Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 minuty temu, dorcia2 napisał:

Gabrysiu,  ode mnie 20 zł stałej dla maleńkiej królewny 

1/4 moich deklarowiczów to z defektami wzroku  pies-ruchomy-obrazek-0971

dorciu, Kochana bardzo Ci  dziękuję za deklarację dla naszego kurdupelka, elik jest skarbnikiem, wyśle Ci nr konta.

pozdrawiam i z całego serca jeszcze raz dziękuję!!!

Posted
32 minut temu, dorcia2 napisał:

Gabrysiu,  ode mnie 20 zł stałej dla maleńkiej królewny 

1/4 moich deklarowiczów to z defektami wzroku  pies-ruchomy-obrazek-0971

Deklaracja zapisana, nr  konta poleciał :)

Dziękujemy :)

Posted

Jutro mój TZ wyjeżdża do Zamościa, aby w piątek rano zabrać trójeczkę po nowe lepsze życie. Fajnie, że szczęśliwe już Mika i Kika zrobiły miejsce kolejnym bezdomniaczkom.

• Upvote 2
Posted
14 minut temu, szafirka napisał:

Jutro mój TZ wyjeżdża do Zamościa, aby w piątek rano zabrać trójeczkę po nowe lepsze życie. Fajnie, że szczęśliwe już Mika i Kika zrobiły miejsce kolejnym bezdomniaczkom.

Wspaniale, Haniu, czy możemy zapłacić za transport po zakończeniu bazarków, będziecie mięli, aby wyłożyć?

Posted
2 godziny temu, szafirka napisał:

Jak wiesz, maleńka sunia jedzie do mnie na BDT.

Podaj proszę na PW nr telefonu to zadzwonię żeby się umówić :)

Posted
2 godziny temu, malagos napisał:

Eliku, Cudna Kobieto :)

Malagosku :) nie bardziej cudna niż Ty :) ale dziękuję za miłe słowa :) Jak tylko zobaczyłam tę maliznę, wiedziałam, że nie może tam zostać. Ale to było działanie zespołowe. Gdyby nie Alaskan malamutte, gdyby nie Jej pomoc i starania, żeby sterylka  odbyła się tak  prędko po zabraniu suni ze schronu, byłoby trudno tak szybko przywieźć  Nutelkę do mnie.

Asiu, wielkie dzięki za to, co zrobiłaś dla Nutelki - tak Asia nazwała maleńką :)

z%252520tulipanami.gif

Posted

Przez te kilka dni Asia tak pokochała Nutelkę, że trudno Jej było podjąć decyzję o rozstaniu. Rozważała możliwość pozostawienia Nutelki na stałe. Jednak ze względu na bezpieczeństwo Nutelki - w domu  jest 50 kilogramów malamuta :) - podjęła decyzję o przekazaniu Nutelci pod moją opiekę. Asia ufundowała dla Nutelki miesięczne stypendium :) w wysokości 50,00 zł.

Asiu  bardzo serdecznie dziękuję

gif%252520%2525C5%25259Ble%252520serdudz

Posted
4 minuty temu, AgusiaP napisał:

zapisuję maluszka

Witaj Agusiu  :)  dawno nie miałyśmy okazji :)

Zaraz  założę maleńkiej  wątek i  wkleję tu  link.  Będzie mi bardzo miło gościć Cię,   jak i wszystkich dobrych  Ludków na Jej wątku :)

Posted
19 minut temu, szafirka napisał:

Oczywiście na opłacenie transportu poczekam tyle, ile będzie trzeba. TZ już w drodze na drugi koniec Polski.

Bardzo dziękujemy :)

Po tym, jak liczne są deklaracje na wątku kilometrowym, sądzę, że nie trzeba będzie długo czekać :)

Posted
5 godzin temu, elik napisał:

Bardzo gorąco zapraszam na wątek maleńkiej suni Nutelci, którą już jutro przywitam w moim domu :)

Ale się dzieje - biegnę do malutkiej!

Posted
2 minuty temu, Tola napisał:

A jutro o 8.00 z zamojskiego schroniska po nowe życie wyrusza mala niepozorna sunia i Olik - prosimy o kciuki!

Trzymamy kciuki za całą trójkę :)

Szczęśliwej drogi psiaczki :)

Szczególne podziękowania należą się TZowi szafirka,

za to, że tak z dnia na dzień, bez długich namysłów, zdecydował się jechać w tak daleką drogę

z%252520kwiatuszkami.gif

Posted
2 minuty temu, Tola napisał:

Sunia dostanie karmę od fundacji ZEA - powinna w poniedziałek być w hoteliku - opłata za hotelik będzie więc niższa - 260 zł?

Super :) Pięknie dziękujemy :)

Z tego co wiem, to 250,00 + karma + ew. wet miało być. Jeśli więc będzie karma, to chyba 250,00 zł :) Ale tak na 100 % wypowie się w tej kwestii Gabi79, bo to Ona ustalała :)

Posted

Wpłata od elficzkowa w kwocie 10,00 zł powiększyła majątek suni i aktualnie wynosi on 85,00 zł :)

Asiu  bardzo serdecznie dziękujemy

gif%252520%2525C5%25259Ble%252520serdudz

Posted

W związku z tym, że fundacja sponsoruje po worku 15 kg karmy dla suni i Oliviera , które jadą do mnie, koszty hotelu to 250 + karma + wet. Kwiatki od elik przekażę TZowi jutro wieczorem jak wróci do domu, dzięki :)

Posted
47 minut temu, elik napisał:

Super :) Pięknie dziękujemy :)

Z tego co wiem, to 250,00 + karma + ew. wet miało być. Jeśli więc będzie karma, to chyba 250,00 zł :) Ale tak na 100 % wypowie się w tej kwestii Gabi79, bo to Ona ustalała :)

Pierwsza wersja była 250 + karma i wet, ale uzgodniłyśmy z Hanią, że 290,- z karmą + wet.

Tak Hani będzie wygodniej.

Bardzo serdecznie dziękujemy Fundacji za karmę.

zatem na razie 250,- jak się skończy karma to 290/miesiąc