Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uff :) psiaki sa mniej skomplikowane hihi

Chyba jednak lepiej tak,niż odwrotnie miało by być :) Dziękujemy Haniu.Tak miło widzieć je na wolności,po za kratami... :)

Posted

Udało mi się dzisiaj wykąpać kudłatki. Jutro jeszcze fryzjer i już tylko z górki :)

Super! To trzymamy kciuki za wizytę u fryzjera i nowa odsłonę dziewczynek :)

Posted

Udało mi się dzisiaj wykąpać kudłatki. Jutro jeszcze fryzjer i już tylko z górki :)

Nie mogę się doczekać w przekonaniu, że kopary nam opadną :D

Widok Kudłatek poza kratami bezcenny !

• Upvote 1
Posted

Te filce aby tylko do rana wyschły.Wiem coś o tym,nawet suszarka za bardzo nie pomagała.

Posted

Ja też czekam na niezwykłą przemianę wizerunku suczek. Czuję, ze od fryzjera wrócą już nie jako kudłatki lecz prawdziwe MISSSSKI (jak pisze Poker).

Anula, na Twoje konto wysyłam kwotę 257 zł. Jest to suma, którą zebraliśmy na bazarku transportowym, pomniejszona o 105 zł - ta kwota została wpłacona bezpośrednio na konto skarbnika suczek.

Posted

Ale dziewczyny były grzeczne u fryzjera. Kołtuny miały nawet między opuszkami, musiały bardzo cierpieć :( Teraz są odświeżone, nie można było niestety zostawić nigdzie dłuższej sierści. 20151113_141409.jpg 20151113_145605.jpg 20151113_145624.jpg 20151113_145909.jpg 20151113_145934.jpg 20151113_150004.jpg 20151113_150012.jpg 20151113_150016.jpg

Posted

Już wszystko co złe jest za suniami.Obcięte,też są bardzo ładne.Tak sobie myślę jak je ogłaszać,kurcze,przydał by się im jeden dom ale to chyba byłby cud.Nie wiem co robić.One mają chyba 40-45cm w kłębie,waga na oko 13kg chyba.

Posted

Ja zacznę od strony swojego hoteliku, szukajmy jednego domku dla dwóch suń, może akurat się uda. Jasna bez czarnej zachowuje się w miarę, ale czarna bez jasnej drze się w niebogłosy. Są prześliczne i już mi żal, że zaraz je ktoś zabierze :(

Posted

Ale GOLASYYYYYYYYY, ja jednak wolę z długimi kudełkami.Dobrze,że są zdjęcia sprzed  SPA, to ew. chętny będzie znał psa zarośniętego.

Pewnie ,że można szukać wspólnego domu, ale nie blokowałabym adopcji pojedynczo.

Wygląda na to ,że czarnulka już się oswoiła . A wielkość to chyba faktycznie ok.40 cm w kłębie.

Ciekawe jakie imiona dostaną.

Posted

Najważniejsze,że dziewczyny maja teraz komfort czystości i nie cierpią :) Co do ogłoszeń,to myślę tak jak Hania,żeby ogłaszać razem.Może zdarzy się cud i znajdą razem domek?! Trzeba przynajmniej spróbować,a później zobaczymy... :)

Posted

Ale ładne :D

Dorzucę dobrą wiadomość w pechowy piątek- uzbieraliśmy 138zł na bazarku ;)

Świetna wiadomość i sumka niemała! :) xcat,pięknie dziękujemy za bazareczek dla kudłaczek :)