Gabi79 Posted January 19, 2016 Author Posted January 19, 2016 6 minut temu, Poker napisał: Oby, oby Daszeńka znalazła domek we Wrocławiu. Było by super. Na razie nnie ma co się ekscytować (łatwo powiedzieć/napisać), musimy poczekać. Miałam dzisiaj iść wcześniej spać, a w tej sytuacji chyba będę mieć trudności z zaśnięciem. Szkoda, że nic o Panu nie wiemy. Np. czy miał wcześniej psiaki, w jakim jest wieku, itp. Dobrej Nocy Kochane ciocie!!! Quote
Anula Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Gabrysiu,spokojnie,podesłałam 12 zdjęć.Trzeba z decyzją adopcji się przespać i tak ma być.Pan mieszka w bloku w mieszkaniu 2-pokojowym,tak napisał sam.Chce małego psiaka aby nie męczył się na małej powierzchni.Tyle wiem.Także podałam mu warunki adopcji.Poczekamy i zobaczymy.Być może po warunkach adopcji nie odezwie się bo i tak się zdarza. Quote
elik Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 2 godziny temu, Poker napisał: Gdzie można zobaczyć jak wyglądają finanse Daszeńki ? Gabrysiu napisz proszę w pierwszym poście nad zdjęciami, dużymi literami, że rozliczenie finansowe jest na pierwszej stronie wątku w poście nr 9. Wprawdzie posty nie są numerowane, ale do dziewięciu można policzyć :) To ważna informacja i powinna być widoczna :) 2 godziny temu, Gusiaczek napisał: Jestem, jestem zaglądam, ale wstawienie postu jest drogą przez mękę .... czy kiedyś skończy sie ten bajzel na dogo? Mnie też już to dżaźni maksymalnie. Quote
Elisabeta Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Mocno trzymam kciuki za Daszeńkę. :) Dziś Dogo działa sprawniej. Przynajmniej teraz, gdy ruch tu mniejszy. ;) Quote
elik Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 1 godzinę temu, Elisabeta napisał: Mocno trzymam kciuki za Daszeńkę. :) Dziś Dogo działa sprawniej. Przynajmniej teraz, gdy ruch tu mniejszy. ;) Zobaczymy o będzie za kilka godzin :) Quote
Havanka Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Ja się również witam u Daszki i na wszelki wypadek mocno zacisnę kciuki ! Quote
Havanka Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Ja się również witam u Daszki i na wszelki wypadek mocno zacisnę kciuki ! Quote
Gusiaczek Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Miłego dnia Daszeńko dogo działa bez zarzutu po odpaleniu kompa, ale po wstawieniu 3-5 komentarzy stwierdza, że już się napisałam, nabyłam i ... finał ! Quote
szafirka Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Nikt do mnie nie dwonił w/s Daszki :( za styczeń wyjdzie 193 zł. No chyba, że Daszka od nas wywędruje szybciej, a całkiem to możliwe :) Quote
b-b Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 12 minut temu, szafirka napisał: Nikt do mnie nie dwonił w/s Daszki :( za styczeń wyjdzie 193 zł. No chyba, że Daszka od nas wywędruje szybciej, a całkiem to możliwe :) To byłby cud! Jeszcze nie ma ogłoszeń a już... No ale zobaczymy. Quote
elik Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Maleńka Daszeńka śliczna panienka. Chyba nie będziemy się tak spieszyć z adopcją :) Quote
Gabi79 Posted January 20, 2016 Author Posted January 20, 2016 4 godziny temu, elik napisał: Maleńka Daszeńka śliczna panienka. Chyba nie będziemy się tak spieszyć z adopcją :) Zawsze, jak coś się zaczyna dziać w sprawie psiaka (mail, telefon itp.) ja się zaczynam denerwować. Nawet, jak z góry wiadomo, że dom do kitu. Ten typ tak ma!!! Z adopcją absolutnie się nie spieszymy i nie oddajemy Królewny do pierwszego lepszego domu. Poczekamy na szczepienie, potem spokojnie wybierzemy fotki i zaczniemy wybrzydzać jeśli chodzi o domki. Może zaraz polecą na mnie gromy, ale cieszę się, że Pan nie zadzwonił. Bo akurat jeśli chodzi o powierzchnię mieszkania to ja aż takiej wagi nie przywiązuję. Ważne, by psiak miał długie spacery, dobre jedzonko, odpowiednią opiekę i kochających ludzi. Metraż mieszkania czy domu nie jest dla mnie wyznacznikiem. Znam kilka psich olbrzymów mieszkających w małych mieszkaniach i są to szczęśliwe psiaki!!! Jedna sunia została znaleziona w lesie wychudzona i poraniona, teraz mieszka ze swoją rodziną na 38mkw i jest mega szczęśliwa, wpatrzona w swoich ludzi. Quote
elik Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Gabi, jestem dokładnie tego samego zdania :) Quote
Gusiaczek Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 11 godzin temu, elik napisał: Gabi, jestem dokładnie tego samego zdania :) I ja takosamo :) na 38 m lata temu : nas czworo (dziecka małe, więc stosy m.in. zabawek ;) ), pianino, deska kreślarska Siwego, która gdy była w użyciu musiałam czekać ze spaniem, bo nie dało się rozłożyć kanapy a na szczycie domowej góry Ares niezastąpiony jamnik szorpaty :) 1 Quote
Poker Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Myśmy też mieszkali na kupie, co prawda na 50 m2.Ale 5 osób, pianino i oczywiście pan PIES. I też daliśmy radę. 1 Quote
Gusiaczek Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Proszę o pw z namiarami na skarbnika Daszeńki, bazarek "Razem z Ovo" rozliczony Quote
elik Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 37 minut temu, Gusiaczek napisał: Proszę o pw z namiarami na skarbnika Daszeńki, bazarek "Razem z Ovo" rozliczony Bardzo proszę, już leci :) Quote
Tola Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Nie miałam netu, nie zaglądałam, a tu tyle się wydarzyło! Może rodzina jeszcze zadzwoni? Ale tak jak pisze Gabi - nie spieszymy się z wydaniem Daszeńki, malutka dopiero przyjechała, zobaczymy, co się zadzieje, jak zaczniemy ją ogłaszać.. Już parę razy pytałam, ale to moje zapytanie chyba umyka - czy Daszka robi postępy, czy nadal taka lękliwa? Quote
elik Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 5 minut temu, Tola napisał: Nie miałam netu, nie zaglądałam, a tu tyle się wydarzyło! Może rodzina jeszcze zadzwoni? Ale tak jak pisze Gabi - nie spieszymy się z wydaniem Daszeńki, malutka dopiero przyjechała, zobaczymy, co się zadzieje, jak zaczniemy ją ogłaszać.. Już parę razy pytałam, ale to moje zapytanie chyba umyka - czy Daszka robi postępy, czy nadal taka lękliwa? No właśnie, to bardzo interesujące, jak Daszeńka się socjalizuje. Quote
Gabi79 Posted January 21, 2016 Author Posted January 21, 2016 O 20.01.2016o18:01, elik napisał: Quote
Gabi79 Posted January 21, 2016 Author Posted January 21, 2016 Znowu mam problemy z cytowaniem, Gusiaczku, bardzo dziękujemy za wpłatę z bazarku!!! Tolu, na pewno nie damy Daszaeńki bez dokładnego prześwietlenia domku. Też jestem bardzo ciekawa, jak mała się zachowuje? Haniu napisz proszę w wolnej chwili, co u Daszeńki, czy jest wycofana i trzyma się cały czas blisko Abi, czy już się otworzyła. Ogólnie, jak się zachowuje. I bardzo ważne pytanie. Czy zostaje bez problemu sama? Wiem, że u Was trudno to sprawdzić, ale bardzo Cię proszę o taki test. Muszę wiedzieć, co napisać w tekście o Kurdupelku. Quote
Gusiaczek Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 50% dochodu z bazarku "Razem z Ovo to i owo" w wys. 91.40 zł w drodze Pozdrawiam serdecznie :) Quote
Gabi79 Posted January 21, 2016 Author Posted January 21, 2016 Gusiaczku, bardzo, bardzo serdecznie dziękujemy!!! Quote
elik Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 1 godzinę temu, Gusiaczek napisał: 50% dochodu z bazarku "Razem z Ovo to i owo" w wys. 91.40 zł w drodze Pozdrawiam serdecznie :) Wielkie dzięki :) Powiadomię o zameldowaniu sie na koncie :) 1 Quote
Recommended Posts