Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
O 22.01.2016o20:08, auraa napisał:

Przekazałam informację o suni dalej. Zobaczymy czy coś uda się zrobić.

Też napisałam w tej sprawie do egrdaska, bela51,  DOnka i prosiłam o pomoc dla suni. Po 2 godzinach DOnka odpisała mi, że zarezerwowała sunię dla Eleonory z FB. Miała ją wykupić w tym tygodniu, może już to zrobiła. A ogłoszenie facet wycofał już wczoraj, pewnie po zarezerwowaniu przez DOnkę :)

15 minut temu, malagos napisał:

Ogłoszenie o owczarce nieaktualne. Młoda, śliczna, to co się dziwić :(

Na szczęście tej suni udało się pomóc.Niestety bernardyn od tego faceta poszedł bardzo szybko nie wiadomo gdzie :(

Posted

Napisałam tekst do ogłoszeń Meli. Jeśli Marynia da radę, poproszę ją o wylansowanie małej na weekend ;)

Mela – mikropiesek szuka szczęścia

Mela ma ok. 5 miesięcy. Jest malutka – waży niespełna 4 kg, jest mniejsza od standardowego kota i wygląda jak uroczy pluszak! Dużo większa już pewnie nie urośnie.

Jak każde młodziutkie stworzenie uwielbia zabawę i psoty. Lubi także być przytulana i głaskana. Ze złej przeszłości, gdy mieszkała z siostrą i mamą w opuszczonej stodole pozostała jedynie nieśmiałość w nowych miejscach do obcych ludzi. Ale ta szybko mija, gdy w ręku człowieka pojawia się smaczek! Bo z Melci jest też mały łakomczuszek.

Melcia jest zdrowa, odrobaczona i zaszczepiona.

Teraz pora, by Melka „poszła na swoje” i żyła długo i szczęśliwie!

Warunkiem adopcji jest wyrażenie zgody na wizytę wolontariusza oraz podpisanie umowy adopcyjnej wraz ze zobowiązaniem do wysterylizowania suni, gdy tylko osiągnie dojrzałość.

Kontakt:

Posted

Ogłoszenia jeszcze się nie ukazały, a tu wczoraj... telefon!

Młoda dziewczyna, mieszka sama, w Warszawie, pracuje, w domu rodzinnym zawsze były i są zwierzaki. Melcia zostawałaby sama na 5-6 godzin. Dziewczyna miła, bardzo spokojna, świadoma co to pies, w dodatku szczeniak. Mamy się zdzwonić w sprawie wizyty. Pojadę wtedy z Melanią i albo ją zostawię albo... nie ;)

Można ewentualnie zacząć trzymać kciuki :D

Posted

Oj, tego nie wiem - trzeba poczekać na DoPi. U mnie jeszcze trzeba dopisać 14 zł za kg karmy i 13,99 za podkłady. Aha, i jeszcze ją zaczipuję (chyba w sobotę). Oczywiście na siebie ;) Za 40 zł

Posted

i ja bardzo mocno!!!!Pani, która dokarmiała rodzinkę chce oddać kocurka persa. Ma inne koty i ten jest przez nie atakowany. Nie radzi sobie. Teraz siedzi w stodole :(

Posted
13 minut temu, auraa napisał:

i ja bardzo mocno!!!!Pani, która dokarmiała rodzinkę chce oddać kocurka persa. Ma inne koty i ten jest przez nie atakowany. Nie radzi sobie. Teraz siedzi w stodole :(

O rany :(