konfirm31 Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Jestem diagnostą laboratoryjnym i ogrooooooooooooomnym organizmem :) Miło mi poznać :). Ja podobnie, tyle że "byłym diagnostą", bo na emeryturze ;) Quote
auraa Posted December 3, 2015 Author Posted December 3, 2015 Sunia i maluchy proszą o wsparcie!!!! Quote
Nutusia Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Dzień dobry wszystkim! :) Pokerku, co ja będę ściemniać - kocham Cię! :D Auraa, ile zaproszeń wysłałaś? Ja zaczynam zapraszać od końca... Kurka, zapomniałam, że to Auraa założyła wątek i nie ma miejsca na post rozliczeniowy... Moderatora teraz nie uświadczysz :( Chyba najlepszym rozwiązaniem będzie wstawienie rozliczenia do pierwszego postu DoPi na tym wątku, a Auraa niech wpisze w pierwszym poście, w którym poście znajduje się rozliczenie. Macie inny pomysł? Zgłosiłabym prośbę o pomoc do KWB, ale bez jasnych rozliczeń to nie jest możliwe... Quote
konfirm31 Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Witam i idę się poczęstować banerkiem :) Dzięki za piękny banerek, Jolu_li :) Quote
konfirm31 Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Sprawdzam, czy mi się przyjęła sygnaturka Tak !!! Huraaaaa!!! Quote
Nutusia Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Jolu, CUDNY, piękne dzięki :D Zaczęłam wysyłać zaproszenia na wszystkie 4 bazarki (od końca). Gdyby ktoś chciał mi pomóc, mogę przesłać gotowiec zaproszenia ;) Quote
Gabi79 Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Przybywam z bazarku, w wolnej chwili poczytam Quote
Nutusia Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Witaj Gabi - miło, że do nas dołączyłaś :) Quote
Gabi79 Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Witaj Gabi - miło, że do nas dołączyłaś :) Mnie również! Bardzo się cieszę, że sunia i maluchy bezpieczne!!! Quote
DoPi Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Jola_li banerek przeeeeeeecudny.. nie ma zdjęć maluchów i suni z tego tygodnisa, bo wyjechodzę na spacer rano-ciemno, przyjeżdżam z pracy -ciemno. Jutro za to wolne i coś nakręcimy. Dzisiaj nam coś w lesie strasznie skowyczało. To musiała być jakaś krzywda robiona jakiemuś psowatemu (lis?) bo sunia najpierw szczekała, a potem wyła. Nie wiem, czy u mnie nie zakładają wnyków w lesie. Mam nadzieję, że tam gdzie chodzę na spacer to ich nie ma. Rano znowu dla mnie kolejny stresik. Bo maluchy już odważne i jak wychodziłam z sunia na spacer to czmychnęły mi między nogami. Na szczęście pilnowały sie mamy i jak wróciłam do kojca to one tez. Próbowałam wyjść bez szczyli, ale to nie do zrealizowania jest. Jak ja jestem w kojcu to sunia nie chce wyjść na zewnatrz. Jak wychodzę ja ciągnąc sunie na smyczy, to między nogami suni wylatują młode. Mam wrażenie wtedy, że mi się szczeniaki rozmnożyły i jest ich setka.:) Jednak gdyby ktoś ze mną mieszkał byłoby łatwiej. Wieczorem mamunia już miała lepsze koopsko. Jak idziemy na spacer i ją zawołam to wraca do mnie. Niestety na siłę odciągamy jak zaczyna ryć w ziemi. a strasznie zażarta jest wtedy. Kopie łapkami jak maszyna. Przygotowałam rozliczenie. Aurra może uda się przekopiować Przychody: 100 zł - wpłata Aurry 50 zł - wpłata Poker 62,66 - zapłata za karmę Ilona (koleżanka z pracy) 3 puszki - pedigree 2 paczuszki pedigree po 400g 2 miseczki plastikowe .................................................. 212,66 Koszty: transport - 7,6 (760km)x 7(litrów na 100km)x 4,29 = 228,23 odrobaczenie odpchlenie - 80 zł karma - 62,66 ........................................................ 370,89 saldo: -158,23 Quote
jola_li Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Zaczęłam wysyłać zaproszenia na wszystkie 4 bazarki (od końca). Gdyby ktoś chciał mi pomóc, mogę przesłać gotowiec zaproszenia ;) Poproszę :). A coś słyszałam o jakiejś maszynce - chyba Ziutka (?) wspomniała niedawno na jakimś wątku. Jola_li banerek przeeeeeeecudny.. Cieszę się, że się podoba, ale zauważyłam, że linki banerkowe coś źle u Ciebie działają. Spróbuj może raz jeszcze je zapisać :). Quote
Nutusia Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Jolu - już wysłałam wszystkim z listy, którzy nie mieli zapchanych skrzynek, a było takich niestety sporo :( Krótka ta lista teraz - dogomania się kurczy, oj kurczy :( Quote
auraa Posted December 4, 2015 Author Posted December 4, 2015 Już wszystkie rozliczenia w pierwszym poście. Banerek wkleję po zakończeniu bazarków. Quote
DoPi Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 a my się przywitamy OMC bladym świtem View My Video Quote
konfirm31 Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Sama radość tak pobiegać sobie o poranku :) Quote
auraa Posted December 5, 2015 Author Posted December 5, 2015 Radosny film. Jak ja zazdroszczę takiej dużej działki !!!! U mnie z okna widzę czy siostra kroi u siebie w kuchni pomidora czy wędlinę. Quote
auraa Posted December 5, 2015 Author Posted December 5, 2015 Nie wiem co się dzieje z linkiem do bazarku elik. Cały czas coś innego pokazuje. Quote
Nadziejka Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Zagladam z pozdrowionkami alez cudne kluseczki i mamunka najlepsiutkiego najlepsiutenkiego calej rodzince lapeczkowej i tej cioci DoPi cudnej Quote
elik Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 a my się przywitamy OMC bladym świtem View My Video Widać, że sunia jest bardzo posłuszna. Gdy wołasz, zaraz chętnie przybiega, a maluszki za nią :) Nie wiem co się dzieje z linkiem do bazarku elik. Cały czas coś innego pokazuje. Może masz jakieś niewidoczne linki pozostałe po poprzednich banerkach. Może będzie ok jak wykasujesz klawiszem DELETE wszystko co masz napisane po słowach Multi cytowanie, napiszesz od nowa biżuteria.... i na nowo podlinkujesz. Pewna nie jestem, ale trzeba próbować. Może poskutkuje. Quote
Recommended Posts