Jump to content
Dogomania

Hurrraaaa!!!!!! Kapselek ma dom !!!!! :) Ogromnie Dziękujemy za kciuki i wsparcie :*

Recommended Posts

Posted
3 minuty temu, Martika&Aischa napisał:

no i gdzie ten Twój dom chłopaku ? Ponieważ u Kapselka z finansami krucho a widoków na domek żadnych niebawem ruszymy z bazarkiem pełnym nowości :) już dziś zapraszamy :)

Niestety z finansami krucho. Odpadła nam na razie deklaracja od cioci Gemmei. Dostałam od cioci info na pw, że musi na razie wstrzymać wpłaty i bardzo przeprasza.

Posted
3 godziny temu, yolanovi napisał:

Niestety z finansami krucho. Odpadła nam na razie deklaracja od cioci Gemmei. Dostałam od cioci info na pw, że musi na razie wstrzymać wpłaty i bardzo przeprasza.

czyli 30zł? może jakoś damy rade

Posted
19 godzin temu, anecik napisał:

podwyższę swoją deklarację na 10 zł. I już wpłacona :)

potwierdzam :) ciocia anecik wpłaciła 10 zł :) w weekend żywą gotóweczkę przekażę naszej yolanovi :) aneciku pięknie dziękujemy :* :)

Posted
5 godzin temu, Olena84 napisał:

Ja niestety na razie podwyższyc nie mogę ale proszę o info na pw jak będzie minus

Olenko kochana jakoś damy radę byle by tylko jeszcze bazarki jakoś się ruszyły bo ostatnio coś krucho :(

Posted

Oj Kapselku, Kapselku ciągle szukasz domku  biedaczku :(

Dawno mnie tu nie było i miałam nadzieję, że już pakujesz się do DS. No ale przyjdzie taki czas :)

Posted

Żal mi jest Kapselka. Takie duże i czarne psy maja pod górkę. Mieliśmy kiedyś bardzo podobnego Blekusia. Znalazł domek dopiero po 2,5 roku. Do tego całkiem przypadkowo.

Posted
5 minut temu, bakusiowa napisał:

Żal mi jest Kapselka. Takie duże i czarne psy maja pod górkę. Mieliśmy kiedyś bardzo podobnego Blekusia. Znalazł domek dopiero po 2,5 roku. Do tego całkiem przypadkowo.

Kapselek czarny, ale duży nie jest. Taki średniaczek z niego. Stary też nie jest, ale wzięcia nie ma

• Upvote 1
Posted
33 minuty temu, yolanovi napisał:

Kapselek czarny, ale duży nie jest. Taki średniaczek z niego. Stary też nie jest, ale wzięcia nie ma

Są Ogonki "zaczarowane" - znajdują domy migiem i "zaklęte", jak Kapselek - czekają bardzo długo, ale nie możemy tracić nadziei ...

Posted
6 minut temu, Martika&Aischa napisał:

Dziewczynki napisała do mnie Pani Iza w sprawie Kapselka :) będzie kontaktować się z naszą Emiś :)

NO to ja już kciuki zaciskam. Oby to był wreszcie ten ludź

• Upvote 1
Posted
8 godzin temu, Martika&Aischa napisał:

Dziewczynki napisała do mnie Pani Iza w sprawie Kapselka :) będzie kontaktować się z naszą Emiś :)

W tym domu są alergicy prawda?

Posted
15 minut temu, Martika&Aischa napisał:

ciocia kiyoshi kochana tego nie wiem. Pani Iza napisała że znalazła ogłoszenie Kapselka na olx i będzie się kontaktowała z hotelikiem.

Pani Iza ma założony wątek na dogomaniw dziale 'przygarne psa', wiem bo napisała do mnie przez olx, ale nim zdążyłam odpisać zajrzałam na watek i tu już pojawiła się informacja, że Ty jesteś z Panią w kontakcie...Tam jest dokładny opis (DOBREGO:)) domu u p. Izy:) (nick to chyba izzy...jakieś cyferki)

Posted
11 godzin temu, kiyoshi napisał:

Pani Iza ma założony wątek na dogomaniw dziale 'przygarne psa', wiem bo napisała do mnie przez olx, ale nim zdążyłam odpisać zajrzałam na watek i tu już pojawiła się informacja, że Ty jesteś z Panią w kontakcie...Tam jest dokładny opis (DOBREGO:)) domu u p. Izy:) (nick to chyba izzy...jakieś cyferki)

A ja nie wiem czy ta Pani nie dzwoniła o Zulkę. Bo dzwonił ktoś do Gabi i bardzo wypytywał się o jej sierść. Ale może się mylę.

Posted
2 godziny temu, anecik napisał:

Taką parę możemy zrobić z Kapsla i Mufki - Psy Niezauważalne :( Niestety.

no niestety i Kapselek i Mufinka mają pod górkę :( ale ja wierzę że i do nich los się uśmiechnie :) nie może byc inaczej :)