Lilmo Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/niemowleta-pomagaja-polamanemu-lolusiowi-do-10-marca-132988/[/URL] :mdleje: Quote
Poker Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 [quote name='togaa']Ale sie dzieje...... [B]Pokerku [/B]jestes Super! I dobrze, bo przecież koszt zabiegu to początek drogi w leczeniu Lolusia.....[/quote] to nie ja jestem super :oops:, ja tu tylko zamiatam :evil_lol:, KUPUJĄCE SĄ SUUUUUPER :loveu: i biedny maluch :loveu: Quote
AMIGA Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Biedaczek malutki. Juz niedługo, juz do jutra nie tak strasznie długo. Potem musi być tylko lepiej Quote
gonia66 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 No jestem togaa...wklejam banerek..na razie tylko tak mlgę pomóc..(o ile mi znow nie wykasują z podpisu:mad:)...ale kciuki bardzo trzymam...tylko wiem, że to mało....:-( Quote
togaa Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Coś cicho, a bez pieniedzy nie mozna będzie Lolusiowi pomóc....:shake: Quote
BUDRYSEK Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Loluś był dzisiaj na "spacerku" razem z Sarusią grzecznie ubrał szeleczki ;) cos tam próbuje stawać na tylnie łapki postał chwilę na śniegu,popatrzył na Sarusię i w nogi do ciepełka razem z bubu skróciłysmy Mu futerko i wykapałyśmy ale jeszcze profesjonalistka bedzie musiała poprawic nasze dzieło ;) Loluś ma apetyt-najbardziej na kocie żarełko krecior był-z pomocą,ale był Quote
jolek68 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 jak coś próbuje chodzić(tak to można określić) to może nie będzie tak źle ;) mam taką cichą nadzieję :-( bo on już tak dużo przeszedł :shake: Quote
Onaa Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 sytuacja nadzwyczajna - prosze powiedzcie gdzie jest nr konta dla Lolusia bo ja go na wątku nie widzę :crazyeye: wpłace pieniązki poczta w pon. wiec troche będą szły Quote
Klaudus__ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [I]Biedak walczy ze wszystkich sił! Walcz mały walcz! Masz tyle ciotek co Ci kibicują! Jesteś wspaniały maluchu! :oops:[/I] Quote
togaa Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Może nie wszystko stracone z tym chodzeniem.....???? Ile Lulus może ważyć? Na leżąco i pod tą górą futerka trudno było mi to ocenić... Quote
Mija Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Czy już dojechał do tego Wrocławia ???:???::???::???: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Dogo, jeśli jeszcze nikt nie wysłał Ci nr konta, to wysyłam na PW! Quote
Dyzia Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 O Boshe... :placz::placz: Jakie biedactwo!!!!:placz:Musiał nieźle przeżyć zabrakło mi słów...:placz::placz::placz: Już dodaje banerek z nim:placz::placz::placz: Quote
togaa Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 [quote name='Mija']Czy już dojechał do tego Wrocławia ???:???::???::???:[/quote] [B]bubu [/B]ma jeszcze dzwonić dzisiaj wieczorem do Wrocławia umówić dokładnie termin.... Póki co pieniądze dalej baaardzo potrzebne. Sam zabieg nieczego nie załatwi.Rehabilitacja potrzebna, dom tymczasowy we Wr. lub Katowicach./tam są rehabilitanci/...Ech[B].....[/B] Quote
Ukryty Smok Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Loluniu, Trzymam kciuki za jutrzejszą operację (oby już było jutro)... Będę czekać na wieści, a tymczasem - trzymaj się psiaku!!!:calus: Pzdr, Ukryty Smok PS. Już jutro przelewam pieniążki za łyżeczkę...:lol: Quote
BUDRYSEK Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 kolega ze schronu :-( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f486/malenstwo-bez-oczka-julus-szukamy-dt-ds-133151/[/URL] Quote
kaskadaffik Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 dziewczyny rzućcie nr konta albo na mój prywatny to jutro coś dorzucę, niedużo ale zawsze jakiś grosik Lolusiu dobranoc, niech Ci się przyśnią kosteczki:p Quote
Onaa Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 trzymam mocno kciuki żeby operacja pieska sie powiodła - bo od udanej operacji tez dużo zależy ! zastanawiam sie czy można sie dowiedzieć czy piesek ma szanse żeby z czasem kontrolował swoje potrzeby fizjologiczne - może będzei potrzebna jeszcze jedna operacja, albo od razu można by coś z tym zrobić ??? nr konta otrzymałam Quote
AMIGA Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Mocno, mocno trzymam kciuki za Lolusia. Mam nadzieję, że mały będzie mógł chodzić. [COLOR=blue]OBY [SIZE=4]OBY [/SIZE][SIZE=6]OBYYYYYY[/SIZE][/COLOR] Quote
Recommended Posts