szafirka Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 Tutaj też bawi się z psiakami, zwłaszcza z Zulą, ale coś mu się w Karolci nie spodobało, podobnie jak w Rambim i koniec :( mam nadzieję, że ją zaakceptuje jednak :) Quote
kiyoshi Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 38 minut temu, szafirka napisał: Tutaj też bawi się z psiakami, zwłaszcza z Zulą, ale coś mu się w Karolci nie spodobało, podobnie jak w Rambim i koniec :( mam nadzieję, że ją zaakceptuje jednak :) Olinku bardzo nie ladnie tak Karolci nie lubiec:) Moze z czasem sie zaprzyjaznia Quote
auraa Posted May 5, 2016 Author Posted May 5, 2016 Wybredny Chłopak! Karolcia trochę przy tuszy, może to mu się w niej nie spodobało?:) Quote
auraa Posted May 6, 2016 Author Posted May 6, 2016 czy Wam też się coś w ustawieniach zmieniło? Quote
Gabi79 Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 O 5.05.2016 o 11:36, szafirka napisał: Tutaj też bawi się z psiakami, zwłaszcza z Zulą, ale coś mu się w Karolci nie spodobało, podobnie jak w Rambim i koniec :( mam nadzieję, że ją zaakceptuje jednak :) A to mały łobuz, pewnie z czasem zaakceptuje Karolcię. Olinek jest śliczny, dziwne, że nikt nie dzwoni w spr. jego adopcji. Quote
Anula Posted May 8, 2016 Posted May 8, 2016 Też jestem zaskoczona,bardzo ładny psiak i o fajnym charakterze i totalna cisza.Zdjęcia też są ładne wstawione do ogłoszeń.Oli wciąż jest na pierwszej stronie na OLX. Nadeszła deklaracja stała od dorcia 2.Ślicznie dziękujemy. Quote
szafirka Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 A jednak człowiek wypatrzył :) Wczoraj dzwoniła do mnie Pani, która pytała, czy Oli jest jeszcze aktualny, bo bardzo jej się podoba, dopytała o kilka spraw. Powiedziała, że będzie naradzać się z mamą i się odezwie. Dzisiaj zadzwoniła ponownie, poprosiła o możliwość odwiedzin Olinka i poznania go. Tak więc Panie przyjadą w środę ok. 18-19. Panie (córka z mamą) mieszkają w Poznaniu, w domu jednorodzinnym z ogrodzonym ogródkiem, wokoło lasy, łąki, stadnina koni. Pani pracuje, natomiast jej mama nie, a więc Olinek nie bywałby sam w domu. Pani mówiła, że pobliskie tereny sprzyjają spacerom, a nie są za tym, aby psiak biegał tylko po ogródku. Rozmowa konkretna i miła, zobaczymy, co okaże się w środę wieczorem. Poinformowałam Panią (w niedzielę też), że nie będę mogła wydać psiaka bez wizyty pa, ale Pani odpowiedziała, że pamięta, że jeśli to "ten przyjaciel", to wróci po niego po przeprowadzonej wizycie. Brzmi dobrze :) Quote
Poker Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 No,no , czyżby dobra passa dla psów hotelikowanych przez Szafirkę? Oby. Pewnie trzeba szukać osoby do wizyty PA? Quote
szafirka Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Mam taką cichą nadzieję, że wizyta będzie potrzebna :) Quote
Gabi79 Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 13 minut temu, szafirka napisał: Mam taką cichą nadzieję, że wizyta będzie potrzebna :) Trzymam kciuki, by Olinek zauroczył Panie!!! Quote
konfirm31 Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 To i ja się przyłączę do zbiorowego kciukania :) Quote
Anula Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Dziś wykupiłam Olinkowi jeszcze na OLX aby widniał na pierwszej stronie. Wiadomość bardzo optymistyczna.Czekamy na środę w takim razie.Do przepięknego naszego Olinka może też uśmiechnie się szczęście. 1 Quote
Bogusik Posted May 10, 2016 Posted May 10, 2016 Kciuki mocno zaciśnięte!Olinek jest śliczny i jest bardzo przyjazny do ludzi,więc miejmy nadzieję,że skradnie serducha Pań :) Quote
szafirka Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Oli miał dzisiaj gości - wspaniałe dwie Panie, które jestem przekonana, że będą jego Paniami. Oli był bardzo grzeczny, poddawał się z przyjemnością głaskom. Pani Kasia nie mogła się od niego oderwać, widać, że zauroczona była swoim wybrańcem, jej mama - Pani Hania - też była zachwycona psiakiem. P. Hania zapowiedziała Olinkowi rozpieszczanie, P. Kasia codzienne długie spacery, które uwielbia. Oli pochwalił się przy okazji, jak ładnie umie chodzić na smyczy. Myślę, że wizyta PA to tylko formalność i niedługo Olinek będzie dreptał już po swoich włościach :) 1 Quote
Gabi79 Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 17 minut temu, szafirka napisał: Oli miał dzisiaj gości - wspaniałe dwie Panie, które jestem przekonana, że będą jego Paniami. Oli był bardzo grzeczny, poddawał się z przyjemnością głaskom. Pani Kasia nie mogła się od niego oderwać, widać, że zauroczona była swoim wybrańcem, jej mama - Pani Hania - też była zachwycona psiakiem. P. Hania zapowiedziała Olinkowi rozpieszczanie, P. Kasia codzienne długie spacery, które uwielbia. Oli pochwalił się przy okazji, jak ładnie umie chodzić na smyczy. Myślę, że wizyta PA to tylko formalność i niedługo Olinek będzie dreptał już po swoich włościach :) Wspaniale, czyli teraz wizyta i Olinek może zmykać do domku!!! Quote
Bogusik Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Cudowne wiadomości i jakaś wreszcie dobra passa dla naszych psiaczków :) Quote
Anula Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Wspaniałe wiadomości Haniu.To teraz musimy kogoś poszukać do wizyty pa.W jakiej dzielnicy Poznania Panie mieszkają? Quote
Recommended Posts