yolanovi Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Na konto Kapselka wpłynęła deklaracja od cioci Bakusiowa. Dziękujemy. Quote
Martika&Aischa Posted January 23, 2017 Author Posted January 23, 2017 no i gdzie ten Twój dom chłopaku ? Ponieważ u Kapselka z finansami krucho a widoków na domek żadnych niebawem ruszymy z bazarkiem pełnym nowości :) już dziś zapraszamy :) Quote
yolanovi Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 3 minuty temu, Martika&Aischa napisał: no i gdzie ten Twój dom chłopaku ? Ponieważ u Kapselka z finansami krucho a widoków na domek żadnych niebawem ruszymy z bazarkiem pełnym nowości :) już dziś zapraszamy :) Niestety z finansami krucho. Odpadła nam na razie deklaracja od cioci Gemmei. Dostałam od cioci info na pw, że musi na razie wstrzymać wpłaty i bardzo przeprasza. Quote
Olena84 Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 3 godziny temu, yolanovi napisał: Niestety z finansami krucho. Odpadła nam na razie deklaracja od cioci Gemmei. Dostałam od cioci info na pw, że musi na razie wstrzymać wpłaty i bardzo przeprasza. czyli 30zł? może jakoś damy rade Quote
Anecik Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 podwyższę swoją deklarację na 10 zł. I już wpłacona :) 1 Quote
Olena84 Posted January 26, 2017 Posted January 26, 2017 Ja niestety na razie podwyższyc nie mogę ale proszę o info na pw jak będzie minus 1 Quote
Martika&Aischa Posted January 26, 2017 Author Posted January 26, 2017 19 godzin temu, anecik napisał: podwyższę swoją deklarację na 10 zł. I już wpłacona :) potwierdzam :) ciocia anecik wpłaciła 10 zł :) w weekend żywą gotóweczkę przekażę naszej yolanovi :) aneciku pięknie dziękujemy :* :) Quote
Martika&Aischa Posted January 26, 2017 Author Posted January 26, 2017 5 godzin temu, Olena84 napisał: Ja niestety na razie podwyższyc nie mogę ale proszę o info na pw jak będzie minus Olenko kochana jakoś damy radę byle by tylko jeszcze bazarki jakoś się ruszyły bo ostatnio coś krucho :( Quote
yolanovi Posted January 30, 2017 Posted January 30, 2017 Dzisiaj wpłynęły deklaracje od cioci Mdk8 i Kiyoshi. Wielkie dzięki Quote
elik Posted January 30, 2017 Posted January 30, 2017 Oj Kapselku, Kapselku ciągle szukasz domku biedaczku :( Dawno mnie tu nie było i miałam nadzieję, że już pakujesz się do DS. No ale przyjdzie taki czas :) Quote
yolanovi Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Kochani, dorzucam od lutego stałą dla Kapsla: 20,00 zł. odeszła mi szczęśliwie do swojego domku jedna deklarowiczka Quote
bakusiowa Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Żal mi jest Kapselka. Takie duże i czarne psy maja pod górkę. Mieliśmy kiedyś bardzo podobnego Blekusia. Znalazł domek dopiero po 2,5 roku. Do tego całkiem przypadkowo. Quote
yolanovi Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 5 minut temu, bakusiowa napisał: Żal mi jest Kapselka. Takie duże i czarne psy maja pod górkę. Mieliśmy kiedyś bardzo podobnego Blekusia. Znalazł domek dopiero po 2,5 roku. Do tego całkiem przypadkowo. Kapselek czarny, ale duży nie jest. Taki średniaczek z niego. Stary też nie jest, ale wzięcia nie ma 1 Quote
Gusiaczek Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 33 minuty temu, yolanovi napisał: Kapselek czarny, ale duży nie jest. Taki średniaczek z niego. Stary też nie jest, ale wzięcia nie ma Są Ogonki "zaczarowane" - znajdują domy migiem i "zaklęte", jak Kapselek - czekają bardzo długo, ale nie możemy tracić nadziei ... Quote
Martika&Aischa Posted February 1, 2017 Author Posted February 1, 2017 Dziewczynki napisała do mnie Pani Iza w sprawie Kapselka :) będzie kontaktować się z naszą Emiś :) 1 Quote
yolanovi Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 6 minut temu, Martika&Aischa napisał: Dziewczynki napisała do mnie Pani Iza w sprawie Kapselka :) będzie kontaktować się z naszą Emiś :) NO to ja już kciuki zaciskam. Oby to był wreszcie ten ludź 1 Quote
yolanovi Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Poleciał dzisiaj przelew za hotel - 310 zł Quote
kiyoshi Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 8 godzin temu, Martika&Aischa napisał: Dziewczynki napisała do mnie Pani Iza w sprawie Kapselka :) będzie kontaktować się z naszą Emiś :) W tym domu są alergicy prawda? Quote
Martika&Aischa Posted February 1, 2017 Author Posted February 1, 2017 4 godziny temu, kiyoshi napisał: W tym domu są alergicy prawda? ciocia kiyoshi kochana tego nie wiem. Pani Iza napisała że znalazła ogłoszenie Kapselka na olx i będzie się kontaktowała z hotelikiem. Quote
kiyoshi Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 15 minut temu, Martika&Aischa napisał: ciocia kiyoshi kochana tego nie wiem. Pani Iza napisała że znalazła ogłoszenie Kapselka na olx i będzie się kontaktowała z hotelikiem. Pani Iza ma założony wątek na dogomaniw dziale 'przygarne psa', wiem bo napisała do mnie przez olx, ale nim zdążyłam odpisać zajrzałam na watek i tu już pojawiła się informacja, że Ty jesteś z Panią w kontakcie...Tam jest dokładny opis (DOBREGO:)) domu u p. Izy:) (nick to chyba izzy...jakieś cyferki) Quote
Anecik Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Taką parę możemy zrobić z Kapsla i Mufki - Psy Niezauważalne :( Niestety. Quote
Anecik Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 11 godzin temu, kiyoshi napisał: Pani Iza ma założony wątek na dogomaniw dziale 'przygarne psa', wiem bo napisała do mnie przez olx, ale nim zdążyłam odpisać zajrzałam na watek i tu już pojawiła się informacja, że Ty jesteś z Panią w kontakcie...Tam jest dokładny opis (DOBREGO:)) domu u p. Izy:) (nick to chyba izzy...jakieś cyferki) A ja nie wiem czy ta Pani nie dzwoniła o Zulkę. Bo dzwonił ktoś do Gabi i bardzo wypytywał się o jej sierść. Ale może się mylę. Quote
Martika&Aischa Posted February 2, 2017 Author Posted February 2, 2017 2 godziny temu, anecik napisał: Taką parę możemy zrobić z Kapsla i Mufki - Psy Niezauważalne :( Niestety. no niestety i Kapselek i Mufinka mają pod górkę :( ale ja wierzę że i do nich los się uśmiechnie :) nie może byc inaczej :) Quote
Recommended Posts