Lionees Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 A teraz pocztóweczka z wakacji...zachód słońca nad morzem,piękny,prawda?Zdjęcia mojej produkcji,robione moim telefonem,ale ładnie wyszły,no nie?:) A to zdjęcie jest robione dokładnie 3 minuty późnej...dacie wiarę?Jak tam słońce szybko zachodzi:roll:;) Na zachodzie słońca byłam codziennie,ale na wschód,pewnie jeszcze piękniejszy,nie dałam rady sie nigdy zwlec z łózka...:p A tu aleja gwiazd w Międzyzdrojach,nocą...jak się przyjżeć,to nawet widać odciśnięte dłonie To by było na tyle wakacyjnych fotek.Trzeba dotrwać do następnych wakacji w zdrowiu i koniecznie w tym samym składzie:) Quote
maciaszek Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Zachód słońca piękny, ale maleńka piękniejsza :). Królowa plaży :lol: :loveu:. Quote
Lionees Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='maciaszek']Zachód słońca piękny, ale maleńka piękniejsza :). Królowa plaży :lol: :loveu:. Oj tak:) Niunia była Królową plaży i nie tylko plaży:mdrmed::loveu: A teraz króciutki filmik jeszcze sprzed wyjazdu.Ja szykuję sie do wyjścia,a Niunia robi wszystko,zeby zwrócić na siebie uwagę,że Ona TEŻ chce iść,żeby przypadkiem o Niej nie zapomnieć:cool3::evil_lol: http://www.youtube.com/watch?v=aDPVn5v-GVQ Quote
maciaszek Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Renata5 napisał(a):A teraz króciutki filmik jeszcze sprzed wyjazdu.Ja szykuję sie do wyjścia,a Niunia robi wszystko,zeby zwrócić na siebie uwagę,że Ona TEŻ chce iść,żeby przypadkiem o Niej nie zapomnieć:cool3::evil_lol:Cóż za desperacja :evil_lol:. Ale efekt osiągnięty ;). Quote
Lionees Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='maciaszek']Cóż za desperacja :evil_lol:. Ale efekt osiągnięty ;). Ona zawsze osiąga to co chce.Kocham Ją tak mocno,że juz mocniej nie można:loveu: Dzisiejsze fotki mojej śpiącej Królewny Quote
Syla Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Przecudna Niunia.Renatko, ja z moją Vikusią też zakupy robiłam, ale ona nawet nosa z torby nie wyściubiała.Nikt nawet nie wiedział, że w sklepie jest pies :evil_lol:Po półgodzinie, jak jej się już nudziło, to odzywała się, popiskując.Ludzie myśleli, że to szczury i zwiewali ze sklepu :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ubaw zawsze miałam niebotyczny i jeszcze dolewałam oliwy do ognia.Przytakiwałam i mówiłam, że normalne szczury to małe piwko...podobno tu są mega szczury :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Lionees Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Najnowsza Niunia:loveu:...spacerkowa:) ...i domowa:) Taki to jest mój okruszek maleńki,kochany,jedyny:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Lionees Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Tu z Opalisiem:evil_lol::loveu: Tu z Opalisiem i Niuniusiem:loveu: To sie nazywa MIŁOŚĆ:cool3::loveu: :loveu::loveu::loveu: Quote
maciaszek Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Na tej ostatniej fotce to dopiero widać jaka ona maleńka jest... :) Quote
Lionees Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 maciaszek napisał(a):Na tej ostatniej fotce to dopiero widać jaka ona maleńka jest... :) Maciaszku,to nie była ostatnia fotka:cool3:.Nie zobaczyłas pozostałych,bo dopiero wklejałam:) Quote
maciaszek Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Prawda to. Ale ta prawdziwa ostatnia też fajowa :). Śpiąca królewna ;). Quote
Lionees Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 O...zapomniałam napisac:)Byłam z Niunią w tamtym tyg na pobraniu krwi(morfologia i biochemia)tak profilaktycznie.No i dziewczynka zdrowa jak ryba,wszystkie wyniki wyszły wspaniale...ale się cieszę:sweetCyb: Quote
maciaszek Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Ja też, ja też :multi: :multi: :multi:. Quote
__Lara Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Cieszę się, że królewna zdrowa :loveu::loveu::loveu: Śliczny ma golfik na jesień :cool3::cool3::cool3: Quote
Syla Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Malusieńka, śliczna i na szczęście zdrowiusieńka.Cudna Niunia.Jak o niej piszesz Renata, to aż czuć, jak bardzo ją kochasz. Quote
__Lara Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Syla napisał(a):Malusieńka, śliczna i na szczęście zdrowiusieńka.Cudna Niunia.Jak o niej piszesz Renata, to aż czuć, jak bardzo ją kochasz. Oj tak, czuć czuć :) Quote
pati_zabrze Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Uff wreszcie tu dotarłam :lol: Fotki Niuni z naszej wizyty u Renatki: Quote
Syla Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Cudniaste te zdjęcia.Napatrzeć się nie mogę.Niunia jak zawsze bezkonkurencyjna i ten jęzorek....Mnie najbardziej podoba się to zdjęcie.Nietoperzyca w całej swej krasie. Quote
__Lara Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 I to też jest cudne: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts