Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
6 minut temu, Poker napisał:

Oby, oby Daszeńka znalazła domek we Wrocławiu.

Było by super. Na razie nnie ma co się ekscytować (łatwo powiedzieć/napisać), musimy poczekać. 

Miałam dzisiaj iść wcześniej spać, a w tej sytuacji chyba będę mieć trudności z zaśnięciem.

Szkoda, że nic o Panu nie wiemy. Np. czy miał wcześniej psiaki, w jakim jest wieku, itp.

Dobrej Nocy Kochane ciocie!!!

Posted

Gabrysiu,spokojnie,podesłałam 12 zdjęć.Trzeba z decyzją adopcji się przespać i tak ma być.Pan mieszka w bloku w mieszkaniu 2-pokojowym,tak napisał sam.Chce małego psiaka aby nie męczył się na małej powierzchni.Tyle wiem.Także podałam mu warunki adopcji.Poczekamy i zobaczymy.Być może po warunkach adopcji nie odezwie się bo i tak się zdarza.

Posted
2 godziny temu, Poker napisał:

Gdzie można zobaczyć jak wyglądają finanse Daszeńki ?

Gabrysiu napisz proszę w pierwszym poście nad zdjęciami, dużymi literami, że rozliczenie finansowe jest na pierwszej stronie wątku w poście nr 9. Wprawdzie posty nie są numerowane, ale do dziewięciu można policzyć :)

To ważna informacja i powinna być widoczna :)

2 godziny temu, Gusiaczek napisał:

Jestem, jestem zaglądam, ale wstawienie postu jest drogą przez mękę .... czy kiedyś skończy sie ten bajzel na dogo? k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,011_Wv_orig

Mnie też już to dżaźni maksymalnie.

Posted
1 godzinę temu, Elisabeta napisał:

Mocno trzymam kciuki za Daszeńkę. :)

Dziś Dogo działa sprawniej. Przynajmniej teraz, gdy ruch tu mniejszy. ;)

Zobaczymy o będzie za kilka godzin :)

wstawaj%252520szkoda%252520dnia.jpg

Posted
12 minut temu, szafirka napisał:

Nikt do mnie nie dwonił w/s Daszki :( za styczeń wyjdzie 193 zł. No chyba, że Daszka od nas wywędruje szybciej, a całkiem to możliwe :)

To byłby cud! Jeszcze nie ma ogłoszeń a już...

No ale zobaczymy.

Posted
4 godziny temu, elik napisał:

Maleńka Daszeńka śliczna panienka. Chyba nie będziemy się tak spieszyć z adopcją :) 

Zawsze, jak coś się zaczyna dziać w sprawie psiaka (mail, telefon itp.) ja się zaczynam denerwować.

Nawet, jak z góry wiadomo, że dom do kitu. Ten typ tak ma!!!

Z adopcją absolutnie się nie spieszymy i nie oddajemy Królewny do pierwszego lepszego domu. 

Poczekamy na szczepienie, potem spokojnie wybierzemy fotki i zaczniemy wybrzydzać jeśli chodzi o domki.

Może zaraz polecą na mnie gromy, ale  cieszę się, że Pan nie zadzwonił. Bo akurat jeśli chodzi o powierzchnię mieszkania to ja aż takiej wagi nie przywiązuję.

Ważne, by psiak miał długie spacery, dobre jedzonko, odpowiednią opiekę i kochających ludzi. 

Metraż mieszkania czy domu nie jest dla mnie wyznacznikiem.

Znam kilka psich olbrzymów mieszkających w małych mieszkaniach i są to szczęśliwe psiaki!!!

Jedna sunia została znaleziona w lesie wychudzona i poraniona, teraz mieszka ze swoją rodziną na 38mkw i jest mega szczęśliwa, wpatrzona w swoich ludzi.

Posted
11 godzin temu, elik napisał:

Gabi, jestem dokładnie tego samego zdania :)

I ja takosamo :)

na 38 m lata temu : nas czworo (dziecka małe, więc stosy m.in. zabawek ;) ), pianino, deska kreślarska Siwego, która gdy była w użyciu musiałam czekać ze spaniem, bo nie dało się rozłożyć kanapy http://emoty.blox.pl/resource/hahaha.gif a na szczycie domowej góry Ares niezastąpiony jamnik szorpaty :)

• Upvote 1
Posted
37 minut temu, Gusiaczek napisał:

Proszę o pw z namiarami na skarbnika Daszeńki, bazarek "Razem z Ovo" rozliczony

Bardzo proszę, już leci :)

Posted

Nie miałam netu, nie zaglądałam, a tu tyle się wydarzyło!

Może rodzina jeszcze zadzwoni?

Ale tak jak pisze Gabi - nie spieszymy się z wydaniem Daszeńki, malutka dopiero przyjechała, zobaczymy, co się zadzieje, jak zaczniemy ją ogłaszać..

Już parę razy pytałam, ale to moje zapytanie chyba umyka - czy Daszka robi postępy, czy nadal taka lękliwa?

Posted
5 minut temu, Tola napisał:

Nie miałam netu, nie zaglądałam, a tu tyle się wydarzyło!

Może rodzina jeszcze zadzwoni?

Ale tak jak pisze Gabi - nie spieszymy się z wydaniem Daszeńki, malutka dopiero przyjechała, zobaczymy, co się zadzieje, jak zaczniemy ją ogłaszać..

Już parę razy pytałam, ale to moje zapytanie chyba umyka - czy Daszka robi postępy, czy nadal taka lękliwa?

No właśnie, to bardzo interesujące, jak Daszeńka się socjalizuje.

Posted

Znowu mam problemy z cytowaniem,

Gusiaczku, bardzo dziękujemy za wpłatę z bazarku!!!

Tolu, na pewno nie damy Daszaeńki bez dokładnego  prześwietlenia domku.

Też jestem bardzo ciekawa, jak mała się zachowuje?

Haniu napisz proszę w wolnej chwili, co u Daszeńki, czy jest wycofana i trzyma się cały czas blisko Abi, czy już się otworzyła.

Ogólnie, jak się zachowuje.

I bardzo ważne pytanie. Czy zostaje bez problemu sama?

Wiem, że u Was trudno to sprawdzić, ale bardzo Cię proszę o taki test.

Muszę wiedzieć, co napisać w tekście o Kurdupelku.

Posted
1 godzinę temu, Gusiaczek napisał:

50%  dochodu z bazarku "Razem z Ovo to i owo" w wys. 91.40 zł w drodze

Pozdrawiam serdecznie :)

Wielkie dzięki :)

Powiadomię o zameldowaniu sie na koncie :)

• Upvote 1