Jump to content
Dogomania

Hurrraaaa!!!!!! Kapselek ma dom !!!!! :) Ogromnie Dziękujemy za kciuki i wsparcie :*

Recommended Posts

Posted

Poza tym nic u Kapselka nowego. Emilka podesłała go kilku pytającym osobom, których kryteria pasowały do niego, ale niestety nie wzbudził zainteresowania...

Posted
19 godzin temu, yolanovi napisał:

Poza tym nic u Kapselka nowego. Emilka podesłała go kilku pytającym osobom, których kryteria pasowały do niego, ale niestety nie wzbudził zainteresowania...

przykre to strasznie :( Kapselek czeka i czeka :(

Posted
1 minutę temu, Martika&Aischa napisał:

eliczku  takie ujęcie bo Kapselek jest bardzo radosnym psiaczkiem.

Uspokoiłaś mnie :)

Posted

Próbowałam udostępnić Kapselka na FB. Znalazłam go na stronie Hotelu Raszka.

Jednak mimo, że udostępniam ostatni pakiet zdjęć z marca, to Kapsel wyskakuje mi w udostępnieniu z rogami renifera i w czapce

Mikołaja.

Spróbuję jeszcze jutro, może to jakaś awaria na FB, że nie mogę udostępnić, tego co bym chciała.

Mogłabym też udostępnić na FB ogłoszenia z olx, jeśli tam Kapselek był ogłaszany.

Tylko nie wiem Marticzko, czy na olx są jakieś jego ogłoszenia ?

• Upvote 1
Posted

c

Dnia 16.03.2017 o 00:26, joanka40 napisał:

Próbowałam udostępnić Kapselka na FB. Znalazłam go na stronie Hotelu Raszka.

Jednak mimo, że udostępniam ostatni pakiet zdjęć z marca, to Kapsel wyskakuje mi w udostępnieniu z rogami renifera i w czapce

Mikołaja.

Spróbuję jeszcze jutro, może to jakaś awaria na FB, że nie mogę udostępnić, tego co bym chciała.

Mogłabym też udostępnić na FB ogłoszenia z olx, jeśli tam Kapselek był ogłaszany.

Tylko nie wiem Marticzko, czy na olx są jakieś jego ogłoszenia ?

Asieńko w ogłoszeniach zawsze pomaga nam nasza kochana kiyoshi. Ja ogłaszałam Kapselka w gazecie. Niestety wciąż bezskutecznie :( Myślę że powtórzymy ogłoszenie w gazecie i wykupimy ogłoszenia z aktualnymi zdjęciami. Może się wreszcie ktoś w naszym ogonku zakocha. Asieńko ja FB niestety nie posiadam ale ogromnie Ci dziękuję za udostępnienie :*

• Upvote 1
Posted
7 minut temu, Martika&Aischa napisał:

super :) oby w końcu ktoś naszego Kapselka wypatrzył. To naprawdę bardzo pozytywny psiaczek. 

Marticzko- te ogłoszenia "wiszą' na olx juz ponad rok, cały czas te same, ja je tylko co dwa tygodnie odnawiam...

• Upvote 1
Posted
Przed chwilą, kiyoshi napisał:

Marticzko- te ogłoszenia "wiszą' na olx juz ponad rok, cały czas te same, ja je tylko co dwa tygodnie odnawiam...

kiyoshi kochana zastanawiam się czy nie powinnyśmy zamówić  nowych z aktualnymi zdjęciami. Ogłoszenia w gazecie niby nic nie dały ale zastanawiam się nad wykupieniem kolejnego przed świętami. 

Posted
7 godzin temu, Martika&Aischa napisał:

c

Asieńko w ogłoszeniach zawsze pomaga nam nasza kochana kiyoshi. Ja ogłaszałam Kapselka w gazecie. Niestety wciąż bezskutecznie :( Myślę że powtórzymy ogłoszenie w gazecie i wykupimy ogłoszenia z aktualnymi zdjęciami. Może się wreszcie ktoś w naszym ogonku zakocha. Asieńko ja FB niestety nie posiadam ale ogromnie Ci dziękuję za udostępnienie :*

Marticzko, na FB już poszło trochę ogłoszeń psiaka /Jola udostępniła, a ja skopiowałam i poszło/.

Zaraz jeszcze udostępnię te z olx.

• Upvote 1