Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i oczywiście to spojrzenie , które rozkłada na łopatki .

I nieustannie zachwyca....A wymowność tego spojrzenia- powalająca!

Na kolankach u pańci...

.

Posted

Lolo wczoraj pięknie maszerował po beskidzkich szlakach. Mam ochotę go spuścić ze smyczki, lecz wciąż nie mam odwagi...Niby jest mamusinym przydupaskiem, ale ...???

.

Posted

Tak Lolcio szykował się do powrotu :evil_lol:

trochę mogę poczekać, ale tylko trochę :diabloti:

bardzo proszę już wsiadać, chce jechać

nie ruszę się stąd :mad:, może wreszcie ruszymy, ile mam czekać :cool3:

...

Posted

A to jechaliście w komplecie???? Razem z Piranią i małym " cholerykiem"???:evil_lol:
Biedny do mamuni się spieszył,a tu mu każą czekać:mad:

Posted

[quote name='kado']A to jechaliście w komplecie???? Razem z Piranią i małym " cholerykiem"???:evil_lol:
Biedny do mamuni się spieszył,a tu mu każą czekać:mad:

Oneczki03 zawsze i wszędzie podróżują w komplecie.;)

Z moimi by to raczej nie przeszło....

.

Posted

Poker, Nikaragua; dziękujemy Wam kochane wrocławianki za to amerykańskie bazaroo...

Oczywiście, jak nie ma kasy to mnożą się wydatki ....
Nasze cięciunio sępił przy każdej sposobności aż..."załatwił" sobie żołądeczek. Oszczędzę wam opisów tego, co dzieje się wtedy pod pieluchą.
Wychodzimy już na prostą, tyle że RC Intestinal który mu służy i smakuje kosztuje majątek. Kupujemy w Lecznicy po pół kilo.....ech...

Sępienie poranne....

.

Posted

[quote name='togaa']Poker, Nikaragua; dziękujemy Wam kochane wrocławianki za to amerykańskie bazaroo...

Oczywiście, jak nie ma kasy to mnożą się wydatki ....
Nasze cięciunio sępił przy każdej sposobności aż..."załatwił" sobie żołądeczek. Oszczędzę wam opisów tego, co dzieje się wtedy pod pieluchą.
Wychodzimy już na prostą, tyle że RC Intestinal który mu służy i smakuje kosztuje majątek. Kupujemy w Lecznicy po pół kilo.....ech...

Sępienie poranne....

.

znam ten ból, bo mój WIelkolud od tygodnia może jeść tylko to, bo z jego przewodem pokarmowym źle :(

Posted

Ale powiedzcie,co to się dzieje?? Tosia też jakąś biegunkę ma...Normalnie piana Jej leci z d..ska:(
Na 10 mamy wizytę kontrolną u weta,to powiem niech coś zaradzi.

Posted

nie wiem, co się dzieje teraz z psami, ale wiele choruje. Jak Juki zaniemógł, to bałam się, że zjadł jakąś trutkę, takie miał objawy. W badaniach wyszły jedynie podwyższone jakieś markery wątrobowe, na USG natomiast - ostry stan zapalny przewodu pokarmowego. Mogą być jakieś jesienne infekcje i dawać takie objawy, u Jukiego mogą to też być początki czegoś niefajnego z trzustką - on już swoje lata ma, 8 u nas stuknęło (trafił, jak miał ok. pół roku), a to duży pies...