Poker Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Śliczny wnusio.A sentencja męża rewelacyjna. Ma już wybrane imię? Nasze córy dały nam wnuczęta dokładnie w odstępie miesiąca. Quote
Energy Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Basieńko gratulacje !!! Ale śliczny maluszek :D gratulacje dla rodziców, maluszku rośnij zdrowo :iloveyou: Quote
togaa Posted November 6, 2014 Author Posted November 6, 2014 Dobrze napisalam tylko dlaczego sama nic tu nie odpisuje? Ta informacja dotyczy jednak jutra czyli niedzieli przesyłka o numerze 85658207220, której nadawcą jest: BELLA-HANDEL SP. Z O.O. została fizycznie przejęta przez GLS od nadawcy. Przewidywany termin doręczenia: Data: 2014-11-02 Orientacyjne godziny dostawy: od 09:00 do 16:00 Przesyłka zostanie doręczona na adres: BARBARA K.... Bielsko-Biała Status przesyłki można sprawdzić tutaj: Track & Trace. Koruniu! chciałam Ci raz jeszcze ogromnie podziękować ! Przyszły 4 wielgachne paki pieluch i będzie siurania na cały miesiąc ! Lolo wścibski jak zwykle....Zawsze pierwszy w sprawdzaniu pakunków i zakupów. Quote
Kora Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Niech siusia :smile: Caly czas kombinuje zeby takie dostawy mial kazdego miesiaca, moze, moze? A i gratulacje BABCIU ;-) Dziadkowi tez! Quote
Figunia Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Ojejku , ile gratulacji !!!! Ależ miło !!! Dziękuję Wam ,kochane dziewczyny !!!! :buzi: Jak to mój mąż okreslił; "nasza beznadziejnie usychająca gałąź rodowa wypuściła boczny zielony pęd " Moje polsko-irlandzkie wnuczątko; :) Ten zielony pęd, to całkiem taki jakowyś rózowy...pęd raczek jest...Słodki na dodatek... Dobrego życia Maluszku!!!! Quote
ona03 Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Togusiu-babciusiu od Nas też serdeczne gratulacje :) Pakujcie się z Lolciem w samolot i lećcie w odwiedziny do maluszka. I bardzo poproszę zamówić nowe jedzonko dla Cięciunia, togusia na początku września zamówiła jakąś nowość, która to wcale nie smakuje Lolciowi i tak się męczą, togusia prosi jedz Lolusiu, a On nieeeeeee :pissed: Są tymczaski u Pani Irenki i chętnie zajma się jedzonkiem :) Quote
Annaa4 Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 zapraszam na bazarek dla Lolka i Gacusiowej :) http://www.dogomania.com/forum/topic/143635-dla-lolka-i-gacusiowej-do-1611-ciuchykosmetyki-puzzle-i-nie-tylko-zapraszam/ Quote
NikaEla Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 W podpisie mam dwa bazarki, z których dochód w 50% idzie na koleżankę Lolcia , też pod opieką SBM - zapraszam Quote
Smyku Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Majqa - Izuś bardzo dziękuję , że pomyślałaś o mojej ukochanej popierdółce i za moimi plecami uknułaś bazarek . Quote
majqa Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Majqa - Izuś bardzo dziękuję , że pomyślałaś o mojej ukochanej popierdółce i za moimi plecami uknułaś bazarek . To jest absolutna sprawka Ani - Annaa4, której pięknie dziękuję za wszeeelką pomoc. :smile: Mam natomiast pytania i proszę o odpowiedź/ potwierdzenie. Na 1 stronie są takie dane do wpłaty: Stowarzyszenie humanitarno-ekologiczne Dla Braci Mniejszych43-300 Bielsko-Biała46 1140 2017 0000 4202 1012 0220tytułem : Darowizna na cele statutowe; Pomoc dla Lolusia Czy coś się w nich zmieniło? Są aktualne od A do Z? To pytanie pierwsze. Drugie... ;-) Czy po wpłacie dostanę w miarę szybko jej potwierdzenie? Już wyjaśniam. Poprzez fb uda mi się coś sprzedać. Chcę te pieniążki przeznaczyć na Lolusia ale i sprawnie (=szybko) chcę zrealizować wysyłkę. Da się tak zrobić? Wchodzi wpłata, dostaję cynk, że weszła na stan Lolusia i dopinam wysyłkę? Quote
Smyku Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Kochana moja Majqunia . Tak Izuś , Togaa da znać i na wątku Lola i pewnie jeszcze na wątku Stowarzyszenia . Dane chyba aktulne , ale poczekaj na dziewczyny niech potwierdzą . Oneczka , Poker też będą zorientowane . Quote
majqa Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Super. :-) Czekam wobec tego na info i bardzo się cieszę, że tak to się wszystko udało poskładać i Twoje Oczko w Głowie - Loluś będzie zasilony. :-) Quote
Poker Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Togaa będzie miała zapchaną skrzynkę , bo nie ma kiedy jej wyczyścić.Trzeb pisać na adres mejlowy [email protected] Quote
majqa Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Dziewczyny, już wszystko wiem, rozmawiałam z Basią, dane wpłatowe przekazane, info o zaksięgowaniu dostanę szybko. :-) Quote
Energy Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Izuś dziękuję za pomoc Lolitkowi :iloveyou: Quote
togaa Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 Jeszcze raz pięknie dziękuję za gratulacje , bazarkowanie dla Lolita i Waszą tu kochani obecność. Nie wiem, czy jest w PL drugi taki psiak, który skupia wokół siebie tyle cudownych, życzliwych mu osób i to od ponad 5 lat !!! Oneczko03, to co, mogę zamówić Lolowi Eukanubę albo RC ? Farmina wypada Lolowi z paszczy. Morduje ją, ale mieszam z kocimi niedojedzonymi saszetkami. Nie wiem co mnie podkusiło by ją kupić.? Fotek na razie nie będzie, bo Lolo wygląda mocno niechlujnie. Loki w szarej kolorystyce nijak się mają do wyniunanego Lola wracającego z Żar. ;-) Quote
kado Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Zamawiaj kochana,zamawiaj. Przecież JPG nie może jeść czegoś,co mu nie odpowiada :kiss_2: Quote
majqa Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Dostałam smsem od Basi potwierdzenie, że wpłynęło na Lolusia 125zł od Pani Sylwii G. z fb. Dziękuję Basiu za szybciutkie info. :cunao: Pani Sylwio, pięknie dziękuję za wsparcie Lolusia. :iloveyou: Quote
ona03 Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Zamawiaj togusiu, zamawiaj, popierdółka nie może być głodny :evil_lol: RC najbardziej mu smakowała :) Quote
Smyku Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Izuniu dziękuję jeszcze raz , że pomyślałaś o mojej popierdółce . Ogromne dzięki Kochanie . Quote
togaa Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 Dostałam smsem od Basi potwierdzenie, że wpłynęło na Lolusia 125zł od Pani Sylwii G. z fb. Dziękuję Basiu za szybciutkie info. :cunao: Pani Sylwio, pięknie dziękuję za wsparcie Lolusia. :iloveyou: Potwierdzam, potwierdzam ! 125,00 zł od p.Sylwii G. jest już na Lolusiowym koncie. Lolo pięknie dziękuje ;-) Quote
togaa Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 Znalazłam w necie; http://www.handimania.com/diy/egg-yolk-trick.html Quote
NikaEla Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Znalazłam w necie; http://www.handimania.com/diy/egg-yolk-trick.html ale SUPER!!!! Quote
Recommended Posts