anica Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 24 minut temu, Olena84 napisał: Może darowizna lepiej pisać? Olenko, gdzieś na którymś wątku przeczytałam ,że US może się przyczepić? nie wiem jak to jest, zgodnie z przepisami? czy ktoś może wie? Quote
Anula Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Ja przez kilka lat dobrych na swoje konto zbieram deklaracje i inne wpłaty np.z bazarków i nikt się nie czepia.Natomiast na konta Fundacyjne nie wpłacam pieniędzy udostępniane przez Fundację,ponieważ kilka razy nacięłam się. Przelew już poszedł z moją stałą deklaracją za III do Madie. Quote
Madie Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Dostałam przelew na 50zł od Renatki_S - dziękuję w imieniu psiny. Wieczorem uzupełnię resztę wpłat. O której dziś Bąbiś do weta zmierza? Quote
mimbr Posted March 22, 2016 Author Posted March 22, 2016 14 godzin temu, Poker napisał: Czy on ma obcięte uszka na świeżo? Są rany czy blizny? Nie są to całkiem świeże rany, ale tez nie są zabliźnione. Takie pokryte wilgotnym jeszcze strupem i dość mocno obolałe, bo bronił się przy przemywaniu. Quote
mimbr Posted March 22, 2016 Author Posted March 22, 2016 Madie, ja 50 zł stałej deklaracji. Bąbiś jedzie do weta ok. pietnastej. Quote
Maryna Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Zaglądam czy już wiadomo co z uszkami, ale jeszcze za wcześnie Quote
kiyoshi Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Przelałam obiecane pięć dyszek dla cudownego pieska i tez czekam na wieści od weterynarza! Oby stan pieska był dobry! 1 Quote
Anula Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Zaglądam do Bąbelka i czekam na wiadomości z wizyty.Ciekawe co z tym ogonkiem złamanym i co jeszcze wyjdzie. Quote
mimbr Posted March 22, 2016 Author Posted March 22, 2016 Stan zdrowia pieska nie jest zły. Wstawiam dokument. Pacjent z niego idealny. 2 Quote
Nadziejka Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Psinuniu zagladam z pozdrowieniami ogromnymi Madie dostalam Twoj num konta cegielenki z bazareczku mego beda szly odrazu do Ciebie na konto zaraz powysylam num Cegieleczki zycia kupily drogie nasze cudne: Anula 10 zl Elf i Mango 20 zl halszka 10 zl koja 30 zl Ciocia bakusiowa 50 zl Olena84 5 zl Xibalba 5 zl Madie ja tych swoich 30 zl jeszcze nie wplace boc juz narazie nie mam jak moja sunia znow chorusiana codzien wydajemy po 100, 150 zl ....ech .... Quote
kiyoshi Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 uff...jak dobrze że piesek zdrowiutki:) Uszka wygoimy, odkarmimy i będziemy szukać domku najlepszego pod słońcem:) A jak się ogólnie Bąbelek czuje? grzeczny jest, spokojny, czy może już radość mu wraca że ma cieplutkie, bezpieczne miejsce? 1 Quote
agat21 Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 11 minut temu, kiyoshi napisał: uff...jak dobrze że piesek zdrowiutki:) Uszka wygoimy, odkarmimy i będziemy szukać domku najlepszego pod słońcem:) A jak się ogólnie Bąbelek czuje? grzeczny jest, spokojny, czy może już radość mu wraca że ma cieplutkie, bezpieczne miejsce? Też jestem ciekawa. Quote
mimbr Posted March 22, 2016 Author Posted March 22, 2016 Jest bardzo grzeczny i spokojny, taki psi ideał. Dużo spał, no bo musiał wreszcie odpocząć biedaczek. Ogonek momentami się uaktywnia, ale nie jest to wielka radość. Dzisiaj znów sie trochę zestresował wizytą u weta. Pani z hotelu zrobi świeże fotki, to wstawię, bo foty mówią same za siebie. Zaraz po Świętach odwiedzę go. Futro ma w fatalnym stanie, ogon chyba do ogolenia. Trzeba sie będzie za to zabrać, jak już się otrząśnie ze stresu. Na razie został odrobaczony, odkleszczony, no i uszka trzeba przemywać . W środku są czyste. Quote
Madie Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Jąką kwotę i komu trzeba za dzisiejsze zabiegi wpłacić? Quote
mimbr Posted March 22, 2016 Author Posted March 22, 2016 3 minuty temu, Madie napisał: Jąką kwotę i komu trzeba za dzisiejsze zabiegi wpłacić? Dzisiejsza wizyta była gratis. 3 minuty temu, bakusiowa napisał: Ile lat ma Bąbelek? Oceniony został przez weta na 6-7, a ja bym mu dała połowę. On jest bardzo zgaszony i sprawia wrażenie starszego niż jest, ale to chyba dośc młody pies. Quote
Madie Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Uzupełniłam listę wpłat na 1 stronie i wysłałam PW z numerem konta do zainteresowanych. Mimbr, rozumiem więc, że ten ogonek jest też w porządku? Miałaś może możliwość rozmawiać o żywieniu z Hotelem? Z pozdrowieniami, k Quote
Nadziejka Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Serduszko dobre wiesci serce raduja ogromnie kochany iskierenku Madie rozsylam twoj num konta Quote
Madie Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Dziękuję Nadziejko:-) Trzymam kciuki za Twoje footerko 1 Quote
mimbr Posted March 23, 2016 Author Posted March 23, 2016 Piesio chyba coraz bardziej oswaja sie z nowym miejscem, dziś pierwszy raz zaszczekał. Jest bardzo przyjaźnie nastawiony do innych psów. Nie ma możliwości sprawdzić czy akceptuje koty, ale on chyba cały świat akceptuje. Zachowuje czystość, nie domaga się wyjścia, ale jak dzisiaj była ładna pogoda, to chętnie biegał. Zawołany, pędem przybiegł do domu. To pierwsze zdjęcie powinnam dać na końcu, kanapa to nie jego dzieło. 1 Quote
Gusiaczek Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Widzę, że mój post poleciał w kosmos, gdy wywaliło mi dogo ... nieważne, najważniejsze, że Bąbelek w dobrej formie. Kochany, grzeczny, przyjazny kibicuję mu całym sercem :) Quote
Nadziejka Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Piekviosci cudny niunio przecudny raduje ogromnie raduje ze wyratowany ze bezpieczny haha i tuptunia sobie z braciszkami siostrzyczkami na podworeczku ale cudnie ale cudnie maluni iskiereczek misiaczek Quote
Anula Posted March 23, 2016 Posted March 23, 2016 Fajnie,że nasz bidulek jest już pod opieką.Może ogon uda się stopniowo rozczesać,nie na raz.Ogon jest śliczny i stanowi całą ozdobę.Jaką je karmę? 1 Quote
Recommended Posts