Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zaraz wstawię śliczne zdjęcia psiaka!!!!

2d4f6bdf8e9924e6med.jpg

847a454de92dd45fmed.jpg

01e63ffff5694751med.jpg

b348ef40420370e1med.jpg

Czyż nie jest śliczny???????

Wczoraj Gajowa wypuściła go na wybieg z innym psem. Mały w ogóle nie zwracał na niego uwagi. Gajowej nie podobają się jego oczy, zwłaszcza jedno. Cały czas łzawi . Ponoć w Piasecznie jest dobry okulista . Jeśli to prawda, to trzeba z nim tam pojechać.

Posted
Godzinę temu, auraa napisał:

Napisałam ale gdzie to jest to nie wiem? Pani się nie odezwała?

auraa Pani się właśnie odezwała i wygląda to tak:transport z Warszawy do Nowej Soli czyli do samego hoteliku 370zł +/- 20-30zł zależnie skąd dokładnie ma być zabrany.Wchodzi w rachubę przyszły weekend i gdyby można było odebrać go już np. o 6 rano to na godzinę 11 był by w hoteliku.Podaję nr telefonu   Adrianna Kaszuba 790 241 451 co do ewentualnych dokładniejszych ustaleń

Posted

ok. Mamy cały tydzień. Nie wiem jakie są stawki . To dużo czy mało?

To nie jest szokująca kwota tym bardziej,że w dwie strony.Może jakiś psiak będzie potrzebował transportu to wtedy można tą kwotę pomniejszyć.

Zaraz podmienię zdjęcia w ogloszeniu.Jest śliczny.

Trzeba pojechać do okulisty,nie ma co czekać.

auraa,może zmień tytuł,wstaw Oli i wyrzuć tą sunię.

Posted

12 minut temu, Mazowszanka13 napisał:

Skrzynki nie mam wcale !

Mam Twój numer konta o ile się nie zmienił.

Nie zmienił się. Jak to nie masz?

Posted

STAN WPŁAT DLA PSIAKA

P.Zosia-100zł

Bogusik- 40zl

Anula-20zł

konfirm31- 50zł

Krysia - 50zł

Razem-260zł

wydatki

20zł -odkleszczenie

40zł- wizyta u lekarza

stan na 07.03.-  200zł

Posted (edited)
12 minut temu, Mazowszanka13 napisał:

W ramach czyszczenia zlikwidowałam ją na amen i nie wiem jak przywrócić.

I nie ma żadnego sposobu na jej odzyskanie -np przez adminów?/właściciela serwisu?

III. ADMINISTRATOR

1. Wszelką korespondencję, skargi itp. prosimy kierować na adres pocztowy właściciela serwisu:

REDKORN

Późna 26

66-620 Gubin

lub na email [email protected]

Edited by konfirm31
Posted

auraa,czy Gajowa była z Oli u okulisty? Jeżeli Oli ma jechać do szafirki to musi mieć książeczkę i szczepienie p/wściekliżnie,ponieważ nawet nie można psa przewozić bez szczepienia. Czy ktoś odezwał się na ogłoszenie zrobione na Warszawę? Czy już kontaktowałaś się z osobą,która ma przewozić Oli za odpłatnością? Czy kontaktowałaś się z szafirką? szafirka wie o Olim,wysłałam pw ale dobrze by było się skontaktować telefonicznie.Jeżeli Oli nie jest jeszcze zaszczepiony to może warto dwa zrobić szczepienia razem tj.wścieklizna i choroby wirusowe.U mnie weci tak stosują,nie wiem jak inni. 

Posted

Nie wiem czy była, nie odzywała się. Psiak nie jest jeszcze zaszczepiony poniewaz był w takim stanie, że lekarka nie mogła go zbadać a poza tym Gajowa miała zaobserwować czy nic złego się z nim nie dzieje. W sprawie ogłoszeń cisza.  Czekałam na Agat 21. W pierwszej połowie przyszłego tygodnia Agat może go przewieźć na pewno do Poznania lub trochę za Poznań. Gdyby Szafirka mogła po niego wyjechać, wtedy przynajmniej  na trasie Agaty była by to podróż za darmo. Co Wy na to? Do Szafirki zadzwonię jutro rano.

Posted
18 minut temu, auraa napisał:

Nie wiem czy była, nie odzywała się. Psiak nie jest jeszcze zaszczepiony poniewaz był w takim stanie, że lekarka nie mogła go zbadać a poza tym Gajowa miała zaobserwować czy nic złego się z nim nie dzieje. W sprawie ogłoszeń cisza.  Czekałam na Agat 21. W pierwszej połowie przyszłego tygodnia Agat może go przewieźć na pewno do Poznania lub trochę za Poznań. Gdyby Szafirka mogła po niego wyjechać, wtedy przynajmniej  na trasie Agaty była by to podróż za darmo. Co Wy na to? Do Szafirki zadzwonię jutro rano.

To zadzwoń do szafirki.Prawdopodobnie pomoże i odbierze gdzieś psiaka na tej trasie,nie musi być to Poznań ,może gdzieś przed Poznaniem ale trzeba to uzgodnić.Pewnie,że lepiej aby był transport bezpłatny,jedynie pozostało by rozliczenie z szafirką.

Posted

Szczepienie powinno być przynajmniej p/wściekliźnie. Co do transportu Agat21 to było by super! Nie mniej jednak zadzwoń przynajmniej do p.Adrianny i podziękuj za chęć pomocy z jej strony.Na tej trasie jest bardzo ciężko o transport,więc dobrze by było w razie potrzeby mieć taką osobę chętną pomóc.Napisałam jej,że osoba,która zajmuje się koordynacją tego transportu  skontaktuje się z nią.

Posted

Witajcie po przerwie spowodowanje moją podróżą. Próbuję dziś dodzwonić się do faceta z Poznania, do którego miałabym jechac w przyszłym tygodniu. Wtedy mogłabym też zabrać Olinka. Jedno mnie tylko zastanawia - czy on da radę wysiedzieć na tylnym siedzeniu bez prób przedostania się do przodu? ;) Będę jechać sama, więc muszę wiedzieć. Oczywiście byłby przypięty, ale żeby nie szalał, bo to kawał drogi do przejechania. Nie pamiętam teraz, czy ktoś już go wiózł samochodem?