Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A teraz pocztóweczka z wakacji...zachód słońca nad morzem,piękny,prawda?Zdjęcia mojej produkcji,robione moim telefonem,ale ładnie wyszły,no nie?:)

A to zdjęcie jest robione dokładnie 3 minuty późnej...dacie wiarę?Jak tam słońce szybko zachodzi:roll:;)

Na zachodzie słońca byłam codziennie,ale na wschód,pewnie jeszcze piękniejszy,nie dałam rady sie nigdy zwlec z łózka...:p

A tu aleja gwiazd w Międzyzdrojach,nocą...jak się przyjżeć,to nawet widać odciśnięte dłonie

To by było na tyle wakacyjnych fotek.Trzeba dotrwać do następnych wakacji w zdrowiu i koniecznie w tym samym składzie:)

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='maciaszek']Zachód słońca piękny, ale maleńka piękniejsza :). Królowa plaży :lol: :loveu:.

Oj tak:) Niunia była Królową plaży i nie tylko plaży:mdrmed::loveu:

A teraz króciutki filmik jeszcze sprzed wyjazdu.Ja szykuję sie do wyjścia,a Niunia robi wszystko,zeby zwrócić na siebie uwagę,że Ona TEŻ chce iść,żeby przypadkiem o Niej nie zapomnieć:cool3::evil_lol:
http://www.youtube.com/watch?v=aDPVn5v-GVQ

Posted

Renata5 napisał(a):
A teraz króciutki filmik jeszcze sprzed wyjazdu.Ja szykuję sie do wyjścia,a Niunia robi wszystko,zeby zwrócić na siebie uwagę,że Ona TEŻ chce iść,żeby przypadkiem o Niej nie zapomnieć:cool3::evil_lol:
Cóż za desperacja :evil_lol:. Ale efekt osiągnięty ;).

Posted

[quote name='maciaszek']Cóż za desperacja :evil_lol:. Ale efekt osiągnięty ;).

Ona zawsze osiąga to co chce.Kocham Ją tak mocno,że juz mocniej nie można:loveu:
Dzisiejsze fotki mojej śpiącej Królewny

Posted

Przecudna Niunia.Renatko, ja z moją Vikusią też zakupy robiłam, ale ona nawet nosa z torby nie wyściubiała.Nikt nawet nie wiedział, że w sklepie jest pies :evil_lol:Po półgodzinie, jak jej się już nudziło, to odzywała się, popiskując.Ludzie myśleli, że to szczury i zwiewali ze sklepu :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ubaw zawsze miałam niebotyczny i jeszcze dolewałam oliwy do ognia.Przytakiwałam i mówiłam, że normalne szczury to małe piwko...podobno tu są mega szczury :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

maciaszek napisał(a):
Na tej ostatniej fotce to dopiero widać jaka ona maleńka jest...
:)

Maciaszku,to nie była ostatnia fotka:cool3:.Nie zobaczyłas pozostałych,bo dopiero wklejałam:)

Posted

O...zapomniałam napisac:)Byłam z Niunią w tamtym tyg na pobraniu krwi(morfologia i biochemia)tak profilaktycznie.No i dziewczynka zdrowa jak ryba,wszystkie wyniki wyszły wspaniale...ale się cieszę:sweetCyb:

Posted

Syla napisał(a):
Malusieńka, śliczna i na szczęście zdrowiusieńka.Cudna Niunia.Jak o niej piszesz Renata, to aż czuć, jak bardzo ją kochasz.

Oj tak, czuć czuć :)

• 1 month later...
Posted

Cudniaste te zdjęcia.Napatrzeć się nie mogę.Niunia jak zawsze bezkonkurencyjna i ten jęzorek....Mnie najbardziej podoba się to zdjęcie.Nietoperzyca w całej swej krasie.

• 3 months later...