Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 minuty temu, Anula napisał:

Jeszcze dodam,że ta karma jest przeznaczona dla psów do roku ale rozmawiałam z niejednym wetem i powiedzieli,że nie przeszkadza aby pies starszy ją jadł jeżeli mu smakuje.Dlatego napisałam,że Miki ją je do tej pory.Karmę można kupić w Lecznicy(jest droższa)albo w sklepie internetowym zamówić.Ja zamawiam przez internet.

Ja dom wybudowałam przez internet :D

Wszystkie Wasze propozycje przekażę P. Anecie.

Posted

Fajny ten towarzysz:) Psinka jest młoda więc pewnie dogada się z kolegą. Nasza Norcia bardzo dobrze dogadywała się z naszym królikiem, nawet dawała znać gdy Dodo nie miał wody.

Posted
1 godzinę temu, anecik napisał:

Dzisiaj wielki dzień Funi - jedzie do Domku :) Pamiętacie?

Jasne, ze tak! :)

I ja już nie mogę doczekać się pierwszych relacji i zdjęć z domku . Mam nadzieję że będą jakieś wieści ?

Posted
56 minut temu, b-b napisał:

Jasne, ze tak! :)

I ja już nie mogę doczekać się pierwszych relacji i zdjęć z domku . Mam nadzieję że będą jakieś wieści ?

Uprzedziłam Panią ze będę ja "nękać" o zdjęcia i wieści.

Posted

Funia już na kolankach syna p. Anety mknie do swojego domku :) Powitanie było miłe. Mam nadzieje że szafirka  wolnej chwili opisze ci i jak.

Posted
13 minut temu, elik napisał:

Czyli Funia już ze swoimi Ludkami :) Super :) :)

Tak Elu Funia już w swoim domu. Zadzwonię póżniej - dam im trochę czasu :)

• Upvote 1
Posted
Godzinę temu, anecik napisał:

Tak Elu Funia już w swoim domu. Zadzwonię póżniej - dam im trochę czasu :)

To prawda, trzeba dać ludziom trochę czasu, chociaż nas tu skręci z ciekawości. 

Posted
19 godzin temu, Radek napisał:

Fajny ten towarzysz:) Psinka jest młoda więc pewnie dogada się z kolegą. Nasza Norcia bardzo dobrze dogadywała się z naszym królikiem, nawet dawała znać gdy Dodo nie miał wody.

Cudowna sunieczka, czy  to ta ślicznotka z avatarka

Posted

Pierwsze wieści z domku :)

Funia całą drogę przespała u syna p. Anety na kolanach. Po przyjeździe Pani pochodziła z nią po dworze ale Funia nie miała zamiaru zrobić sioo ani koo. Za to jak Pani dała jej troszkę zjeść to Funia jak najbardziej dała z siebie wszystko... oczywiście w domu :D

Młodzież Funią zauroczona, było zapoznanie z królikiem. Funia jakby nie zwracała na niego uwagi, królik natomiast za pierwszym podejściem wycofał się na tył klateczki ale z drugim był już bardziej śmiały i nie uciekł Pani jest dobrej myśli i czuje że zwierzaczki się zaprzyjażnią.

Teraz czekam na zdjęcia :)