sylwija Posted March 16, 2016 Author Posted March 16, 2016 wczoraj mnie totalnie wyprowadzil z rownowagi miałam ciezki dzien przyjechałam, stareńki Misza koope nawalil w pokoju zaglądam do Sheldona - a tam jeszcze tak nie było - pozrzucał wszystko, nawet z wysokich polek, poniszczyl - porwal wręcz książki (i to niezle :() druga narzute już tez pogryzł totalnie, i na ten caly pier..czek nasikal naparwde się wq i przytachałam kenel, i niestety. nie umie korzystać z pokoju, to nie Quote
konfirm31 Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 Staruszkowi wybaczyć trzeba, bo starość ma swoje prawa. Dla Sheldona - rozrabiaki, niestety - kojec wskazany :( Quote
RudyKas Posted March 16, 2016 Posted March 16, 2016 6 godzin temu, sylwija napisał: wczoraj mnie totalnie wyprowadzil z rownowagi miałam ciezki dzien przyjechałam, stareńki Misza koope nawalil w pokoju zaglądam do Sheldona - a tam jeszcze tak nie było - pozrzucał wszystko, nawet z wysokich polek, poniszczyl - porwal wręcz książki (i to niezle :() druga narzute już tez pogryzł totalnie, i na ten caly pier..czek nasikal naparwde się wq i przytachałam kenel, i niestety. nie umie korzystać z pokoju, to nie Narozrabiał to będzie mieszkał w kenellu i już. Tylko książek szkoda... :( Quote
sylwija Posted March 16, 2016 Author Posted March 16, 2016 i jego szkoda, bo się skarży bardzo w kennelu w ogóle ciężko upilnować i po schodach lata, mimo, że jest bramka taka na dole, to on się przeciska i zasuwa do kociego pokoju niesforny jest. przydałby się mądry i konsekwentny DS :) Quote
Gusiaczek Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 Zgrabny Łobuziak .... Sylwio, współczuję - to wulkan energii i psotności! roznosi go, a on Ciebie i Twój dom ... :( Quote
anica Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 25 minut temu, Gusiaczek napisał: Zgrabny Łobuziak .... Sylwio, współczuję - to wulkan energii i psotności! roznosi go, a on Ciebie i Twój dom ... :( ... nie można, było trafniej tego ująć! Quote
RudyKas Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 Miejmy nadzieję, że samego kenela nie rozniesie :P Quote
sylwija Posted March 18, 2016 Author Posted March 18, 2016 drzwiczki tak pogryzł i wciągnął, że nie da się otworzyć (ale są drugie - z boku ;)) myślę, że to zdjęcie mówi dużo o Sheldonie..czasem jest straszny - np. przy jedzeniu, trzeba uważać, bo strasznie nakręcony, chyba by się nie nadawał do dzieci małych, próbuje dominować, wymuszać.. a czasem słodziutki - najczęściej jak śpi ;) Quote
Anula Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Ale filmiki z psiakami są cudowne tylko szkoda,że ucięte.Może da się je wstawić w normalnym formacie. Quote
sylwija Posted March 21, 2016 Author Posted March 21, 2016 hm, ucięte? to nie wiem, jak - taki mi url się wyswietlil :( Quote
auraa Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Na innym wątku też są ucięte. Nie ma emotikonek, banerków a teraz będziemy mieć pół zdjęcia i ćwierć filmu !:( Quote
Gusiaczek Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 czasami konto na fb się przydaje - obejrzałam filmik w całości ;) Quote
sylwija Posted March 22, 2016 Author Posted March 22, 2016 ale chyba nie trzeba mieć konta?, to jest publiczne i wydarzenia psiaków, i strona, i te filmiki Quote
anica Posted March 25, 2016 Posted March 25, 2016 Zaglądam z życzeniami ,Wiosennych Świąt Wielkanocnych, spędzonych z rodziną i bliskimi, smacznego jajka i oczywiście mokrego Dyngus Quote
sylwija Posted March 25, 2016 Author Posted March 25, 2016 spokojnych, spokojnych ;) no i zdrowych :) Quote
halszka Posted March 26, 2016 Posted March 26, 2016 Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny, wśród przyjaciół i zwierzaków Quote
sylwija Posted March 28, 2016 Author Posted March 28, 2016 pozdrawiamy i niech Sheldonowi dom się przydarzy - cierpliwy i wyrozumiały :) Quote
Gusiaczek Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Fisio z "naszego" Sheldonka i baletmistrz :D Quote
sylwija Posted April 2, 2016 Author Posted April 2, 2016 wiosna przyszła, a dla Sheldona domu nie widać. Sheldon bardzo potrzebuje dobrego domu.. jest uroczy, niesforny, jest psim dzieciakiem po prostu.. Quote
Recommended Posts