zu75 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Wiem,że liczy się czas, więc moze bardziej konkretnie...:) Dziewczyny..chciałabym przygarnąć Skarbusia, ale mam w domu suczkę...mam nadzieję,zę maluszek np. nie boi sie innych psów? Poza tym...jak wygląda jego sytuacja zdrowotna?-chodzi o to,że w tej chwili nie bardzo byłoby mnie stać na np. jakieś skomplikowane leczenie Malucha czy drogie leki. Czekam na info. Quote
clo Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 zu75!!jaka cudna wiadomosc!!!trzeba tu sciagnac kikou zeby odpiwiedziala na pytania!!ale ja watpie by taki dziadeczek sie zle z dziewczynkami dogadywal:))czy ktos ma moze tel do kikou albo cos?bo nie ma co zwlekac..czas ucieka..a domek moze na skarbusia czeka:))) Quote
Lionees Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Mam telefon do Iwy,na Nią są podawane namiary w ogłoszeniach Skarbusia-Zu dzwoń i POWODZENIA:loveu: 605-546-486 Quote
majqa Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 zu75 napisał(a):(...) maluszek np. nie boi sie innych psów? Poza tym...jak wygląda jego sytuacja zdrowotna? (...). Dziękujemy Zu75 za odzew. :loveu: O ile pamięć mnie nie myli psianek nie wchodził w drogę innym psom, nie czytałam też, by specjalnie od nich stronił. Nie jest mi wiadome, by na coś szczególnego cierpiał (choroba), jest w porównaniu z Promyczkiem (psiakiem w podobnej mu sytuacji) w dużo lepszej kondycji. Oczywiście muszą się wypowiedzieć tu ekspertki Skarbusiowe. Pamiętaj o woli złożonej na wątku pomocy finansowej pomocy. Miejmy nadzieję, że w razie potrzeby ktoś jeszcze wyrazi podobną. Quote
majka50 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Zu 75 jestem tutaj i obiecuję pomoc finansową jeżeli będzie takowa potrzebna:evil_lol: Strasznie się cieszę. ja też myślałam o Skarbeczku ale mój mąż nie chce o tym słyszeć. Mamy juz sunieczkę ze schronu. Pozdrowienia i czekam na dobre wieści. Quote
zu75 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Jestem po rozmowie z Iwona...no i zaczynamy działać:) Quote
majka50 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Strasznie sie cieszę:loveu: Piszcie co i jak. czekam niecierpliwie. Quote
majqa Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Dzwoniłam do Kikou, Iwy i Koperek ale nie dane mi było złapać dziewczyn na komórkę. Będę próbować licząc, że któraś wkrótce zajrzy na wątek. Czy możesz podać na PW wymienionym osobom kontakt do siebie? Quote
zu75 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 majqa napisał(a):Dzwoniłam do Kikou, Iwy i Koperek ale nie dane mi było złapać dziewczyn na komórkę. Będę próbować licząc, że któraś wkrótce zajrzy na wątek. Czy możesz podać na PW wymienionym osobom kontakt do siebie? Już romawiałam przez telefon z Iwą... Quote
majqa Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 zu75 napisał(a):Jestem po rozmowie z Iwona...no i zaczynamy działać:) Super, że miałaś szczęście w dodzwonieniu się!!! Quote
iwa77 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Jestem juz po rozmowie ze schroniskiem - Skarbuś został "zaklepany" i mu włos z główki nie spadnie ... :p Rozmawialam z ZU 75 wszystko uzgodnione czyli szukamy transportu do Poznania , jak nic nie będzie na dniach to ZU 75 przyjedzie pociagiem do Wrocka po Skarbusia. Psinek ma się dobrze na dzień dzisiejszy - bardzo żwawy i kontaktowy. Majquś nie złapałas mnie na telefonie , bo gadałyśmy z ZU a potem dzwoniłam na cito do schronu aby zaklepać Skarusia , bo to było najważniejsze! Quote
majka50 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Boże jak się cieszę aż się pobeczałam.:loveu: bałam sie,że nie zdążycie. Zu75 moja deklaracja pomocy jest cały czas otwarta jeżeli będzie taka potrzeba. Musicie mi tylko o tym napisać, najlepiej na pw. Ucałujcie psinkę -starowinkę od ciotki majki i Tobci kochanej mojej sunieczki. Quote
majqa Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Próbuję właśnie założyć wątek na transportowym. Kikou już wie. Lada moment powinna się pojawić na wątku i zmienić na nim również tytuł. :multi: Strasznie muli się dogo. :roll: Quote
majqa Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Dżizus, w bólach się zrodził wątek transportowy: http://www.dogomania.pl/forum/f995/pilnie-potrzebny-transport-wroclaw-poznan-dla-malego-pieseczka-133264/#post11937693 Quote
kikou Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 STRASZNIE SIE CIESZE DLA NASZEGO SKARBUNKA!!! Brawo!!:klacz::klacz::klacz: te nasze biedne Staruszki spedzaja sen z powiek.... tak sobie pomyslalam, poniewaz duzo swietnych ogloszen Skarbunia jest dosc swieza moze daloby sie je poyzamieniac dla tego szorstkiego , starego maluszka.... on w budowie niemal taki sam, tylko ciut wiekszy..nawet nie trzebaby bardzo duzo zmieniac.... Quote
majqa Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 kikou napisał(a): (...) tak sobie pomyslalam, poniewaz duzo swietnych ogloszen Skarbunia jest dosc swieza moze daloby sie je poyzamieniac dla tego szorstkiego , starego maluszka.... on w budowie niemal taki sam, tylko ciut wiekszy..nawet nie trzebaby bardzo duzo zmieniac.... Hm...jeśli ten piesio nie jest na nic chory, a jest równie żywotny, o podobnym charakterze, to całość opisów nie musiałaby się zmieniać w ogóle. Wieku prawdziwego i tak przecież nie znamy. Może...tak sobie głośno myślę, bo części ogłoszeń nie da się zdjąć, czy podmienić fotek (poza tym nie wchodzą na dogo linki więc podawałyśmy z Renią strony, a ja ogłoszenia rozstrzeliłam w różne miejsca, o ile pamięć mnie nie zawodzi nie tylko na woj.dolnośląskie), może poprostu zostawić to tak jak jest, a rozmowy prowadzić pod kątem nowego szorściaczka, informując na czym i z jakiego powodu nastąpiło przekłamanie fotkowe??? Ponadto, poinformować, że piesio jest ciut większy, a w pełni zainteresowanym, podesłać na wskazany mail prawdziwe zdjęcia. Jak sądzicie? To by odjęło dłubaniny i poszukiwań. Quote
Energy Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Bardzo się cieszę, że Skarbek będzie miał dom:multi::multi::multi: Quote
iwa77 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Dziękuję Majquś za założenie wątku na transportowym ..... oby coś się znalazło! Quote
majqa Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Musi się udać!!! Mam fazę istnej głupawki ze szczęścia, wybaczcie!!! :cunao: Quote
pixie Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 moze ktos z Wroclawia ma pod reka kontakt do la Pegaza? to byla jej stala trasa dom - studia dawno jej nie widzialam na dogo, ale ulv czy visenna ze "starej dogo-gwardii" moga miec jesli nie, poszukam w starej mapie dogo...powinna tam jeszcze byc wpisana miala z pewnoscia takze GG Edit: szybciej poszlo, niz myslalam juz mam! i pamiec tez jak widze mnie nie zawiodla jesli chodzi o trase WROCŁAW/ POZNAŃ la_pegaza yugao[malpa]poczta.onet.pl tel. 502-450-982 gg 3335061 NET DT AUTO GARAŻ/KAPIEL XERO TRANSPORTER Quote
majqa Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 pixie napisał(a):9...) WROCŁAW/ POZNAŃ la_pegaza yugao[malpa]poczta.onet.pl tel. 502-450-982 gg 3335061 (...) AUTO (...) TRANSPORTER Skontaktujcie się dziewczyny z tą osobą. Może oferta pomocy transportowej jest wciąż aktualna! Wielkie podziękowania Pixie za podpowiedź! :loveu: Quote
Lionees Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Ależ się cieszę,że Skarbuś jedzie do domku:loveu: Zu-jesteś przecudowna:loveu: Dogo zaczęłao mi trochę normalniej chodzić,uff... Quote
MyrkurDagur Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Skarbusiu :lol: Trzymam mocno kciuki za pomyślny przebieg akcji :loveu: "mój nowy domek" :loveu: :thumbs: Quote
pixie Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 majqa napisał(a):Skontaktujcie się dziewczyny z tą osobą. Może oferta pomocy transportowej jest wciąż aktualna! Wielkie podziękowania Pixie za podpowiedź! :loveu: napisalam do la pegaza na GG moze iwa juz skontaktowala sie z nia telef. trzeba szybciutko organizowac transport Quote
Recommended Posts