Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='togaa']Ale sie dzieje...... [B]Pokerku [/B]jestes Super!

I dobrze, bo przecież koszt zabiegu to początek drogi w leczeniu Lolusia.....[/quote]

to nie ja jestem super :oops:, ja tu tylko zamiatam :evil_lol:,
KUPUJĄCE SĄ SUUUUUPER :loveu: i biedny maluch :loveu:

Posted

No jestem togaa...wklejam banerek..na razie tylko tak mlgę pomóc..(o ile mi znow nie wykasują z podpisu:mad:)...ale kciuki bardzo trzymam...tylko wiem, że to mało....:-(

Posted

Loluś był dzisiaj na "spacerku" razem z Sarusią
grzecznie ubrał szeleczki ;)
cos tam próbuje stawać na tylnie łapki
postał chwilę na śniegu,popatrzył na Sarusię
i w nogi do ciepełka

razem z bubu skróciłysmy Mu futerko i wykapałyśmy
ale jeszcze profesjonalistka bedzie musiała poprawic nasze dzieło ;)

Loluś ma apetyt-najbardziej na kocie żarełko
krecior był-z pomocą,ale był

Posted

sytuacja nadzwyczajna -
prosze powiedzcie gdzie jest nr konta dla Lolusia bo ja go na wątku nie widzę :crazyeye:

wpłace pieniązki poczta w pon. wiec troche będą szły

Posted

Może nie wszystko stracone z tym chodzeniem.....????
Ile Lulus może ważyć? Na leżąco i pod tą górą futerka trudno było
mi to ocenić...

Posted

O Boshe... :placz::placz: Jakie biedactwo!!!!:placz:Musiał nieźle przeżyć zabrakło mi słów...:placz::placz::placz: Już dodaje banerek z nim:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Mija']Czy już dojechał do tego Wrocławia ???:???::???::???:[/quote]

[B]bubu [/B]ma jeszcze dzwonić dzisiaj wieczorem do Wrocławia umówić dokładnie termin....

Póki co pieniądze dalej baaardzo potrzebne. Sam zabieg nieczego nie załatwi.Rehabilitacja potrzebna, dom tymczasowy we Wr. lub Katowicach./tam są rehabilitanci/...Ech[B].....[/B]

Posted

Loluniu,

Trzymam kciuki za jutrzejszą operację (oby już było jutro)... Będę czekać na wieści, a tymczasem - trzymaj się psiaku!!!:calus:

Pzdr,

Ukryty Smok

PS. Już jutro przelewam pieniążki za łyżeczkę...:lol:

Posted

trzymam mocno kciuki żeby operacja pieska sie powiodła - bo od udanej operacji tez dużo zależy !
zastanawiam sie czy można sie dowiedzieć czy piesek ma szanse żeby z czasem kontrolował swoje potrzeby fizjologiczne - może będzei potrzebna jeszcze jedna operacja, albo od razu można by coś z tym zrobić ???

nr konta otrzymałam

Posted

Mocno, mocno trzymam kciuki za Lolusia. Mam nadzieję, że mały będzie mógł chodzić. [COLOR=blue]OBY [SIZE=4]OBY [/SIZE][SIZE=6]OBYYYYYY[/SIZE][/COLOR]