Mazowszanka13 Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Przyszła mi wczoraj do głowy propozycja finansowa. Mam trochę syropów z pędów sosny od konfirm31. Są w półlitrowych słoikach po miodzie. Można je wykorzystać "podwójnie". Po skończeniu syropu zalać wódką i spożywać dalej, tym razem w mniej słodkiej, ale za to mocniejszej formie.Tu jest opis i linki do rozszerzonych informacji. Post #4 http://www.dogomania.com/forum/topic/333771-do-usunięcia-rozliczony-mega-bazar-z-przetworami/Nie opłaca się wysyłać pocztą po jednym słoiku. Ale gdyby był ktoś chętny do odbioru osobistego w Warszawie to mogłabym jakoś podrzucić. Cena jednego słoika, tak jak na bazarku 15 zł. Mam 10 sztuk. Ewentualnie, gdyby DoPi lub AMIGA popytały koleżanki w pracy to mogłabym wysłać do Krakowa InPostem na mój koszt. Co Wy na to ? Quote
auraa Posted December 3, 2015 Author Posted December 3, 2015 Ja popytam w pracy. Moze ktoś się zdecyduje ? Quote
AMIGA Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Dotarłam tu dopiero dzisiaj, bo wyżebrałam od PoPi link do wątku. Potem poczytam dokładniej, bo teraz jestem wessana w mikroskop Quote
konfirm31 Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Dotarłam tu dopiero dzisiaj, bo wyżebrałam od PoPi link do wątku. Potem poczytam dokładniej, bo teraz jestem wessana w mikroskop Jesteś diagnostą laboratoryjnym? Quote
malagos Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Dotarłam tu dopiero dzisiaj, bo wyżebrałam od PoPi link do wątku. Potem poczytam dokładniej, bo teraz jestem wessana w mikroskop Czy maleńkim mikroorganizmem? :) Quote
DoPi Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Drogie Panie i ewentualnie Panowie. Dzięki za "rozruszanie" wątku :) Nutusia jak zwykle pełna operatywności i głowa pomysłów. Bardzo dziękuję. Ja też napadłam w pracy na ludzi i otrzymałam 30 zł za imiona na bazarek imienny. Kasę na 10 kg karmy. Zamówiłam 15 kg worek z czego 5 kg bierze ofiarodawczyni, a 10 kg zostaje dla moich. 93,99 zł za 15 kg to za 10 kg jest 62,66 zł. Dostałam 3 puszki Pedigree dla juniorów i 2 paczuszki 400g suchego pedigree. Dostaliśmy 2 miseczki do jedzenia. Dzisiaj jestem ciut zaniepokojona bo sunia ma biegunkę. Rano jak byłyśmy na spacerze to 3 razy się zatrzymywaliśmy. Jakie sa objawy babeszjozy? Quote
Mazowszanka13 Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Popytajcie Dziewczyny o te syropy, proszę :) Quote
DoPi Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Mazowszanko wysłałam maila na "zakład" :) Pokerku dzięki za pieniążek. Jola_li Zrobisz mi banerek? Quote
elik Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 ... Bardzo dziękuję elik za to, że zgodziła się zrobić bazarek w połowie na rodzinkę, a konfirm za przekazanie na niego fantów... ... Obiecany bazarek z fantów konformi31 , Nutusia i nieco moich. http://www.dogomania.com/forum/topic/334028-bi%C5%BCuteria-ksi%C4%85%C5%BCki-ciuszki-itp-w-trakcie-robienia/?p=16663216 Jeśli ktoś prześle zdjęcia fantów i opis, mogę dołączyć do bazarku. Bardzo proszę zaglądajcie, podrzucajcie, zapraszajcie. Dobrze byłoby, gdyby ktoś rozesłał zaproszenia. Nigdy jeszcze tego nie robiłam i nie wiem jak to się robi. Fantów jest sporo i dobrze byłoby, gdyby znaleźli się chętni na wszystkie :) 50 % dochodu z bazarku jest przeznaczone dla mamuśki i dziewczynek. Quote
Nutusia Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Bossssssssko, bardzo dziękuję! DoPi - nie ma letko w życiu - dołączyłaś do grona Baloniarek czy tego chcesz czy nie :( Postaram się porozsyłać zaproszenia na bazarek, ale nie obiecuję, że dam radę do wszystkich. Coraz mniej mi czasu zostało na "wolności" :( Quote
elik Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 ... Postaram się porozsyłać zaproszenia na bazarek, ale nie obiecuję, że dam radę do wszystkich. Coraz mniej mi czasu zostało na "wolności" :( Było nie rozrabiać ??? :P Quote
DoPi Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 jak to zamykają Nutusię? wiem wiem Madzia o so chodzi. A co to są Baloniarki? :-?? Quote
Nutusia Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Baloniarki to są takie mądralińskie, które się wyrwą z pomocą, a potem zostają na... lodzie. Pierwsza oficjalna baloniarka (powinnam mieć patent na nazwę!) to byłam ja, biorąc sunię na weekend, po czym w niedzielę słuch po osobie, która na weekend mi psa przywiozła... zaginął ;) Wzięłaś trzy psy? To się teraz martw... Quote
konfirm31 Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Objawem babeszjozy jest posmutnienie, zmniejszona aktywność, brak apetytu i temperatura. Potem, pomarańczowe siuśki, blade spojówki(rozpad krwinek, anemia) Quote
Nutusia Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Dokładnie tak, jak napisałam DoPi w PW :D Na biegunkę głodówka, węgiel, smecta, nifuroksazyd, rozgotowany ryż... Quote
Nutusia Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Czy ktoś byłby tak miły i podał mi link do tego wątku, gdzie jest lista osób do zapraszania na bazarki. Coś kliknęłam ze 2 dni temu i w nowej zawartości przestało mi się pojawiać z połowę śledzonych przeze mnie dotąd wątków (włącznie z moimi starymi bazarkami, niezbędnymi do przeklejania zdjęć!!!!) :( Quote
Poker Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 DoPi ,a gdzie numer konta? Nutusiu , nie strasz nas? Gdzie , za co i na ile Cię zamykają? Chyba paczki trza będzie szykować z cebulą. Quote
Nutusia Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Zamykają mnie w szklanym akwarium, bez możliwości otwarcia okna, gdzie żeby wyjść do kibla trzeba odbić kartę, klikając na "wyjście służbowe", bo bez tego kliknięcia - gdyby się człowiek np. w owym kiblu zatrzasnął (!) - wyszłoby na to, że prywatnie przesiedział w kiblu godzinę i musi ją... odpracować!!!!! :( Na jak długo mnie zamykają? W sumie mam nadzieję, że na dożywocie doemerytalne, ale czy w dzisiejszych czasach można być czegokolwiek pewnym? :( Dzieweczki, zgłoście może rodzinkę do KWB. Trzeba będzie zwrócić 25%, na co mamy 6 tygodni. Zrobię bazarek na ten cel... Quote
Poker Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Bazarek http://www.dogomania.com/forum/topic/334037-damskie-czapki-i-kapelusiki-na-zim%C4%99do-0812g22/?p=16665437 Quote
DoPi Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Pokerku już wysyłam, dzienks za bazarek czapeczkowy. A jak mam wrzucić posta z rozliczeniami? bo to na poczatku powinien być, prawda? Aurra wpłaciła na moje konto 100 zł - dziękuję Quote
AMIGA Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Jesteś diagnostą laboratoryjnym? Czy maleńkim mikroorganizmem? :) Jestem diagnostą laboratoryjnym i ogrooooooooooooomnym organizmem :) Quote
AMIGA Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Czy ktoś byłby tak miły i podał mi link do tego wątku, gdzie jest lista osób do zapraszania na bazarki. Coś kliknęłam ze 2 dni temu i w nowej zawartości przestało mi się pojawiać z połowę śledzonych przeze mnie dotąd wątków (włącznie z moimi starymi bazarkami, niezbędnymi do przeklejania zdjęć!!!!) :( http://www.dogomania.com/forum/topic/127560-komu-mo%C5%BCna-wysy%C5%82a%C4%87-zaproszenia/ Quote
Poker Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Jestem diagnostą laboratoryjnym i ogrooooooooooooomnym organizmem :) Ale wielokomórkowym ? Quote
Recommended Posts