Lionees Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Renata5 napisał(a):Cholerka nie spadaj maleńki,nie spadaj!!!!!!!!!!!!:placz: Co ma nie spadać jak nikt tu nie zagląda...:placz: Quote
pixie Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Skarbenku kochaniutki...jestem i ja, czyli Pixie we wlasnej osobie a moze WROCLAW, jesli będzie w tytule przyciągnie milośnikow tego grodu i przyniesie pomoc:roll: Quote
Ukryty Smok Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Nie spadaj, psino, proszę...:-( Pzdr, Ukryty Smok Quote
Energy Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Ja też nie mogę dać domku:shake:ale będę zaglądać. Do góry po domek:lol: Quote
kikou Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 mru napisał(a):proszę, Skarbku. bardzo dziekuje za śliczny banerek ślicznego piesia.... Quote
Lionees Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 kikou napisał(a):bardzo dziekuje za śliczny banerek ślicznego piesia.... DziękujeMY;) Quote
zuzlikowa Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Pokazujemy staruszeczka!... jest przesłodki! Dobrej nocy!:loveu: Quote
majqa Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Dla Ciebie Skarbuniu: www.zoonet.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.adopcjapsa.pl www.kokosy.pl www.neeon.pl telezoo www.graand.com www.ojej.pl www.vegie.pl www.gumtree.pl www.eofert.pl www.petsy.pl eoferty.com.pl animalia ibazar.pl ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Quote
Lionees Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 majquś,zobacz;) Ogłoszenia: zamieszczone w dniach 8.02-10.02.2009: Ogłoszenia Skarbusia allegro alegratka kup sprzedaj adopcje 4 łapy krakvet kupie psa mój pupil psy pl zwierzaki org czworonogi eu bono polska pajęczyna pineska schronisko24 adopcje8p.pl adopcje org przygarnij zwierzaka przygarnij.pl dwukropek.pl spacerek.net ogłoszenia drobne pl. nasi pupile Quote
xmartix Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 allegro: Skarb czeka na swojego Odkrywcę !! PILNE! (575770141) - Aukcje internetowe Allegro Quote
majqa Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Piękne allegro! :lol: Ogłoszeń potrzeba znacznie więcej. :-( W przypadku starszej kruszyny i to z wyrokiem, obecne są kroplą w morzu potrzeb. Skarbuś musi znaleźć swego amatora, ten z kolei musi mieć szansę dowiedzieć się o nim. Quote
MyrkurDagur Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Dzień dobry Skarbeńku :loveu: Hop do góry maleństwo :multi: Quote
xmartix Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 majqa napisał(a):Piękne allegro! :lol: Ogłoszeń potrzeba znacznie więcej. :-( W przypadku starszej kruszyny i to z wyrokiem, obecne są kroplą w morzu potrzeb. Skarbuś musi znaleźć swego amatora, ten z kolei musi mieć szansę dowiedzieć się o nim. piękne bo Twój tekst tam jest :lol: w każdym razie tych ogłoszeń widzę dużo jest, chyba że te z lutego pospadały.. Quote
kikou Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 ja mam grosz na Skarbunia i Promyka z bazarku Fony to moze wysle Ci na wyroznienie nowego allegro? podaj dane do przelewu na pw Quote
BasiaD Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Skarbuniu wracaj do góry, niech się cioteczki ulitują i wykombinują DT...... Quote
xmartix Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 kikou napisał(a):ja mam grosz na Skarbunia i Promyka z bazarku Fony to moze wysle Ci na wyroznienie nowego allegro? podaj dane do przelewu na pw allegro już jest podświetlone (albo to się nazywa wyróżnione), nie trzeba kasy :) Quote
majqa Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Niechże się pojawi choć jeden odzew ogłoszeniowy. :-( Quote
Recommended Posts