Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cudnie, że go zabraliście:)
ja w tym roku też przygarnełam szczeniaczka z pseudo schroniska w Olkuszu, a mam juz 14-sto letnią Onkę. Zgadzają się. Ziutka widać po uniesieniu głowy, że Pani na włościach:)

Posted

[quote name='Malgoska']Jaka śliczna, trzeba jej pomóc.

Cudna i kochana sunia. Całkiem bezbronna...Nie miałam pojęcia że coś tak strasznego może zwierzaka spotkać?

Oneczko03, wiem że jesteś zapracowana nie tylko bazarkowo... ale
jak tam nasze Lolo kochane po dzisiejszych występach u weta ?

Jakby kto nie wiedział, to nasze cudo było dzisiaj poddawane szczepieniu przeciw różnym choróbskom itp... Podobno nie był zachwycony.

Posted

[quote name='togaa']Cudna i kochana sunia. Całkiem bezbronna...Nie miałam pojęcia że coś tak strasznego może zwierzaka spotkać?

Oneczko03, wiem że jesteś zapracowana nie tylko bazarkowo... ale
jak tam nasze Lolo kochane po dzisiejszych występach u weta ?

Jakby kto nie wiedział, to nasze cudo było dzisiaj poddawane szczepieniu przeciw różnym choróbskom itp... Podobno nie był zachwycony.

Loluniek kochany, pewnie dupcia boli....przytulamy:)

Posted

Malgoska napisał(a):
A kiedy Lolcio szykuje się do podrózy?

Do jakiej znowu podróży? Czyżby dostał zaproszenie z Krakowa?:razz:

Posted

Siłą odbierzemy...

A tak naprawdę Naszej Oneczce03 należy się wdzięczność dozgonna.....!!!!!!!:Rose:
Lolo jest cudowny, zabawny, kochany, lecz życie z Nim niesie nie tylko obowiązki i ograniczenia ale też codzienną 'robotę"...

Gdyby nie te coroczne , wakacyjne 'oddechy" u Iwonki, sama nie dałabym rady...:shake:

Posted

[quote name='togaa']Siłą odbierzemy...

A tak naprawdę Naszej Oneczce03 należy się wdzięczność dozgonna.....!!!!!!!:Rose:
Lolo jest cudowny, zabawny, kochany, lecz życie z Nim niesie nie tylko obowiązki i ograniczenia ale też codzienną 'robotę"...

Gdyby nie te coroczne , wakacyjne 'oddechy" u Iwonki, sama nie dałabym rady...:shake:

Ach to on każde wakacje tam spędza:)

Posted

Nikaragua napisał(a):
Loluś ma najdłuższe wakacje z nas wszystkich :D

Ba ,i to jakie:evil_lol: Kocyki w cieniu,ścieżka patrolowa,tresurka..ech,szczęściarz z Niego:loveu: