Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
O 24.03.2016o10:43, anecik napisał:

Hit!!

Są Państwo zakochani w Arielce.  Szukali psa około 4 miesiące i znaleźli Arielkę.  Młodzi ludzie dom w Szczyrku. Byli wczoraj poznać Arielkę, dziś jadą źeby pójść na spacer. Togusia zrobi mi we wtorek wizytę bo ja nie dam rady.  Chociaż chętnie pojechałabym.  Nic to, pojadę ewentualne na poadopcyjną i od razu do Frania zawitam. 

Pani jest weterynarzem :D

Oby się udało!!! Trzymam kciuki tak mocno, że zaraz mi odpadną! :)

Posted
1 godzinę temu, RudyKas napisał:

Można puścić kciuki.

Arielka jest ogromną szczęściarą, wizyta wypadła pozytywnie i mała  już pojechała do DS!!!

Anecik i tooga  napiszą więcej.

Posted
54 minut temu, RudyKas napisał:

Już nie trzeba trzymać. Arielka ma DOM. Mało tego Arielka jest już w swoim domku. cudnym, wspaniałym, ciepłym domku. mamcia to Pani weterynarz więc opiekę weterynaryjną będzie miała na co dzień. Mam nawet kilka zdjęć - zaraz wrzucę :)

• Upvote 1
Posted

Ale wiadomość, co za błyskawiczna adopcja!

Zadzwoniła anecik, więc  przypędziłam tutaj jak najszybciej, ogromnie się cieszę!

Szczęścia niebieskooka zamojska Arielko!

Dziękuję bardzo anecik i wszystkim, dzięki którym odmienił się los suni.

• Upvote 1
Posted

Arielka. I wcale nie jest to prawda :D Arielka ma na imię Alaska - pod kolor oczu. Bardzo ją kochają - i to najważniejsze. Ma blisko las, rzeczkę. jest w swoim żywiole.

arielka1

arielka2

arielka

Jak pasują do siebie z Panią Karoliną. Łezka mi się w oku zakręciła.

• Upvote 1
Posted
O 29.03.2016o15:55, Gabi79 napisał:

Można puścić kciuki.

Arielka jest ogromną szczęściarą, wizyta wypadła pozytywnie i mała  już pojechała do DS!!!

Anecik i tooga  napiszą więcej.

O 29.03.2016o15:58, anecik napisał:

Już nie trzeba trzymać. Arielka ma DOM. Mało tego Arielka jest już w swoim domku. cudnym, wspaniałym, ciepłym domku. mamcia to Pani weterynarz więc opiekę weterynaryjną będzie miała na co dzień. Mam nawet kilka zdjęć - zaraz wrzucę :)

Hura!!! :):):)

• 2 weeks later...
Posted

Dzwoniłam ostatnio do P. Karoliny. U Alaski wszystko dobrze, bawi się w ogrodniczkę. Lubi kopać w ogródku - na szczęście Państwo nie mają z tym problemu :)

Posted

U Alaski wszystko dobrze. Już dala sobie spokój z ogródkiem i jego przekopywaniem. Lubi obszczekiwać zza ogrodzenia przechodzące psy. Wczoraj byli całą trójką nad Jez. Żywieckim i udawała że pływa. Chodzą na spacerki, Pani fachowo dba o swoją ukochaną psinkę. Zdjęcia oczywiście będą i daje im na razie spokój bo mi się wątki powoli mylą :)

• Upvote 1
Posted
2 godziny temu, anecik napisał:

U Alaski wszystko dobrze. Już dala sobie spokój z ogródkiem i jego przekopywaniem. Lubi obszczekiwać zza ogrodzenia przechodzące psy. Wczoraj byli całą trójką nad Jez. Żywieckim i udawała że pływa. Chodzą na spacerki, Pani fachowo dba o swoją ukochaną psinkę. Zdjęcia oczywiście będą i daje im na razie spokój bo mi się wątki powoli mylą :)

Tak myślałam, że u Alaski wszystko super!!!

Bardzo się cieszę!!!

• 4 weeks later...