Poker Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Bardzo się cieszę,że maluch ma super domek. Propozycja aneksu wynikała z obaw co do wieku państwa ( nie w mojej opinii) i wieku psa. Wiadomo ,ze nie musi być, zdecyduje Gabi. Quote
memory Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Jeszcze się dopiszę, bo mi umknęło. Pani w rozmowie wspominała o 90-letniej zwierzolubnej mamie (albo teściowej), którą wszystkie okoliczne zwierzaki uwielbiają i lgną do niej wzbudzając zdziwienie a nawet lekką zazdrość swych właścicieli. Tak sobie pomyślałam o dziedziczności, genach... 1 Quote
Gabi79 Posted February 20, 2016 Author Posted February 20, 2016 7 minut temu, memory napisał: Jeszcze się dopiszę, bo mi umknęło. Pani w rozmowie wspominała o 90-letniej zwierzolubnej mamie (albo teściowej), którą wszystkie okoliczne zwierzaki uwielbiają i lgną do niej wzbudzając zdziwienie a nawet lekką zazdrość swych właścicieli. Tak sobie pomyślałam o dziedziczności, genach... Ojej, to znaczy, że Pan lub Pani są z długowiecznej rodziny!!! SUPER!!! Pani Irenka jest zachwycona wizytatorkami!!! Quote
Poker Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 47 minut temu, Gabi79 napisał: Pani Irenka jest zachwycona wizytatorkami!!! Niech by spróbowała nie być zachwycona. Quote
b-b Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 No to chłopakowi się udało :) Powodzenia maluchu :) Quote
elik Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 12 minut temu, b-b napisał: No to chłopakowi się udało :) Powodzenia maluchu :) I to prawie z marszu :) W poprzednią sobotę przyjechał do hoteliku,a w następną już znalazł domek :) Super expres :) Quote
Gabi79 Posted February 20, 2016 Author Posted February 20, 2016 6 minut temu, elik napisał: I to prawie z marszu :) W poprzednią sobotę przyjechał do hoteliku,a w następną już znalazł domek :) Super expres :) Teraz czas na Bezunię i pozostałą trójkę!!! Quote
Anecik Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Bardzo, bardzo się cieszę. Trzymałem kciuki od początku. Dziękuję Iwonko i memory Quote
kiyoshi Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Zaglądam do cudnych piesków naszych:) Toficzek rzeczywiście pobił rekordy adopcyjne! myslę sobie, że to musiało być przeznaczenie:) Teraz czas na Bezunie:) 1 Quote
Tola Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Bardzo się cieszę! Oby i pozostała 4 tak szybko znalazła nowe domki! Quote
Yoana Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Nie było mnie 3 dni na dogo, a tu takie nowiny :) Bardzo się cieszę- teraz kolej na Bezunię :) Quote
ona03 Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Szafirko, skrobnij coś, jak Tofik przywitał swoich ludziów......... Quote
b-b Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 8 minut temu, ona03 napisał: Szafirko, skrobnij coś, jak Tofik przywitał swoich ludziów......... Jesteśmy ciekawi :) Quote
Bogusik Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Ale się podziało u Toficzka :) Jak widać ma swój domeczek! :) Quote
Nadziejka Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Tofiniu najlepsiutkiego koakany czekamy czekamy na wiesci Quote
Gabi79 Posted February 21, 2016 Author Posted February 21, 2016 Przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale cały dzień byłam poza domem i padam z nóg. U Toficzka wszystko OK. Państwo są nim zachwyceni. Rano Państwo byli po wyprawkę dla Toficzka. Około południa przyjechali do Hani. Toficzek dał się pogłaskać, ale był nieco niepewny. Oczywiście spodobał się Państwu bardzo. W samochodzie na początku się kręcił, rozglądał, a potem się położył. W domu zwiedził wszystkie kąty, poleżał chwilkę na swoim posłanku, zainteresował się zabaweczkami, a potem wyłożył się na pleckach obok Pani Irenki i miziankom nie było końca. Pani Irenka prosiła, aby bardzo, bardzo serdecznie podziękować osobom, które przyczyniły się do uratowania Toficzka i które pomagają wszystkim bezdomniakom. Zapewniła mnie (po raz enty), że Toficzek będzie szczęśliwy!!! Mam obiecane fotki i relacje. Pani Irenka jest zachwycona Hanią i Jej Rodziną, oraz warunkami w hoteliku i podejściem do zwierząt. Jutro po południu zadzwonię zapytać, jak minęła pierwsza doba. 1 Quote
Gemmei Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 6 minut temu, Gabi79 napisał: Przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale cały dzień byłam poza domem i padam z nóg. U Toficzka wszystko OK. Państwo są nim zachwyceni. Rano Państwo byli po wyprawkę dla Toficzka. Około południa przyjechali do Hani. Toficzek dał się pogłaskać, ale był nieco niepewny. Oczywiście spodobał się Państwu bardzo. W samochodzie na początku się kręcił, rozglądał, a potem się położył. W domu zwiedził wszystkie kąty, poleżał chwilkę na swoim posłanku, zainteresował się zabaweczkami, a potem wyłożył się na pleckach obok Pani Irenki i miziankom nie było końca. Pani Irenka prosiła, aby bardzo, bardzo serdecznie podziękować osobom, które przyczyniły się do uratowania Toficzka i które pomagają wszystkim bezdomniakom. Zapewniła mnie (po raz enty), że Toficzek będzie szczęśliwy!!! Mam obiecane fotki i relacje. Pani Irenka jest zachwycona Hanią i Jej Rodziną, oraz warunkami w hoteliku i podejściem do zwierząt. Jutro po południu zadzwonię zapytać, jak minęła pierwsza doba. Super wieści Gabrysiu :) Quote
halszka Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 jupiiii :)))) szczęścia dla całej Toficzkowej rodzinki Quote
Recommended Posts