Anecik Posted February 19, 2016 Author Posted February 19, 2016 Witamy u Funi. Moja koleżanka - za moją skuteczną namową :D - Justynka ofiarowała Funi 10 zł stałej :) Dzięki Justyna. 1 Quote
anica Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Dziękujemy, dziękujemy Justynce ... masz Dar, przekonywania Anetko 1 Quote
Poker Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Wpłaciłam 110 zł - 90zł z bazarku imiennego i 20 stałej. Quote
Anecik Posted February 19, 2016 Author Posted February 19, 2016 29 minut temu, Poker napisał: Wpłaciłam 110 zł - 90zł z bazarku imiennego i 20 stałej. Pieniążki już na koncie. Dziękuję bardzo :) Quote
Anecik Posted February 19, 2016 Author Posted February 19, 2016 Widzę że była sesja zdjęciowa u szafirki to tez czekamy na zdjęcia Funieczki :) Quote
Anecik Posted February 19, 2016 Author Posted February 19, 2016 30 minut temu, b-b napisał: Zaglądam do maleńkiej. Witaj Bogdusiu. Quote
Martika&Aischa Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 ależ mam do nadrobienia :) w wolnej chwili odrobię zaległości :) Quote
Anecik Posted February 20, 2016 Author Posted February 20, 2016 8 godzin temu, Martika@Aischa napisał: ależ mam do nadrobienia :) w wolnej chwili odrobię zaległości :) Dobrze że weekend :) Quote
Poker Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Cudna , można wybrać zdjęcia do ogłoszeń. Quote
Bogusik Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Zaglądam do maluniej Funi.Śliczna z niej dziewczynka! :) Quote
Havanka Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Napisałam tekst dla Funi, ogłosiłam i otrzymałam już pierwszą odpowiedź. Pani z Polkowic jest zainteresowana adopcją suni. Poprosiłam o kontakt z Hanią. Funia, psie dziecko, czeka na nowy dom. Funia ma dopiero 3 miesiące i już na starcie, poznała życie z tej gorszej strony. Została wyrzucona a potem odwieziona do schroniska. Tam wypatrzyła ją osoba, która miała serce na właściwym miejscu i z pomocą innych Psich Aniołów, umieściła suczkę w hoteliku, w Nowej Soli. Tu, bezpieczna i szczęśliwa, suczka poznaje nowe, lepsze życie. Funia waży obecnie około 1,5 kilograma. W życiu dorosłym, będzie średniej wielkości. Obecnie jest zdrowa, odrobaczona i zaszczepiona. Posiada książeczkę zdrowia. Mimo, że zetknęła się już z ludzką okrutnością, jest bardzo wesoła i radosna. Lubi zabawy z innymi psami i z opiekunem. Mamy nadzieję, że ta kruszynka, szybko znajdzie nowy, dobry dom, a czas, szybko zatrze w jej pamięci złe wspomnienia. Więcej informacji o suni, udzieli Hania, pod podanym w ogłoszeniu, numerem telefonu. Istnieje możliwość pomocy w transporcie do nowego domu. 1 Quote
Anecik Posted February 20, 2016 Author Posted February 20, 2016 Dzięki Haniu za zdjęcia, Havanko za ogłoszenia :) Cudna Funia. Quote
b-b Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Powodzenia i oby zgłosiły się tylko wspaniałe domki. Quote
Poker Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Mogę odjąć trochę przecinków? Jestem purystką językową, przynajmniej się staram. Funia ma dopiero 3 miesiące i już na starcie poznała życie z tej gorszej strony. Została wyrzucona, a potem odwieziona do schroniska. Tam wypatrzyła ją osoba, która miała serce na właściwym miejscu i z pomocą innych Psich Aniołów umieściła suczkę w hoteliku, w Nowej Soli. Tu, bezpieczna i szczęśliwa, suczka poznaje nowe, lepsze życie. Funia waży obecnie około 1,5 kilograma. W życiu dorosłym będzie średniej wielkości. Obecnie jest zdrowa, odrobaczona i zaszczepiona. Posiada książeczkę zdrowia. Mimo, że zetknęła się już z ludzką okrutnością, jest bardzo wesoła i radosna. Lubi zabawy z innymi psami i z opiekunem. Mamy nadzieję, że ta kruszynka szybko znajdzie dobry dom, a czas i miłość szybko zatrze w jej pamięci złe wspomnienia. Więcej informacji o suni udzieli Hania pod podanym w ogłoszeniu numerem telefonu. Mam drobną sugestię.Czy nie byłoby lepiej w ogłoszeniach pisać p.Hanna zamiast Hania.Jakoś brzmi dla mnie infantylnie i zbyt poufale. Co Wy na to ? Quote
Tola Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Cudne zdjęcia, a te z zabaweczkami rozczuliły mnie - nadrabiaj malutka ten czas stracony w schronie! Quote
Havanka Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Szafirko, czy ktoś dzwonił w sprawie Funi? Jest bardzo dużo odkryć telefonów na OLX. Quote
Recommended Posts