Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miszenko cudna przecudna

kochana ...wierzyc ciezko i trudno

i sercu ciezko bardzo bardzo

zegnaj

i badz szczesliwa Tam W Gwiazdenkach Miś aniołek

Co Dla Ciebie Droge Teraz Wskazuja

Kiedys Wszyscy Tam Sie Spotkamy

handziu straszno w sercu peka na miliony i dzis tez dowiedzialm po kolejnych badaniach ze i nasza skarbunia znow chora ....szukam sil

szukam nadziei Przeminęło...

• Upvote 1
Posted
7 godzin temu, yolanovi napisał:

Nie odzywałam się u suni, ale śledziłam ten wątek, każdy wpis, a dzisiaj od rana czekałam na wieści..... Ale nie takie, nie takie Miszeńko. Tak bardzo chciałam, żeby się jej udało, żeby jeszcze radośnie biegała, bawiła się, żeby jeszcze z nami została... Żal i strasznie, strasznie smutno

Yolanowvi, pozwolisz, że skopiuje ten wiersz na fb na wydarzenie suni? Jest taki wymowny.

Posted
1 godzinę temu, Murka napisał:

Za transport wyszło 66 zł. 

TZ jechał potem z Lublina do Zamościa, zabrał stamtąd sunię ze schroniska i jeszcze jednego psiaka potem ze Szczebrzeszyna, które zawiózł do lecznicy w Janowie Lub. Całość transportu wyniosła 132 zł i podzieliłam tak, żeby każdemu psiakowi wyszło trochę mniej niż by mieli płacić za transport solo: Miszka 66 zł, Kaśka (suńka z Zamościa) 46 zł i kudłaczek ze Szczebrzeszyna 20 zł.

Zrobię też od razu rozliczenie całościowe:

Wpłaty:

+25 zł handzia

+50 zł monikapf 

Razem: +75 zł

Koszty:

-228 zł hotelowanie (06-21.03 - cztery dni liczyłam ze zniżką, ponieważ handzia dostarczyła trochę karmy)

-25 zł transport z Zamościa 

-66 zł transport do Lublina

Razem: -319 zł

+75 zł - 319 zł = -244 zł

Pozostałość po hotelowaniu wynosi -244 zł.

Dziękuję Kasiu, właśnie przed chwilą o tym pomyślałam, że przecież za hotel rozliczenie też już mogę prosić, bo przecież Misza już nie wróci...

Zaraz wyślę pieniążki, bardzo dziękuję, za pomoc przy Miszce :)

Posted
9 godzin temu, handzia napisał:

Yolanowvi, pozwolisz, że skopiuje ten wiersz na fb na wydarzenie suni? Jest taki wymowny.

Handziu kopiuj oczywiście. Nie jest mojego autorstwa, też skopiowałam

• Upvote 1
Posted

Wiem, własnie szukałam w necie kto to napisał, ale nie znalazłam. Pytałam tylko, bo nie chciałam tak ściągać :) Bardzo mi się podoba ten wiersz, choć jest taki smutny...

Posted

Podliczyłam pieniążki, które uzbierałam tutaj na dogo. Muszę zapłacić 380 z groszami w lecznicy Royalvet i 244 za hotel i transport. Wychodzi razem ok 624 zł, mam na koncie 527 zł. Brakuje mi 100 zł. Ale na koncie straży jest ok 550 zł, mam nadzieję, że w klinice na Głębokiej nie policza i za duzo i jeszcze troszkę zostanie, wtedy dołoże tutaj...Nie wiem czy zrozumiale napisałam, ale nie mogę nadal się otrząsnąć po tym wszystkim. Pierwszy raz przydarza mi się taka sytuacja, że piesek pod moją opieką odchodzi :(

Posted

Niestety niektóre choroby są nieuleczalne i musimy się z tym pogodzić. Jeszcze tak niewiele czasu upłynęło, ale czas leczy rany.

• Upvote 1
Posted

To prawda, przynajmniej nie była sama i obok były osoby, którym na niej zależało.....Miała szczęście, że pojawiłaś się w jej życiu. Życzę Ci dużo siły...Pozdrawiam@

• Upvote 1
Posted

Próbuję rozliczyć pieniążki Miszkowe.

Na fb, zbierałam na konto Chełmskiej Straży, tam uzbierałam 577 zł. Operacja kosztowała 350 zł, zostało 207 zł. Poprosiłam Murkę, by wystawiła mi rachunek na tą kwotę na straż. Resztę za hotelowanie czyli 37 zł przesyłam z pieniążków, które uzbierałam tutaj na dogomanii.

Z pozostałych pieniążków zapłacę zaległą fakturę w royalvet (ok 380 zł) tylko muszę w końcu tam pojechać i wziąć fakturę.

Posted
15 godzin temu, bakusiowa napisał:

Czy wystarczy pieniędzy na wszystko?

Tak, wystarczy, zostanie nawet parę groszy. Może uda mi sie pomóc innej suni z tych pieniążków, jeśli pozwolicie. Ale szczegóły podam na dniach. 

Posted

handziu sciskam

za te bidunie koljena tez mocno mocnooooo

jeszcze teraz dostalam wplate od cioci agat21 za ksiazke z kramiczku

wysle ku Tobie 7zl 30gr

Posted

Nadziejko, tak mi przykro, że te pieniążki nie posłużą już Miszce :( Dziękuję, oczywiście potwierdzę jak dotrą, a potem przeznaczę na sunię, którą mi ostatnio znowu zgłoszono....Dziękuję

Posted
28 minut temu, Nadziejka napisał:

Miszenko cudna Miś aniołek

handziuniu jeszcze wplata z 13 marca od naszej kochanej Maruda666  10 zl cegielenka

z bazarenku

obacz kochana

Tak, Nadziejko, wpłata od Marudy666 była oczywiście. Ja jestem gapa straszna, przeoczyłam, tzn byłam pewna, że wpisałam tą wpłatę, bo widziałam w przelewach, znam Marudę666, to solidna dziewczyna :) .....przepraszam, już wpisuję. Dziękuję bardzo.

Mam fakturę za leczenie Miszki w royalvet - 380 zł. Wstawię jutro.

Resztę przeznaczę na sunię z Barchaczowa, postaram się zająć na dniach tą sprawą.

Posted

Dziekuje handziu dziekuje

spokojnej nocki pimboli-schlaf.gif

a czy bedziesz zakladac watus tej biduni kolejnej?

Aniu ja teraz wplacilam za ksiazke dopiero,  z tego bazareczku

boc nie wiedzialam czy doleci do cioci agat ,mam nadzieje ze doleci ... 

7zl30 gr