Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wpłynęło na moje konto 644,65 zł od Jo37 - darowizna od Gosi nr 2 :)

Bardzo dziękujemy. Wpisuje w rozliczenia.

A w zasadzie Murko to ile ustalałaś z Tolą miesiąc hotelowania Kejlusi?

Fundacja Zea opłaca karmę, więc będzie trochę mniej ;)

Posted

Ogłaszam Kejlunię z tym tekstem:

Gdyby tak mieć swojego pana...
Kejla jest przemiłą, grzeczną suczką. Ma 2 lata, piękny, puszysty ogon i całe życie przed sobą. Jest bardzo łagodna i uległa, uwielbia pieszczoty. Z kotami i innymi psami żyje w zgodzie. Jest zdrowa, zaszczepiona i wysterylizowana. Obecnie mieszka w hoteliku dla psów. Chociaż nie jest psem rasowym i nie ma rodowodu, też potrzebuje miłości i swojego człowieka, którego właśnie dla niej szukamy.
Wszelkie informacje o tej cudownej, malutkiej kruszynce, tylko pod podanym numerem telefonu.

Podałam nr telefonu Toli. Jest już 4 odkrycia, ale pewnie nikt nie dzwonił.

Zrobiłam jej OLX, Gumtree i Gratkę

• Upvote 1
Posted

Ogłaszam Kejlunię z tym tekstem:

Gdyby tak mieć swojego pana...
Kejla jest przemiłą, grzeczną suczką. Ma 2 lata, piękny, puszysty ogon i całe życie przed sobą. Jest bardzo łagodna i uległa, uwielbia pieszczoty. Z kotami i innymi psami żyje w zgodzie. Jest zdrowa, zaszczepiona i wysterylizowana. Obecnie mieszka w hoteliku dla psów. Chociaż nie jest psem rasowym i nie ma rodowodu, też potrzebuje miłości i swojego człowieka, którego właśnie dla niej szukamy.
Wszelkie informacje o tej cudownej, malutkiej kruszynce, tylko pod podanym numerem telefonu.

Podałam nr telefonu Toli. Jest już 4 odkrycia, ale pewnie nikt nie dzwonił.

Zrobiłam jej OLX, Gumtree i Gratkę

KOchana jesteś :)

Na razie nikt nie dzwonił,  ze to tylko kwestia czasu.

Jutro zajrzę na bazarek i ewentualnie poproszę bez ogłoszeń na w/w portalach.

Posted

Dziękuję za ogłoszenia. Teraz tylko pozostaje czekać

Może "ściągnę" że trzy zdania i powiem ewu żeby zmieniła w ogłoszeniach Boskiego Frania i jemu też się uda znaleźć domek? Mogę Havanko:D

Posted

Dziękuję za ogłoszenia. Teraz tylko pozostaje czekać

Może "ściągnę" że trzy zdania i powiem ewu żeby zmieniła w ogłoszeniach Boskiego Frania i jemu też się uda znaleźć domek? Mogę Havanko:D

Oczywiście, ściągaj, jeżeli coś się przyda.
  • Upvote 1
Posted

Z kciukami mocno zaciśniętymi,czekamy na odzew z najlepszego domku dla Kejlusi :)

A tak nawiasem mówiąc,to zdrobnienie Kejlusia,dzieli się na całkiem dwa fajne imionka: Kej i Lusia :D

• Upvote 1
Posted

Kejlusia ok; troszkę popłakuje zwłaszcza jak wraca ze spacerku i musi zostać sama, ale już coraz rzadziej i krócej. Wypuszczam ją z kennela na razie pod kontrolą, obejmuje wówczas stanowisko na kanapie :) 

Z psami i kotami super się dogaduje. Czystość super, na smyczy już też nie ma właściwie problemu. Nie boi się też obcych ludzi, nawet garnie się do nich (dziś np. mieliśmy gości i suńka bezczelnie wpychała łebek do głaskania :), co dobrze rokuje, bo takim psiakom zawsze łatwiej pozyskać czyjeś serce :) ).

Jak nie będzie odzewu z ogłoszeń po świętach to porobimy ładniejsze fotki.

• Upvote 2
Posted

Kejlusia cud miód, czekamy na ten jedyny domek.

Przydałby się banerek dla malusiej - b-b  bardzo prosimy :)

Nie chciałam się narzucać.

Zaraz zobaczę co mi się uda stworzyć :)

Na chwilę obecną tylko to udało mi się zdziałać.

Jeśli któraś z cioć zaproponuje lepszy napis zawsze mogę go zmienić.

Niestety u mnie już od ich robienia w głowie pustka.

IWEtm2j.jpg

• Upvote 1