Gabi79 Posted February 21, 2016 Author Posted February 21, 2016 Znowu nie mogę cytować. Bardzo dziękuję w imieniu swoim i Państwa wszystkim, którzy przyczynili się do tego Happy Endu maluszka. Bardzo się cieszę, że zaglądacie i czekacie na wieści. Teraz czas na Bezunię, na dobry początek podmieniłam Toficzkowe olx http://olx.pl/oferta/sliczna-sunia-psi-ideal-bezunia-poleca-sie-do-adopcji-CID103-IDdCGyJ.html Mam też drugi tekst, który wysłałam elik. Elu z całego serca dziękuję za ogłoszenia na Kraków. Która ciocia pomoże w ogłoszeniach na większej ilości portali? Będę dozgonnie wdzięczna. Jeśli chodzi o umowę adopcyjną Toficzka, mam wszystkie potrzebne dane, zajmę się tym. 1 Quote
Poker Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 HIP , HIP , HURA , kolejna bieda ma super domek. Quote
elik Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 13 minut temu, Gabi79 napisał: Znowu nie mogę cytować. Bardzo dziękuję w imieniu swoim i Państwa wszystkim, którzy przyczynili się do tego Happy Endu maluszka. Bardzo się cieszę, że zaglądacie i czekacie na wieści. Teraz czas na Bezunię, na dobry początek podmieniłam Toficzkowe olx http://olx.pl/oferta/beza-sliczna-sunia-psi-ideal-szuka-domu-CID103-IDdCGyJ.html Mam też drugi tekst, który wysłałam elik. Elu z całego serca dziękuję za ogłoszenia na Kraków. Która ciocia pomoże w ogłoszeniach na większej ilości portali? Będę dozgonnie wdzięczna. Jeśli chodzi o umowę adopcyjną Toficzka, mam wszystkie potrzebne dane, zajmę się tym. Gabi, jak i Bezia szybko znajdzie domek, to u szafirki zrobi się pusto :) Quote
halszka Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 13 minut temu, Gabi79 napisał: Znowu nie mogę cytować. Bardzo dziękuję w imieniu swoim i Państwa wszystkim, którzy przyczynili się do tego Happy Endu maluszka. Bardzo się cieszę, że zaglądacie i czekacie na wieści. Teraz czas na Bezunię, na dobry początek podmieniłam Toficzkowe olx http://olx.pl/oferta/beza-sliczna-sunia-psi-ideal-szuka-domu-CID103-IDdCGyJ.html Mam też drugi tekst, który wysłałam elik. Elu z całego serca dziękuję za ogłoszenia na Kraków. Która ciocia pomoże w ogłoszeniach na większej ilości portali? Będę dozgonnie wdzięczna. Jeśli chodzi o umowę adopcyjną Toficzka, mam wszystkie potrzebne dane, zajmę się tym. Oczywiście pomogę :) Quote
Gabi79 Posted February 21, 2016 Author Posted February 21, 2016 48 minut temu, halszka napisał: Oczywiście pomogę :) Halszko, bardzo, bardzo serdecznie dziękuję. Oczywiście nie ma pośpiechu. Oto tekst, który wstawiłam na olx: ŚLICZNA BEZUNIA - PSI IDEAŁ DO POKOCHANIA OD ZARAZ Beza to niewielka około 5letnia sunia, która kilka ostatnich miesięcy spędziła w schronisku.Smutno patrzyła zza krat i cierpliwie czekała na cud.Pewnego dnia cud nastąpił i Bezunia dzięki dobrym duszom pojechała do domowego hoteliku w Nowej Soli.Po przyjeździe przywitała radośnie nowych opiekunów i wskoczyła na fotel.Można więc się domyślać, że kiedyś była domowym psem.Nie wiemy z jakiego powodu znalazła się w schronisku.Może komuś się znudziła, może była niechcianym spadkiem?Serce pęka na myśl o tym, co sunia czuła gdy z kanapy trafiła do schroniskowego boksu.Teraz Bezunia odzyskała radość życia. Jest grzeczna, spokojna przyjaźnie nastawiona do ludzi, psów i kotów.Nawet szaleństwa i zaczepki szalonych szczeniaków znosi ze spokojem i ładnie się z nimi bawi.Grzecznie zostaje sama, załatwia się na dworze.Lubi spacerki, a po nich chętnie wyleguje się na kanapie lub w fotelu.Taki z niej psi ideał.Do szczęścia brakuje jej ukochanych ludzi. Kogoś dla kogo będzie ukochanym pupilem, kto zadba by była szczęśliwa i już nigdy nie spotkało jej nic złego.Bezunia jest zdrowa, zaszczepiona, wysterylizowana, posiada czip. Przed adopcją obowiązuje wizyta wolontariusza oraz podpisanie umowy adopcyjnej, wyłącznie w trosce o dobro suni.Przed adopcją obowiązuje wizyta wolontariusza oraz podpisanie umowy adopcyjnej, wyłącznie w trosce o dobro suni. Quote
halszka Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Ponieważ Gabi będzie na dogo dopiero późnym popołudniem,przekazuję informację,że Gabrysia dzwoniła do P.Irenki i u Toficzka wszystko ok :) szaleje i biega po domu,noc przespał z Państwem w łóżku a rano był na długim spacerze z Panem :) 1 Quote
kiyoshi Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Wspaniale ze Toficzek juz szczesliwy Piekny tekst dla Bezuni napisalas Gabi- na pewno przyniesiesz i jej szczescie Quote
Tola Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Gratulacje! To wszystko dzieje się tak szybko, trudno nadążyć Quote
Gabi79 Posted February 22, 2016 Author Posted February 22, 2016 22 godzin temu, halszka napisał: 3 Quote
elik Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Co za luzacka poza :) Widać, że Tofiś dobrze i bezpiecznie się czuje :) A czy przypadkiem tu nie pastwi się nad papciem Pańci lub Pana ? :) 1 Quote
Gabi79 Posted February 22, 2016 Author Posted February 22, 2016 Elu, trafiłaś w 10kę, to papuć Pana. Toficzek wcale się nie stresuje, rano był na długim spacerze z Panem, a załatwił się po powrocie do domku. (takie są uroki psich dzieciaków). Jak Pan potem wyszedł sam to Toficzek szczekał i skakał na drzwi. Pani Irenka zmartwiła się, że Tofiś robi luźną kupkę. Kupiła maluchowi karmę dla szczeniaków poleconą przez ekspedientkę w sklepie zoologicznym. Powiedziałam, że to się unormuje. Halszko, dziękuję za przekazanie wieści!!! Quote
Poker Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Rozkoszniaczek jak wszystkie niemowlaki. Quote
Anula Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 Tofiś zbytnio nie przejął się zmianą,no i bardzo dobrze.Wolna kupka trochę martwi,tym bardziej,że miał robale.Bym zaproponowała P.Irenie zbadanie kału na wszelki wypadek,ponieważ po podaniu tabletki mogą wykluć się z jaj następne robale(niektóre tabletki nie niszczą jaj).Może niech Pani pójdzie do weta i kupi karmę weterynaryjną Royal Canin Junior? Mój Miki do tej pory ją je. Wstawiłam Bezunię tu: http://www.dogomania.com/forum/topic/334791-przygarnę-małego-dorosłego-psasunię/ Quote
elik Posted February 22, 2016 Posted February 22, 2016 2 minuty temu, Anula napisał: Tofiś zbytnio nie przejął się zmianą,no i bardzo dobrze.Wolna kupka trochę martwi,tym bardziej,że miał robale.Bym zaproponowała P.Irenie zbadanie kału na wszelki wypadek,ponieważ po podaniu tabletki mogą wykluć się z jaj następne robale(niektóre tabletki nie niszczą jaj).Może niech Pani pójdzie do weta i kupi karmę Royal Canin Junior? Mój Miki do tej pory ją je. Z robalami to całkiem prawdopodobne. Chyba nie był odrobaczony po raz drugi, bo robi się to po 2 tygodniach od pierwszego odrobaczenia, a Toficzek nie pomieszkał aż tak długo :) Quote
Gabi79 Posted February 22, 2016 Author Posted February 22, 2016 Amulko, Elu, dziękuję za podpowiedź, przekażę Pani Irence. To prawda, że Tofik nie przejął się przeprowadzką. Najważniejsze jest dla niego, że jest miziany, może szaleć po mieszkaniu, bawić się i chodzić na spacerki. Quote
szafirka Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Też się cieszę, że Tofiś zaaklimatyzował się szybko. A dopiero co przyjechał wycofany i zarobaczony, rozkręcił się u nas, a teraz już zapewne nie pamięta co go dręczyło. SUPER :) 1 Quote
ona03 Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Byłam dziś w okolicy Tofisiowego domku i nie wytrzymałam, poszłam w odwiedziny...... Tofiś rozkoszniak rozrabia na całego, wiercił się cały czas i fotki trochę poruszone. Miał troszkę luźną kupkę, Państwo byli u weta, zakupili Royal dla szczeniaczków, doktor obejrzał, obmacał Tofcia, na razie wszystko ok. mordujemy pluszaka 1 Quote
Anecik Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Ale niespodzianka Iwonko. Dziękujemy :) Cudny Tofik. Quote
ona03 Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Tofcio chyba chciał bardzo Wszystkim podziękować za opiekę, wyciągną z mojej torebki telefon i próbował się gdzieś dodzwonić.... Gabi nie miałaś głuchego.....? w tym momencie mlaszcze smycz od telefonu później wziął się za kosmetyczkę a co, poobgryzam troszkę i jeszcze troszkę 1 Quote
ona03 Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Ale kosmetyczki było mu mało, zaczął obgryzać torebkę zabaweczek jak widać ma w bród, ale torebysia, mniam, mniam 2 Quote
Anecik Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Gryź Toficzku, gryź, Zrobimy bazarek z torebkami :) Quote
kiyoshi Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 ale miła niespodzianka:) a minki Toficzka- bezcenne :) :) Quote
Recommended Posts