Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przyszła mi wczoraj do głowy propozycja finansowa.

Mam trochę syropów z pędów sosny od konfirm31. Są w półlitrowych słoikach po miodzie.
Można je wykorzystać "podwójnie". Po skończeniu syropu zalać wódką i spożywać dalej, tym razem w mniej słodkiej, ale za to mocniejszej formie.

Tu jest opis i linki do rozszerzonych informacji. Post #4 http://www.dogomania.com/forum/topic/333771-do-usunięcia-rozliczony-mega-bazar-z-przetworami/
Nie opłaca się wysyłać pocztą po jednym słoiku.
Ale gdyby był ktoś chętny do odbioru osobistego w Warszawie to mogłabym jakoś podrzucić. Cena jednego słoika, tak jak na bazarku 15 zł. Mam 10 sztuk.

Ewentualnie, gdyby DoPi lub AMIGA popytały koleżanki w pracy to mogłabym wysłać do Krakowa InPostem na mój koszt.

Co Wy na to ?

Posted

Dotarłam tu dopiero dzisiaj, bo wyżebrałam od PoPi link do wątku. Potem poczytam dokładniej, bo teraz jestem wessana w mikroskop

Czy maleńkim mikroorganizmem?

:)

Posted

Drogie Panie i ewentualnie Panowie. Dzięki za "rozruszanie" wątku :)

Nutusia jak zwykle pełna operatywności i głowa pomysłów. Bardzo dziękuję. Ja też napadłam w pracy na ludzi i otrzymałam 30 zł za imiona na bazarek imienny. Kasę na 10 kg karmy. Zamówiłam 15 kg worek z czego 5 kg bierze ofiarodawczyni, a 10 kg zostaje dla moich. 93,99 zł za 15 kg to za 10 kg jest 62,66 zł. Dostałam 3 puszki Pedigree dla juniorów i 2 paczuszki 400g suchego pedigree. Dostaliśmy 2 miseczki do jedzenia.

Dzisiaj jestem ciut zaniepokojona bo sunia ma biegunkę. Rano jak byłyśmy na spacerze to 3 razy się zatrzymywaliśmy. Jakie sa objawy babeszjozy?

Posted

...

Bardzo dziękuję elik za to, że zgodziła się zrobić bazarek w połowie na rodzinkę, a konfirm za przekazanie na niego fantów...

...

Obiecany bazarek z fantów  konformi31 , Nutusia i nieco moich. 

http://www.dogomania.com/forum/topic/334028-bi%C5%BCuteria-ksi%C4%85%C5%BCki-ciuszki-itp-w-trakcie-robienia/?p=16663216

Jeśli ktoś prześle zdjęcia fantów i opis, mogę dołączyć do bazarku.

Bardzo proszę zaglądajcie, podrzucajcie, zapraszajcie.

Dobrze byłoby, gdyby ktoś rozesłał zaproszenia. Nigdy jeszcze tego nie robiłam i nie wiem jak to się robi. Fantów jest sporo i dobrze byłoby, gdyby znaleźli się chętni na wszystkie :)

50 % dochodu z bazarku jest przeznaczone dla mamuśki i dziewczynek.

Posted

Bossssssssko, bardzo dziękuję!

DoPi - nie ma letko w życiu - dołączyłaś do grona Baloniarek czy tego chcesz czy nie :(

Postaram się porozsyłać zaproszenia na bazarek, ale nie obiecuję, że dam radę do wszystkich. Coraz mniej mi czasu zostało na "wolności" :(

Posted
...

Postaram się porozsyłać zaproszenia na bazarek, ale nie obiecuję, że dam radę do wszystkich. Coraz mniej mi czasu zostało na "wolności" :(

Było nie rozrabiać ??? :P

Posted

Baloniarki to są takie mądralińskie, które się wyrwą z pomocą, a potem zostają na... lodzie. Pierwsza oficjalna baloniarka (powinnam mieć patent na nazwę!) to byłam ja, biorąc sunię na weekend, po czym w niedzielę słuch po osobie, która na weekend mi psa przywiozła... zaginął ;)

Wzięłaś trzy psy? To się teraz martw...

Posted

Czy ktoś byłby tak miły i podał mi link do tego wątku, gdzie jest lista osób do zapraszania na bazarki. Coś kliknęłam ze 2 dni temu i w nowej zawartości przestało mi się pojawiać z połowę śledzonych przeze mnie dotąd wątków (włącznie z moimi starymi bazarkami, niezbędnymi do przeklejania zdjęć!!!!) :(

Posted

Zamykają mnie w szklanym akwarium, bez możliwości otwarcia okna, gdzie żeby wyjść do kibla trzeba odbić kartę, klikając na "wyjście służbowe", bo bez tego kliknięcia - gdyby się człowiek np. w owym kiblu zatrzasnął (!) - wyszłoby na to, że prywatnie przesiedział w kiblu godzinę i musi ją... odpracować!!!!! :( Na jak długo mnie zamykają? W sumie mam nadzieję, że na dożywocie doemerytalne, ale czy w dzisiejszych czasach można być czegokolwiek pewnym? :(

Dzieweczki, zgłoście może rodzinkę do KWB. Trzeba będzie zwrócić 25%, na co mamy 6 tygodni. Zrobię bazarek na ten cel...

Posted

Pokerku już wysyłam, dzienks za bazarek czapeczkowy.

A jak mam wrzucić posta z rozliczeniami? bo to na poczatku powinien być, prawda?

Aurra wpłaciła na moje konto 100 zł - dziękuję

Posted

Czy ktoś byłby tak miły i podał mi link do tego wątku, gdzie jest lista osób do zapraszania na bazarki. Coś kliknęłam ze 2 dni temu i w nowej zawartości przestało mi się pojawiać z połowę śledzonych przeze mnie dotąd wątków (włącznie z moimi starymi bazarkami, niezbędnymi do przeklejania zdjęć!!!!) :(

http://www.dogomania.com/forum/topic/127560-komu-mo%C5%BCna-wysy%C5%82a%C4%87-zaproszenia/