Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name="teresaa118" post="16647106" timestamp="1448104046"]

Oferuje 70 zl stalej platne od grudnia."Coby" bylo rowno[/quote

Miejmy nadzieje ze ta stała akurat na te psiaki nie będzie potrzebna. Oby w grudniu były w swoim domku lub domkach

Posted

Ja też bardzo dziękuję.Prawie będzie opłacona jedna sunia za Hotelik.

Dzisiaj ruszy wieczorem bazarek na sunie,zrobiony przez Bogusik.Zapraszamy na zakupy a tym samym do pomocy Mikuni i Kikuni.

Oglądam zdjęcia co rusz dziewczynek,ale one mają przepiękne oczy,a jak im troszeczkę odrośnie sierść,będą cudne.

20151119_114113.jpg

Posted

zaglądam do sunieczek, jakie one cudne 

wczoraj dzwoniła do mnie pani z okolic Poznania w sprawie adopcji naszego Maksiulka ,powiedziałam jej że w domku Maksia są jeszcze inne psiaczki do adopcji , dałam jej nr tel Hani, zobaczymy 

zapraszam przy okazji do "mojego" nowego podopiecznego Ralfika jednooczka 

Posted

zaglądam do sunieczek, jakie one cudne 

wczoraj dzwoniła do mnie pani z okolic Poznania w sprawie adopcji naszego Maksiulka ,powiedziałam jej że w domku Maksia są jeszcze inne psiaczki do adopcji , dałam jej nr tel Hani, zobaczymy 

zapraszam przy okazji do "mojego" nowego podopiecznego Ralfika jednooczka 

Tak Mika i Kika są cudne,oby szybko znalazły domek.

dorcia2,dziękuję za polecanie psiaczków.Silver i inne,które też czekają na domki u Hani.

Posted

Dziewczyny mają się dobrze, są radosne i otwarte, bardzo lubią zabawę, wygłupy z innymi psiakami i z człowiekiem.

Rokuje bardzo dobrze. Świetnie ,że tak szybko się odnalazły w nowej rzeczywistości.

Posted

20151123_133417_1.jpg
tak dziewczyny na zmianę na mnie skaczą - spragnione miłości i pieszczot. Mają z tego niezłą zabawę :)

No,ślicznotki wreszcie czują się szczęśliwe,a najszczęśliwsze będą w swoim domku.Zrobiłam im OLX-wyróżnione na Poznań.Za 2 tygodnie zmienię na Warszawę.

Haniu co to za psiaczek obok?

Od: dzisiaj 
Do: 23 gru

318007843_1_94x72_kika-i-mika-2-letnie-k
Kika i Mika-2-letnie, kudłate siostrzycz...
 Odśwież za darmodostępne za 14 dni
   podgląd   edycja   zakończ

Za darmo

0
Wyróżnione do 23 gru

Statystyki:
  Wyświetleń: 40
 Tel: 0
 GG: 0
 Obserwuje: 1

Posted

Cudne dziewczynki! :) Jejku,jak widzę je już bez tych kołtunów i takie roześmiane,to jestem szczęśliwa,że opuściły schron...

Anulko,wielkie dzięki za ogłoszonka :) Teraz trzymamy mocno kciuki za odzew z Havankowych i Twoich ogłoszeń! :)

Posted

Kochani,rozliczyłam teraz mój pierwszy bazarek,bo wpłynęły wszystkie wpłaty za zakupione fanty.Tak wygląda rozliczenie:

WPŁATY ZA FANTY 704,00zł. + nadpłaty 8,40zł = 712,40zł  :) :) :)

Anulko, potwierdź na wątkach wpłatę :)

Posted

Świetny wynik bazarku dziewczynki są na jakiś czas zabezpieczone. Oby jak najszybciej znalazły domki, to kasa przyda się na następne bidy.

Posted

Kochani,rozliczyłam teraz mój pierwszy bazarek,bo wpłynęły wszystkie wpłaty za zakupione fanty.Tak wygląda rozliczenie:

WPŁATY ZA FANTY 704,00zł. + nadpłaty 8,40zł = 712,40zł  :) :) :)

Anulko, potwierdź na wątkach wpłatę :)

Wspaniały wynik, teraz tylko super domki i można wyciągać kolejną bidusię.

Posted

Piesek na zdjęciu to sunia staruszka, która trafiła do nowosolskiego przytuliska. Znajoma postanowiła zabezpieczyć ją i ulokować w hoteliku, na szczęście na krótko, bo za kilka dni Misia będzie już w swoim nowym domku :)

Posted

Piesek na zdjęciu to sunia staruszka, która trafiła do nowosolskiego przytuliska. Znajoma postanowiła zabezpieczyć ją i ulokować w hoteliku, na szczęście na krótko, bo za kilka dni Misia będzie już w swoim nowym domku :)

Przeoczyłam, muszę obejrzeć Misiunię. Jak dobrze, że będzie miała DS, oby jak najlepszy!!!