Murka Posted June 30, 2020 Posted June 30, 2020 Dzisiaj dzwonił jakiś młody chłopak w sprawie Kaśki. Kiedy przesłałam mu filmik to napisał mi SMSa, że chce jutro po sunię przyjechać (ponad 200 km). Ostudziłam nieco jego zapał i poleciłam mu zadzwonić wpierw do mar.gajko. Jestem ciekawa czy dzwonił? Quote
Tyśka) Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 Właśnie z ogłoszenia zaczynającego się od zdania: "Kaśka jest siedmioletnią suczką w typie cane corso" dostałam zapytanie od pana Łukasza: "Witam a ile piesek ma.lat ?" (: 2 Quote
Murka Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 Moźe to ten sam, bo pierwsze pytanie było ile suczka ma lat:) Quote
mar.gajko Posted July 1, 2020 Author Posted July 1, 2020 21 godzin temu, Murka napisał: Dzisiaj dzwonił jakiś młody chłopak w sprawie Kaśki. Kiedy przesłałam mu filmik to napisał mi SMSa, że chce jutro po sunię przyjechać (ponad 200 km). Ostudziłam nieco jego zapał i poleciłam mu zadzwonić wpierw do mar.gajko. Jestem ciekawa czy dzwonił? Dzwonił. Myślał, że Kasia jest w Warszawie. I faktycznie chciał "jutro" zabrać. Dom z ogrodem. On i "dziewczyna". Dziewczyna szuka pracy. Na razie nie pracuje. Mówiłam o lęku separacyjnym. Że Kasia może niszczyć. Zrozumiałam, że jak dziewczyna znajdzie pracę, to "przygotują coś w ogrodzie". Jakoś nie bardzo mi on był. I odniosłam wrażenie, że był podpity. Skierowałam go do Radys. Nawet w ogrodzie pies z Radys będzie miał lepiej. Quote
Murka Posted July 1, 2020 Posted July 1, 2020 1 godzinę temu, mar.gajko napisał: Dzwonił. Myślał, że Kasia jest w Warszawie. I faktycznie chciał "jutro" zabrać. Dom z ogrodem. On i "dziewczyna". Dziewczyna szuka pracy. Na razie nie pracuje. Mówiłam o lęku separacyjnym. Że Kasia może niszczyć. Zrozumiałam, że jak dziewczyna znajdzie pracę, to "przygotują coś w ogrodzie". Jakoś nie bardzo mi on był. I odniosłam wrażenie, że był podpity. Skierowałam go do Radys. Nawet w ogrodzie pies z Radys będzie miał lepiej. No to jakiś mało rozgarnięty, bo wysłałam mu stronę www hoteliku (z galerią i filmikiem Kaśki) i tam jak wół jest nasza lokalizacja:) To w ogrodzie to miało być na czas zostawiania suni samej (bo mówiłam też o lęku separacyjnym). Też nie miałam przekonania, ale nie miałam jak spławić, więc wysłałam do Ciebie:) Quote
Murka Posted July 29, 2020 Posted July 29, 2020 Rozliczenie: Stan konta na 27 czerwiec wynosił -111 zł +111 zł mar.gajko +450 zł helli -450 zł hotelowanie 28.06-27.07 -40 zł odrobaczenie + Fiprex Stan konta na 27 lipiec wynosi -40 zł. Quote
Tianku Posted August 20, 2020 Posted August 20, 2020 Ja nie wiem o co chodzi taki cudny pies :( Quote
Tyśka) Posted August 21, 2020 Posted August 21, 2020 Szkoda :( Aktualnie Kasia pokazuje się u mnie na: Nowy Targ - https://www.olx.pl/oferta/kaska-super-babka-mix-cane-corso-do-adopcji-CID103-IDCXtUb.html Warszawę - https://www.olx.pl/oferta/jedyna-w-swoim-rodzaju-sunia-w-typie-cane-corso-filmik-CID103-IDCXt1n.html 1 Quote
Murka Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 Rozliczenie: Stan konta na 27 lipiec wynosił -40 zł +450 zł helli -450 zł hotelowanie 28.07-26.08 Stan konta na 26 sierpień wynosi -40 zł. Quote
Tyśka) Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 Na swoim koncie olx mam 50% rabatu na promowanie własnych ogłoszeń, bez względu na wybór pakietu :). Jeśli opiekunka Kasi jest zainteresowana to mogę jej wyróżnić ogłoszenie, wówczas poproszę o zwrot gotówki na moje konto. Promocja trwa tylko przez 4 dni, więc do tego czasu trzeba podjąć decyzję. Quote
Murka Posted September 25, 2020 Posted September 25, 2020 Rozliczenie: Stan konta na 26 sierpień wynosił -40 zł +450 zł helli -450 zł hotelowanie 27.08-25.09 Stan konta na 25 wrzesień wynosi -40 zł. Quote
Murka Posted October 25, 2020 Posted October 25, 2020 Miła znalazła dom, Klara czeka na transport, może do Kaśki też się w tym roku uśmiechnie los? Póki co rozliczenie: Stan konta na 25 wrzesień wynosił -40 zł +40 zł mar.gajko +450 zł helli -450 zł hotelowanie 26.09-25.10 -22,50 zł odrobaczenie -18 zł Fiprex Stan konta na 25 październik wynosi -40,50 zł. Quote
mar.gajko Posted October 29, 2020 Author Posted October 29, 2020 Miałam ostatnio telefony - dwa. W tym miesiącu. Niestety, po pierwsze - zdziwienie, że Kasia nie w Krakowie. Po drugie żadna z tych osób nie przeczytała co jest napisane o niechęci zostawania Kasi samej. Nie moge Kasi wziąć do siebie, bo pracuję. Nie mogę rzucić pracy, bo mam 2 ps,y 3 koty i kredyt hipoteczny. Też mi jest przykro i smutno, że Kasia "siedzi" w hotelu tyle czasu. Jednak w ramach pocieszenia myślę, że gdybym jej nie zabrała ze schroniska, pewnie by już umarła gdzieś na łańcuchu z zimna. 1 Quote
Murka Posted October 29, 2020 Posted October 29, 2020 Ja mam wciąż nadzieję, że ktoś odpowiedni się zgłosi... 1 Quote
Anula Posted October 29, 2020 Posted October 29, 2020 Może ogłoszenia poszerzyć na inne województwa i je wyróżnić? Taki piękny pies tyle czasu czeka na swojego człowieka. 1 Quote
Tyśka) Posted October 30, 2020 Posted October 30, 2020 Ja stale ogłaszam na woj. małopolskie i mazowieckie/lubelskie. Zmieniam tylko miasta i zdjęcia główne. W-wa: https://www.olx.pl/oferta/pies-ktory-kocha-zbyt-mocno-sunia-w-typie-cane-corso-filmik-CID103-IDCXt1n.html Olkusz: https://www.olx.pl/oferta/kaska-super-babka-mix-cane-corso-do-adopcji-CID103-IDCXtUb.html Na W-wę ogłoszenie jest wyróżnione. 1 Quote
Tola Posted October 30, 2020 Posted October 30, 2020 23 godziny temu, Anula napisał: Może ogłoszenia poszerzyć na inne województwa i je wyróżnić? Taki piękny pies tyle czasu czeka na swojego człowieka. Mogę dorobić na jakieś miasto, tylko zapytam, gdzie jeszcze Kasia ma OLX oprócz tych ogłoszeń od Tyśka ? Quote
Tyśka) Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 Przeniosłam Kasię z Olkusza do Oświęcimia: https://www.olx.pl/oferta/kaska-super-babka-mix-cane-corso-do-adopcji-CID103-IDCXtUb.html Quote
Murka Posted November 24, 2020 Posted November 24, 2020 U Kaśki pojawił się mały guzek na tylnej łapie (średnica ok. 3 cm), solidnie go obmacałam i nie boli raczej suni, jest twardy i oderwany od tkanki mięśniowej. Jak będzie u nas wet pod koniec tygodnia to mu to pokażę. Przeglądałam wcześniejsze zdjęcia i guzek jest widoczny dopiero na tych ostatnich, tutaj na tylnej łapie na kolanie ten czarny punkt to jego cień. Rozliczenie: Stan konta na 25 październik wynosił -40,50 zł +450 zł helli +40,50 zł mar.gajko -450 zł hotelowanie 26.10-24.11 Stan konta na 24 listopad wynosi 0 zł. Quote
Tyśka) Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 Mam nadzieję, że guzek to nic poważnego. Ogłoszenie oświęcimskie jest wyróżnione do 16. grudnia (dziękuję). Dzisiaj się odświeżyło, więc ponownie przeniosłam je do Krakowa. Nigdy nie wiadomo kto przegląda ogłoszenia i może akurat tym razem się uda :) https://www.olx.pl/oferta/kaska-super-babka-mix-cane-corso-do-adopcji-CID103-IDCXtUb.html Quote
jankamałpa Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 22 godziny temu, Tyśka) napisał: Mam nadzieję, że guzek to nic poważnego. Ogłoszenie oświęcimskie jest wyróżnione do 16. grudnia (dziękuję). Dzisiaj się odświeżyło, więc ponownie przeniosłam je do Krakowa. Nigdy nie wiadomo kto przegląda ogłoszenia i może akurat tym razem się uda :) https://www.olx.pl/oferta/kaska-super-babka-mix-cane-corso-do-adopcji-CID103-IDCXtUb.html W tym ogloszeniu na Warszawę to może trzeba zdjęcie podmienić, bo teraz chyba jest za bardzo przyciete i nie wyświetla się w całości i nie widać suni, tylko otwary pysk :(. Quote
Recommended Posts