Gabi79 Posted January 6, 2016 Author Posted January 6, 2016 2 minuty temu, dorcia2 napisał: Gabrysiu, ode mnie 20 zł stałej dla maleńkiej królewny 1/4 moich deklarowiczów to z defektami wzroku dorciu, Kochana bardzo Ci dziękuję za deklarację dla naszego kurdupelka, elik jest skarbnikiem, wyśle Ci nr konta. pozdrawiam i z całego serca jeszcze raz dziękuję!!! Quote
elik Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 32 minut temu, dorcia2 napisał: Gabrysiu, ode mnie 20 zł stałej dla maleńkiej królewny 1/4 moich deklarowiczów to z defektami wzroku Deklaracja zapisana, nr konta poleciał :) Dziękujemy :) Quote
szafirka Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Jutro mój TZ wyjeżdża do Zamościa, aby w piątek rano zabrać trójeczkę po nowe lepsze życie. Fajnie, że szczęśliwe już Mika i Kika zrobiły miejsce kolejnym bezdomniaczkom. 2 Quote
Gabi79 Posted January 6, 2016 Author Posted January 6, 2016 14 minut temu, szafirka napisał: Jutro mój TZ wyjeżdża do Zamościa, aby w piątek rano zabrać trójeczkę po nowe lepsze życie. Fajnie, że szczęśliwe już Mika i Kika zrobiły miejsce kolejnym bezdomniaczkom. Wspaniale, Haniu, czy możemy zapłacić za transport po zakończeniu bazarków, będziecie mięli, aby wyłożyć? Quote
elik Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 2 godziny temu, szafirka napisał: Jutro mój TZ wyjeżdża do Zamościa, aby w piątek rano zabrać trójeczkę po nowe lepsze życie. Fajnie, że szczęśliwe już Mika i Kika zrobiły miejsce kolejnym bezdomniaczkom. Jak wiesz, maleńka sunia jedzie do mnie na BDT. Podaj proszę na PW nr telefonu to zadzwonię żeby się umówić :) Quote
elik Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 2 godziny temu, malagos napisał: Eliku, Cudna Kobieto :) Malagosku :) nie bardziej cudna niż Ty :) ale dziękuję za miłe słowa :) Jak tylko zobaczyłam tę maliznę, wiedziałam, że nie może tam zostać. Ale to było działanie zespołowe. Gdyby nie Alaskan malamutte, gdyby nie Jej pomoc i starania, żeby sterylka odbyła się tak prędko po zabraniu suni ze schronu, byłoby trudno tak szybko przywieźć Nutelkę do mnie. Asiu, wielkie dzięki za to, co zrobiłaś dla Nutelki - tak Asia nazwała maleńką :) Quote
elik Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Przez te kilka dni Asia tak pokochała Nutelkę, że trudno Jej było podjąć decyzję o rozstaniu. Rozważała możliwość pozostawienia Nutelki na stałe. Jednak ze względu na bezpieczeństwo Nutelki - w domu jest 50 kilogramów malamuta :) - podjęła decyzję o przekazaniu Nutelci pod moją opiekę. Asia ufundowała dla Nutelki miesięczne stypendium :) w wysokości 50,00 zł. Asiu bardzo serdecznie dziękuję Quote
elik Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 4 minuty temu, AgusiaP napisał: zapisuję maluszka Witaj Agusiu :) dawno nie miałyśmy okazji :) Zaraz założę maleńkiej wątek i wkleję tu link. Będzie mi bardzo miło gościć Cię, jak i wszystkich dobrych Ludków na Jej wątku :) Quote
szafirka Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Oczywiście na opłacenie transportu poczekam tyle, ile będzie trzeba. TZ już w drodze na drugi koniec Polski. Quote
elik Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 19 minut temu, szafirka napisał: Oczywiście na opłacenie transportu poczekam tyle, ile będzie trzeba. TZ już w drodze na drugi koniec Polski. Bardzo dziękujemy :) Po tym, jak liczne są deklaracje na wątku kilometrowym, sądzę, że nie trzeba będzie długo czekać :) Quote
elik Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Bardzo gorąco zapraszam na wątek maleńkiej suni Nutelci, którą już jutro przywitam w moim domu :) 1 Quote
halszka Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Godzinę temu, szafirka napisał: TZ już w drodze na drugi koniec Polski. Szerokiej drogi! Quote
Tola Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 5 godzin temu, elik napisał: Bardzo gorąco zapraszam na wątek maleńkiej suni Nutelci, którą już jutro przywitam w moim domu :) Ale się dzieje - biegnę do malutkiej! Quote
Tola Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 A jutro o 8.00 z zamojskiego schroniska po nowe życie wyrusza mala niepozorna sunia i Olik - prosimy o kciuki! Quote
elik Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 2 minuty temu, Tola napisał: A jutro o 8.00 z zamojskiego schroniska po nowe życie wyrusza mala niepozorna sunia i Olik - prosimy o kciuki! Trzymamy kciuki za całą trójkę :) Szczęśliwej drogi psiaczki :) Szczególne podziękowania należą się TZowi szafirka, za to, że tak z dnia na dzień, bez długich namysłów, zdecydował się jechać w tak daleką drogę Quote
elik Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 10 minut temu, Tola napisał: Ale się dzieje - biegnę do malutkiej! Serdecznie zapraszam :) Quote
Tola Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Sunia dostanie karmę od fundacji ZEA - powinna w poniedziałek być w hoteliku - opłata za hotelik będzie więc niższa - 260 zł? Quote
elik Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 2 minuty temu, Tola napisał: Sunia dostanie karmę od fundacji ZEA - powinna w poniedziałek być w hoteliku - opłata za hotelik będzie więc niższa - 260 zł? Super :) Pięknie dziękujemy :) Z tego co wiem, to 250,00 + karma + ew. wet miało być. Jeśli więc będzie karma, to chyba 250,00 zł :) Ale tak na 100 % wypowie się w tej kwestii Gabi79, bo to Ona ustalała :) Quote
elik Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Wpłata od elficzkowa w kwocie 10,00 zł powiększyła majątek suni i aktualnie wynosi on 85,00 zł :) Asiu bardzo serdecznie dziękujemy Quote
szafirka Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 W związku z tym, że fundacja sponsoruje po worku 15 kg karmy dla suni i Oliviera , które jadą do mnie, koszty hotelu to 250 + karma + wet. Kwiatki od elik przekażę TZowi jutro wieczorem jak wróci do domu, dzięki :) Quote
Gabi79 Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 47 minut temu, elik napisał: Super :) Pięknie dziękujemy :) Z tego co wiem, to 250,00 + karma + ew. wet miało być. Jeśli więc będzie karma, to chyba 250,00 zł :) Ale tak na 100 % wypowie się w tej kwestii Gabi79, bo to Ona ustalała :) Pierwsza wersja była 250 + karma i wet, ale uzgodniłyśmy z Hanią, że 290,- z karmą + wet. Tak Hani będzie wygodniej. Bardzo serdecznie dziękujemy Fundacji za karmę. zatem na razie 250,- jak się skończy karma to 290/miesiąc Quote
Gusiaczek Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Śledzę wątek, śledzę -oj, klawo się podziało :) Quote
Recommended Posts