Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piękny tekst ułożyła Ciocia Marysia :)

A ja się głowię, natężam - jednak wciąż bezowocnie. Czyżbym, na ogłoszeniu Loni, wyczerpała do cna swoją wenę...:(

Będę jeszcze myśleć, ale i tak bardzo się cieszę, że jeden tekst już jest i to doskonały.

A ja chyba za bardzo chciałabym stworzyć coś wyjątkowego, ale niestety - nie wychodzi... 

Posted

Piękny tekst ułożyła Ciocia Marysia :)

A ja się głowię, natężam - jednak wciąż bezowocnie. Czyżbym, na ogłoszeniu Loni, wyczerpała do cna swoją wenę... :(

Będę jeszcze myśleć, ale i tak bardzo się cieszę, że jeden tekst już jest i to doskonały.

A ja chyba za bardzo chciałabym stworzyć coś wyjątkowego, ale niestety - nie wychodzi... 

Figuniu, piszesz też piękne teksty,więc pewnie to tylko kwestia "odpowiedniej chwili" :)

Posted

Bazarek niestety znalazł się w zakończonych.

A to już nie można głosować???

Jasne, że można :)

I tak wiecej nikt nie przyjdzie głosować niż Swoi ;)

Zaproszenia powysyłałam już dawno i odzewu jakoś nie było.

Posted

Niespodzianka,dziś nadeszła wpłata w kwocie  50,00zł dla kudłatek od Pani (z zaproszenia Toli).Ślicznie dziękujemy.

W skarpetce dziewczynek jest 107,00zł. na dzień dzisiejszy.

Wyjaśniło się.Pani X to nasza Kochana MikAga poratowała kudłaczki jednorazową wpłatą.Uzupełniłam w 3 poście.

Posted

Witam i od razu "do rzeczy", czyli do tekstu. 

Wreszcie go napisałam, proszę oceniać, zmieniać jak trzeba, dodawać, odejmować, itp. bo być może nie wszystko w nim jest zgodne z prawdą.

Trudno pisze się tekst dla zupełnie nie znanych stworków, od czego jednak wyobraźnia...

Trzymam kciuki za sunieczki, oby Im się udało!!! :)

Człowiek i pies, to zestaw idealny, To obopólna radość i satysfakcja. Wiedzą o tym wszyscy. Jednak mało kto wie, że Człowiek plus dwa psy, to coś znacznie lepszego. To radość zwielokrotniona czyli...jeszcze więcej szczęścia!!!
Dlatego mamy nadzieję, że te dwie piękne siostrzyczki znajdą wspólnie kochający dom.
Mimo młodego wieku, poznały już życie od tej gorszej strony, wiedzą co to porzucenie, głód, poniewierka oraz życie za schroniskowymi kratami. Zniosły to wszystko, bo miały siebie i się wzajemnie wspierały.
Dlatego jest to tak bardzo ważne, by nie trzeba było ich rozdzielać, by zawsze już mogły żyć razem.

Sunie już teraz, w domu tymczasowym, pokazują, jak bardzo człowiek jest dla nich ważny. Początkowo zalęknione i onieśmielone, każdego dnia robią wielki "skok", przełamując dotychczasowe lęki.  Widać ogromne pragnienie bliskości człowieka i zaufania mu.

Człowiek, który je przygarnie, będzie podwójnym szczęściarzem, gdyż będzie podwójnie obdarowany.
Dwa łebki do głaskania, dwie pary oczu wpatrzone z miłością i oddaniem, dwa merdające ogonki, a przede wszystkim poczucie, że zrobiło się coś wyjątkowego i pięknego. 
Dlatego serdecznie zachęcamy do tej podwójnej adopcji. 

Więcej info pod tel....
Obowiązuje umowa ...
Posted

Kurcze...czytam teraz tekst MarysiO i widzę ,że jednak wiele z niego niechcący "ściągnęłam", choć przeczytałam go raz jeden i to przed kilkoma dniami. 

Trzeba będzie chyba trochę mój tekst pozmieniać...

Gorsza sprawa, że mnie już trochę czas "goni"...

Ale pomyślę o czymś w zamian tych zdublowanych "podwójnych szczęść".

Naprawdę, sądziłam, że tworzę cos oryginalnego, że z tekstu Marysi nie pamiętam nic (specjalnie już do niego więcej nie zaglądałam)...ech... 

• Upvote 1
Posted

Figunia tekst jest super.Ja czytając go z miejsca bym zaadoptowała kudłaczki.DZIĘKUJEMY.

Ja też :)

Wierzę, ze lada chwila znajdzie się amator podwójnej psiej miłości ;)

Posted

Ciocie drogie - BASTA...bo jeszcze pęknę z dumy albo się nadmę jak balon... ;)

Figuniu kochana,nadąć się jak balon możesz,ale pęknąć to już nie,bo jeszcze chcemy mieć Ciebie całą i zdrową,przecie! :)