zuzlikowa Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Dalej trzymam mocno kciuki! Powodzenia:loveu: Quote
snuszak Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 a ja ze szczescia gubie sie i nie wiem kto w koncu ma jechac? Proszę o konkretna godzine tez, za podroz Franka oczywiscie zapłace. Franek to spokojny psiak i mały wiec nie ma problemu z nim jedynie moze sie troszke bac. Quote
zu75 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Snuszkaku...z Poznania wyjeżdżałabym w sobotę o 6:45 z Dworca Głównego..o tej jedzie osobowy do Wrocka, który notabene jedzie krócej niż pośpiech :) We Wrocku będziemy o 9:20 i tam jakoś trza się z Frankowymi umówić...Z powrotem to juz nie będzie problemu-to juz obgadam z Iwą. Quote
zu75 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 iwa77 napisał(a):Sobota mi odpowiada i oczywiście z przyjemnością zajmę się wszystkim tzn.odbiorę ZU z dworca , formalności w schronie itd. Teraz najważniejsze aby dograć odbiór Franka z dworca ,aby nas nie przyblokował !Pamiętac należy , ze schronisko w weekendy jest otwarte krócej czyli wszystko musimy zalatwić do południa! Zu zorientuj się jakie masz połączenia ranne tu do nas i z powrotem do Poznania. Może mogłabyś ZU zadzwonić wieczorkiem do mnie to wszsytko uzgodnimy... ok, wieczorkiem dryndnę. Quote
majqa Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Wspaniale, że dogrywanie sprawy idzie w dobrym kierunku. :lol: Quote
Energy Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 majqa napisał(a):Wspaniale, że dogrywanie sprawy idzie w dobrym kierunku. :lol: I już niedługo Skarbuś będzie w domku:loveu: Quote
snuszak Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 musze zobaczyc jak mam pociag do poznania bo moge miec problem inaczej dojechac, to bym z Toba i Frankiem do puszczykowa jechala 20 minut bo tam mieszkam a ten osobywy przejezdza przez puszczykowo, bo inaczej nie da rady w biegu na stacji pociag zatrzymuje sie na minute i to chyba za mało czasu na przekazanie psa, a tak to zobaczysz jak sie zachowuje, tylko zobacze czy mam ten dojazd do poznania rano jakos :oops: Quote
snuszak Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 mam pociag 5.55 wiec dam rade :evil_lol: prosze jeszcze o potwierdzenie takie na 100% ze jedziesz to zadzwonie jutro rano do frankow :lol: co by psiaka odebrali w sobote o odpowiedniej godzinie Quote
zu75 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 na 100% jadę. Umówmy się przed głównym wejściem-o której godzinie? Quote
iwa77 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 My z ZU już się umówiłyśmy. Wyjeżdżam po Zu na dworzec.Ja postaram się poprosić w schronie o wcześniejsze (już jutro ) zaszczepienie Skarbusia i przygotowanie dokumentów abyśmy w sobotę nie musiały długo czekać w schronie . Ważne jest aby po Franka przyjechano o czasie i go odebrano ! Quote
snuszak Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 koło 6.15 jesli pociag nie bedzie mial opoznienia bede na dworcu wiec mozemy o tej a jak chcesz przyjsc troche pozniej to zeby długo nie czekac to nie ma sprawy ja zaczekam Quote
snuszak Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 po Franka przyjedzie Pani o 9.20 na dworzec glowny bedzie czekac na holu tam gdzies w poblizu kas i gdzie jest tablica z wysietlanymi pociagami, Zu wysyłam Ci pw z numerek komorkowym do Pani jakby byly proboemy z odnaleznieniem sie ale mysle ze nie powinno byc Quote
majqa Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Super, że chwila odmiany losu tej kruszynki się zbliża... :lol: Quote
iwa77 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Trzymajcie kciuki cioteczki ,żeby wszystko jutro dobrze poszło ! Quote
zuzlikowa Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='iwa77']Trzymajcie kciuki cioteczki ,żeby wszystko jutro dobrze poszło ! Trzymamy,trzymamy...ale nie może być inaczej!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:Tylko dobrze! Zajrzyjcie...alarm:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/suczka-z-jelitami-w-klatce-piersiowej-schron-chce-ratowac-potrzebne-wsparcie-133491/ Quote
majqa Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Ależ ciężko jest znieść oczekiwanie na relacje z dzisiejszego dnia. :razz: Quote
zuzlikowa Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 majqa napisał(a):Ależ ciężko jest znieść oczekiwanie na relacje z dzisiejszego dnia. :razz: Straszliwie ciężko...:oops::oops::oops:,ale czekamy...cierpliwie:loveu: Quote
iwa77 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Przepraszam ,że dopiero teraz zdaję relację ale nawiedziła mnie teściowa więc ... Wszystko poszło dobrze , przekazałyśmy z ZU na dworcu pieska Franeczka nowej Pani . (uroczy starszy chłopczyk ) W schronisku wszystko było już przygotowane (tak jak prosiłam , za co jeszcze raz bardzo dziękuję ) a Skarbunio był akurat z wolontariuszką na spacerku. Formalności poszły nam błyskawicznie i zabrałyśmy Skarbunia na ponowny spacerek (jeszcze jeden na wszelki wypadek przed podróżą ) Skarbunio jakby przeczuwał co się święci biegał wesoło i walnął pożegnalną koopkę :evil_lol:w schronie. Jak wyszłyśmy ze schronu Skarbunio oszalał z radości - biegł i ciagnął jak mały parowozik , brykając i podskakując radośnie niczym mały koziołek. W autobusie na dworzec jechał grzeczniutki i zaciekawiony światem . W międzyczasie dzwoniłam do Zu do pociagu - wszystko ok , Skarbunio lezy sobie spokojnie na kolankach i jadą ... Reszta relacji od ZU ! Było mi bardzo miło ,że mogłam poznać ZU osobiście - lepiej Skarbunio nie mógł trafić ! Quote
snuszak Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Franek pojechał dzielnie, wiem tez ze dotarł do domku bo dzwonila juz z mieszkania jego nowa pani, teraz czekam na info co ze Skarbusiem :lol: Quote
zuzlikowa Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 No to wypada się ucieszyć....a co tam wypada:diabloti:!!!! Ja z radości pod sufitem latam:multi::multi::multi::multi::multi: Powodzenia pieseczku!!!! Szczęśliwości!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Bella1 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Skarbuś na każdym spacerze ciągnął w stronę bramy schroniskowej , pewnie wiedział że tam czeka na niego dom , i się chłopak doczekał :multi::multi: dlatego tak się cieszył Bądż szczęśliwy maluszku a twoja nowa pańcia będzie miała z Ciebie pociechę bo jesteś wspaniały poprostu psi ideał Quote
zu75 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Kochani...wszystko napisze jutro, bo mieliśmy imprezkę powitalną :) Wszystko ok, pozdrawiam:) Quote
Poker Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 ale rewelacje :multi::multi:i udana akcja :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts