RudyKas Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 O 24.03.2016o10:43, anecik napisał: Hit!! Są Państwo zakochani w Arielce. Szukali psa około 4 miesiące i znaleźli Arielkę. Młodzi ludzie dom w Szczyrku. Byli wczoraj poznać Arielkę, dziś jadą źeby pójść na spacer. Togusia zrobi mi we wtorek wizytę bo ja nie dam rady. Chociaż chętnie pojechałabym. Nic to, pojadę ewentualne na poadopcyjną i od razu do Frania zawitam. Pani jest weterynarzem :D Oby się udało!!! Trzymam kciuki tak mocno, że zaraz mi odpadną! :) Quote
Gabi79 Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 1 godzinę temu, RudyKas napisał: Oby się udało!!! Trzymam kciuki tak mocno, że zaraz mi odpadną! :) Można puścić kciuki. Arielka jest ogromną szczęściarą, wizyta wypadła pozytywnie i mała już pojechała do DS!!! Anecik i tooga napiszą więcej. Quote
Anecik Posted March 29, 2016 Author Posted March 29, 2016 54 minut temu, RudyKas napisał: Oby się udało!!! Trzymam kciuki tak mocno, że zaraz mi odpadną! :) Już nie trzeba trzymać. Arielka ma DOM. Mało tego Arielka jest już w swoim domku. cudnym, wspaniałym, ciepłym domku. mamcia to Pani weterynarz więc opiekę weterynaryjną będzie miała na co dzień. Mam nawet kilka zdjęć - zaraz wrzucę :) 1 Quote
ona03 Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Niebieskooka szczęściaro, samych radosnych dni w DS życzę :) Quote
Poker Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Niesamowite !!! Wspaniale. Bądź maleńka szczęśliwa na zawsze. Quote
Tola Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Ale wiadomość, co za błyskawiczna adopcja! Zadzwoniła anecik, więc przypędziłam tutaj jak najszybciej, ogromnie się cieszę! Szczęścia niebieskooka zamojska Arielko! Dziękuję bardzo anecik i wszystkim, dzięki którym odmienił się los suni. 1 Quote
Anecik Posted March 30, 2016 Author Posted March 30, 2016 Arielka. I wcale nie jest to prawda :D Arielka ma na imię Alaska - pod kolor oczu. Bardzo ją kochają - i to najważniejsze. Ma blisko las, rzeczkę. jest w swoim żywiole. Jak pasują do siebie z Panią Karoliną. Łezka mi się w oku zakręciła. 1 Quote
Poker Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 Pięknie dopasowane dziewczyny. Widać ,że sunia będzie miała jak w raju. Quote
Havanka Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 Alaska, piękne imię dla niebieskookiej ! Mnie też oczy się spociły... Quote
Anecik Posted March 30, 2016 Author Posted March 30, 2016 Wpłynęła stałą za III od AM. Bardzo dziękuję :) Quote
Nadziejka Posted March 30, 2016 Posted March 30, 2016 Laluniu przecudna najlepsiutkiego na cale zycie szczescia szczescia i zdroweeeenka Quote
RudyKas Posted April 1, 2016 Posted April 1, 2016 O 29.03.2016o15:55, Gabi79 napisał: Można puścić kciuki. Arielka jest ogromną szczęściarą, wizyta wypadła pozytywnie i mała już pojechała do DS!!! Anecik i tooga napiszą więcej. O 29.03.2016o15:58, anecik napisał: Już nie trzeba trzymać. Arielka ma DOM. Mało tego Arielka jest już w swoim domku. cudnym, wspaniałym, ciepłym domku. mamcia to Pani weterynarz więc opiekę weterynaryjną będzie miała na co dzień. Mam nawet kilka zdjęć - zaraz wrzucę :) Hura!!! :):):) Quote
Anecik Posted April 10, 2016 Author Posted April 10, 2016 Dzwoniłam ostatnio do P. Karoliny. U Alaski wszystko dobrze, bawi się w ogrodniczkę. Lubi kopać w ogródku - na szczęście Państwo nie mają z tym problemu :) Quote
Poker Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Pracowita sunia.Szykuje dołki pod nowe roślinki na wiosnę. Quote
Anecik Posted April 18, 2016 Author Posted April 18, 2016 U Alaski wszystko dobrze. Już dala sobie spokój z ogródkiem i jego przekopywaniem. Lubi obszczekiwać zza ogrodzenia przechodzące psy. Wczoraj byli całą trójką nad Jez. Żywieckim i udawała że pływa. Chodzą na spacerki, Pani fachowo dba o swoją ukochaną psinkę. Zdjęcia oczywiście będą i daje im na razie spokój bo mi się wątki powoli mylą :) 1 Quote
Gabi79 Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 2 godziny temu, anecik napisał: U Alaski wszystko dobrze. Już dala sobie spokój z ogródkiem i jego przekopywaniem. Lubi obszczekiwać zza ogrodzenia przechodzące psy. Wczoraj byli całą trójką nad Jez. Żywieckim i udawała że pływa. Chodzą na spacerki, Pani fachowo dba o swoją ukochaną psinkę. Zdjęcia oczywiście będą i daje im na razie spokój bo mi się wątki powoli mylą :) Tak myślałam, że u Alaski wszystko super!!! Bardzo się cieszę!!! Quote
Tola Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Z tymi wspaniałymi domami dla psiaków anecik i gabi idą jak burza! Ale się psiakom trafiają domki! 1 Quote
Recommended Posts