Anecik Posted February 24, 2016 Author Posted February 24, 2016 2 minuty temu, Anula napisał: Jeszcze dodam,że ta karma jest przeznaczona dla psów do roku ale rozmawiałam z niejednym wetem i powiedzieli,że nie przeszkadza aby pies starszy ją jadł jeżeli mu smakuje.Dlatego napisałam,że Miki ją je do tej pory.Karmę można kupić w Lecznicy(jest droższa)albo w sklepie internetowym zamówić.Ja zamawiam przez internet. Ja dom wybudowałam przez internet :D Wszystkie Wasze propozycje przekażę P. Anecie. Quote
Anecik Posted February 25, 2016 Author Posted February 25, 2016 To jest przyszły "towarzysz życia" naszej Funi :) Quote
Radek Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Fajny ten towarzysz:) Psinka jest młoda więc pewnie dogada się z kolegą. Nasza Norcia bardzo dobrze dogadywała się z naszym królikiem, nawet dawała znać gdy Dodo nie miał wody. Quote
Anecik Posted February 26, 2016 Author Posted February 26, 2016 Dzisiaj wielki dzień Funi - jedzie do Domku :) Pamiętacie? Quote
b-b Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 1 godzinę temu, anecik napisał: Dzisiaj wielki dzień Funi - jedzie do Domku :) Pamiętacie? Jasne, ze tak! :) I ja już nie mogę doczekać się pierwszych relacji i zdjęć z domku . Mam nadzieję że będą jakieś wieści ? Quote
Anecik Posted February 26, 2016 Author Posted February 26, 2016 56 minut temu, b-b napisał: Jasne, ze tak! :) I ja już nie mogę doczekać się pierwszych relacji i zdjęć z domku . Mam nadzieję że będą jakieś wieści ? Uprzedziłam Panią ze będę ja "nękać" o zdjęcia i wieści. Quote
ona03 Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Kciuki zaciśnięte, nerwy na wodzy, czekamy cierpliwie...... Quote
Anecik Posted February 26, 2016 Author Posted February 26, 2016 Dobrze że ja w pracy to mam zajęcie :D Quote
Poker Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 51 minut temu, anecik napisał: Uprzedziłam Panią ze będę ja "nękać" o zdjęcia i wieści. I bardzo słusznie. Quote
Anecik Posted February 26, 2016 Author Posted February 26, 2016 Ciekawe czy już. Czekam na telefon od Hani. Quote
Bogusik Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Zaglądam w oczekiwaniu na wieści.... :) Quote
Anecik Posted February 26, 2016 Author Posted February 26, 2016 Dzwonię do Hani. Starczy tego dobrego. Quote
Anecik Posted February 26, 2016 Author Posted February 26, 2016 6 minut temu, elik napisał: I........ I nie odbiera :( Quote
Anecik Posted February 26, 2016 Author Posted February 26, 2016 Funia już na kolankach syna p. Anety mknie do swojego domku :) Powitanie było miłe. Mam nadzieje że szafirka wolnej chwili opisze ci i jak. Quote
elik Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Czyli Funia już ze swoimi Ludkami :) Super :) :) Quote
Anecik Posted February 26, 2016 Author Posted February 26, 2016 13 minut temu, elik napisał: Czyli Funia już ze swoimi Ludkami :) Super :) :) Tak Elu Funia już w swoim domu. Zadzwonię póżniej - dam im trochę czasu :) 1 Quote
Poker Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 myślę ,że Funia dobrze zniesie zmianę miejsce pobytu i nie powie FU ... Quote
Gabi79 Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Godzinę temu, anecik napisał: Tak Elu Funia już w swoim domu. Zadzwonię póżniej - dam im trochę czasu :) To prawda, trzeba dać ludziom trochę czasu, chociaż nas tu skręci z ciekawości. Quote
Gabi79 Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 19 godzin temu, Radek napisał: Fajny ten towarzysz:) Psinka jest młoda więc pewnie dogada się z kolegą. Nasza Norcia bardzo dobrze dogadywała się z naszym królikiem, nawet dawała znać gdy Dodo nie miał wody. Cudowna sunieczka, czy to ta ślicznotka z avatarka Quote
b-b Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Muszą trochę ze sobą pobyć żeby coś nam napisać :) Quote
anica Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 3 godziny temu, anecik napisał: Tak Elu Funia już w swoim domu. Zadzwonię póżniej - dam im trochę czasu :) ... to bardzo dobry pomysł! Quote
Nadziejka Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 ! najlepsiutkiego najpiekniejszego malunia sle dobre mysli fluidy ale wiesci ale wiesci hohoooo Quote
Anecik Posted February 26, 2016 Author Posted February 26, 2016 Pierwsze wieści z domku :) Funia całą drogę przespała u syna p. Anety na kolanach. Po przyjeździe Pani pochodziła z nią po dworze ale Funia nie miała zamiaru zrobić sioo ani koo. Za to jak Pani dała jej troszkę zjeść to Funia jak najbardziej dała z siebie wszystko... oczywiście w domu :D Młodzież Funią zauroczona, było zapoznanie z królikiem. Funia jakby nie zwracała na niego uwagi, królik natomiast za pierwszym podejściem wycofał się na tył klateczki ale z drugim był już bardziej śmiały i nie uciekł Pani jest dobrej myśli i czuje że zwierzaczki się zaprzyjażnią. Teraz czekam na zdjęcia :) Quote
Recommended Posts