elik Posted February 10, 2016 Author Posted February 10, 2016 1 godzinę temu, mala_czarna napisał: Elik, miałam odpisać wczoraj, ale napisanie czegokolwiek na Dogomanii graniczy po prostu z cudem :( Wizyta już jest załatwiona, także nie muszę Cię fatygowac :) A ja też usiłowałam wejść na dogo, żeby zobaczyć co napisałaś, ale jak wiadomo, nie dało się. Cieszę się,że znalazłaś kogoś na wizytę, bo nie ukrywam, że mam napięty harmonogram obowiązków. Jeśli jeszcze tu zaglądniesz, to daj znać o wyniku wizyty. Powodzenia dla psiaczka :) Quote
Alaskan malamutte Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 I ja odwiedzam późną porą :-)) Quote
elik Posted February 10, 2016 Author Posted February 10, 2016 Może i mi uda się coś wkleić. Pewnie jedne z ostatnich zdjęć Nutelci w DT :( Nutelcia czaruje pańcia :) To jest wełniana podusia, na której Nutelcia lubi drzemać w ciągu dnia. Powędruje z nią do DS. Maleńka na ulubionej podusi w ulubionym łóżeczku :) 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Słodziak kochany, kruszynka najmilsza 1 Quote
elik Posted February 10, 2016 Author Posted February 10, 2016 Teraz w kraku znowu zasypało na biało, ale było, że powiało halnym, nieco drzew połamało i mieliśmy już wiosnę :) Widzicie te bazie ? Biedactwa, przyjdzie mróz i przemarzną. Co prawda i tak są na złamanym drzewie, ale szkoda ich :( Quote
Alaskan malamutte Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Elu, super sesja zdjęciowa, szczególnie ta łóżeczkowa Nutelka wygląda cudnie!. Quote
elik Posted February 10, 2016 Author Posted February 10, 2016 1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał: Elu, super sesja zdjęciowa, szczególnie ta łóżeczkowa Nutelka wygląda cudnie!. Bo to dziewczynka cud, miód, orzeszki - w czekoladzie oczywizda. Nie bez powodu dałaś jej imię Nutelka :) Quote
Alaskan malamutte Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Znikam spać, kolorowych snów życzę. Quote
elik Posted February 10, 2016 Author Posted February 10, 2016 Też odpływam w objęcia Morfeusza :) Quote
DONnka Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 O matulu, nie wiedziałam, że na dogo są jeszcze takie wątki Taki tu ruch i tyle zaangażowanych osób Dzięki Alaskan Malamutte za zaproszenie. Przypomniała mi się stara, dobra dogomania Sunia, z tego co czytam, znalazła domek Powodzenia Malutka 1 Quote
elik Posted February 10, 2016 Author Posted February 10, 2016 3 minuty temu, DONnka napisał: O matulu, nie wiedziałam, że na dogo są jeszcze takie wątki Taki tu ruch i tyle zaangażowanych osób Dzięki Alaskan Malamutte za zaproszenie. Przypomniała mi się stara, dobra dogomania Sunia, z tego co czytam, znalazła domek Powodzenia Malutka Witam Cię DONka serdecznie i gorąco dziękuję za błyskawiczny odzew na moją prośbę o ratowanie młodziutkiej oneczki Bywaj u nas często, zapraszamy :) Niunia jedzie do domku dopiero w sobotę, a potem także będą wieści z DS więc przybywaj :) Quote
DONnka Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 7 minut temu, elik napisał: Witam Cię DONka serdecznie i gorąco dziękuję za błyskawiczny odzew na moją prośbę o ratowanie młodziutkiej oneczki Bywaj u nas często, zapraszamy :) Nie masz mi za co dziękować, elik. Ja tylko "uruchomiłam" kogo trzeba, a Skarpeta Owczarkowa pomogła finansowo A sunia, ma na imię Nora, grzeje już doopkę w nowym, kochającym domku 1 Quote
halszka Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Dobrze,że dogo zadziałało bo mogę nacieszyć oczy śliczną panienką 1 Quote
elik Posted February 11, 2016 Author Posted February 11, 2016 11 godzin temu, DONnka napisał: Nie masz mi za co dziękować, elik. Ja tylko "uruchomiłam" kogo trzeba, a Skarpeta Owczarkowa pomogła finansowo A sunia, ma na imię Nora, grzeje już doopkę w nowym, kochającym domku Tak właśnie działa łańcuszek dobrych ludzi :) Ogromnie się cieszę, że udało się uratować ta sunię z koszmaru. Napisałam wtedy do 3 osób,tylko Ty zadziałałaś i za to właśnie wielkie DZIĘKI Quote
b-b Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Elu jeśłi dogo znowu nawali życzę Ci już teraz szczęśliwej, niemęczącej podróży :) I Nutelcię wyściskaj ode mnie :) 1 Quote
elik Posted February 11, 2016 Author Posted February 11, 2016 12 minut temu, b-b napisał: Elu jeśłi dogo znowu nawali życzę Ci już teraz szczęśliwej, niemęczącej podróży :) I Nutelcię wyściskaj ode mnie :) Bardzo dziękuję, Nutelcię wyściskam od Was wszystkich :) Może jej nie uduszę :) Podróż przeżyję, ale rozstanie będzie ciężkie wyjątkowo. Quote
Malgoska Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Jaka ta Wasza Nutelcia podobna do mojej Szelci Wasza na górze na 1 zdjęciu, moja na dole na drugim i trzecim. Moja bardziej ruda, ogon ma w pionie no i 4 łapki. Oby Wasza kruszynka szybko odnalazła się w nowym wspaniałym domku. Quote
Gusiaczek Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Zdjęcie w łóżeczku na podusi przeurocze! :) Serdeczności zostawiam i dobre myśli :) 1 Quote
elik Posted February 11, 2016 Author Posted February 11, 2016 2 godziny temu, Malgoska napisał: Jaka ta Wasza Nutelcia podobna do mojej Szelci Wasza na górze na 1 zdjęciu, moja na dole na drugim i trzecim. Moja bardziej ruda, ogon ma w pionie no i 4 łapki. Oby Wasza kruszynka szybko odnalazła się w nowym wspaniałym domku. Faktycznie podobieństwo jest bardzo duże :) Dziękujemy zażyczenia :) Niunia będzie tam miała bardzo dobre warunki, cała Rodzinka nie może się już jej doczekać. Nawet ogrodzenie już przerobili pod kątem Nutelci, bo pręty były zbyt oddalone od siebie i Nutelcia mogłaby czmychnąć. Będą relacje zdjęciowe :) 2 godziny temu, Gusiaczek napisał: Zdjęcie w łóżeczku na podusi przeurocze! :) Serdeczności zostawiam i dobre myśli :) Dzięki Gusiaczku :) Quote
Alaskan malamutte Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Witam się wieczorkiem u Nutelci słodkiego orzeszka Widzę, że nasza księżniczka ma nowych odwiedzających. Elu, jak nastroje przed podróżą? My wszyscy będziemy sercem i myślami z Wami. Ja wierzę, że wszystko będzie dobrze. Quote
b-b Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 To dogo powoli zaczyna doprowadzać mnie do białej gorączki :( nie ma nic gorszego niż rozliczać bazarek z tymi przerwami i jeszcze nie móc wysłać PW do kupujących. Już zaczynam trzymać kciuki za Was kochane, za waszą sobotnią podróż. 1 Quote
Nadziejka Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Ciociu serduchem sciskam za wszystko za podroz z malenka skarbenka za zdrowko spokojnego i cudownego wszystkiego Ciociu eliczkowa sciskamy trzymamy zagladamy poki dogo jest chwilowo ech .... Quote
Recommended Posts