Anecik Posted October 27, 2015 Author Posted October 27, 2015 A cóż to Kejlusi nikt nie odwiedza? Quote
Poker Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 A cóż to Kejlusi nikt nie odwiedza? Odwiedza, odwiedza, czasami trzeba się zająć innymi sprawami niż dogomania. Quote
Murka Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Kejla na koty nie zwraca uwagi :) Suńka jest wysterylizowana i zaszczepiona na wściekliznę. Jeszcze wirusówki jej zrobimy przy okazji. Poza tym jest gotowa do adopcji. Fotki ładne jej zrobię niedługo, niech się jeszcze troszkę bardziej zadomowi. Można na razie zrobić np. olx z tymi fotkami co są; jak tak zrobiłam ostatnio suni Gumisi: miałam tylko 4 fotki takie sobie, ale pogoda była paskudna i nie mogłam zrobić lepszych, więc zrobiłam olx z tymi co miałam - następnego dnia zgłosił się domek i sunia pojechała :) Quote
Anecik Posted October 27, 2015 Author Posted October 27, 2015 Same dobre wieści. TyŚka sklecisz coś? Quote
Poker Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 No to nie ma na co czekać tylko tekścik, ogłoszenia i FRUUUUuu do DS. Quote
Havanka Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Dziewczyny, zrobiłam już Kejli ogłoszenia na OLX, Gumtree i Alegratka. Kontakt do Toli. Quote
Guest TyŚka Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Same dobre wieści. TyŚka sklecisz coś? Tak, tak, już klecę. Pisałam parę tekstów dzisiaj, np. dla staruszka: http://www.dogomania.com/forum/topic/333682-sponiewierany-staruszek-franio-z-ulicy-ma-15-latale-chce-%C5%BCy%C4%87/, ale już jestem dla Kejlusi. Oczywiście możecie modyfikować, zmieniać, skracać, dopisywać coś, no wedle uznania :)Opis nr 1 Cześć! Jestem Kejla: - jestem niezwykle spokojna i rozkoszna, - kocham wszystkich ludzi, - uwielbiam się tulić i być blisko człowieka, - świetnie dogaduję się z psami, - jestem łagodna wobec kotów, - jestem również uległa i delikatna, - bardzo szybko się uczę zasad panujących w domu, - mam 2,5roku, - jestem nieduża (ważę zaledwie 6,5kg). Jeśli szukasz uroczego przyjaciela, który wprowadzi do Twojego życia wiele radości i jesteś osobą wrażliwą to zadzwoń do moich Opiekunów - możemy zostać rodziną :) Jestem zaszczepiona, odrobaczona, zachipowana i wysterylizowana. Przebywam w psim hoteliku w woj. lubelskim. W razie potrzeby moi Opiekunowie pomogą w transporcie. NIE JESTEM ZABAWKĄ! Moi Opiekunowi nie oddadzą mnie do budy, jestem typowo domowym psem. Opis nr 2 Kejla to przeurocza 2,5roczna sunia o wyjątkowej kicie oraz nietuzinkowym umaszczeniu. Wiecznie uśmiechnięty pyszczek zdradza jej delikatną i wesołą naturę. Suczka jest oazą łagodności: przyjacielska zarówno wobec psów, kotów, jak i ludzi, choć bywa nieśmiała wobec nowo poznanych sobie osób. Przy odrobinie miłości zaczyna się przymilać i rozdawać całusy na prawo i lewo. Parę dni temu trafiła ze schroniska do Hoteliku, gdzie uczy się zasad panujących w domu. Jest bardzo pojętna: coraz ładniej chodzi na smyczy oraz sygnalizuje swoje potrzeby. Niezwykle wesoła i pocieszna, będzie wspaniałym przyjacielem dla spokojnej rodziny, która zna potrzeby psa. Ze względu na swoje małe rozmiary (6,5kg) będzie świetnym kompanem plenerowych wycieczek. Ktoś, kto ją zaadoptuje będzie wielkim szczęściarzem. Suczka jest zaszczepiona, odrobaczona i wysterylizowana. Ma również chipa. W razie potrzeby pomożemy z transportem. :) Pies to nie zabawka. Nie wydajemy psów do budy! Quote
Bogusik Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 TyŚka, ale masz talent do pisania tekstów do ogłoszeń :) Może jeszcze byś coś nowego stworzyła dla naszego Silverka? :) Nadal szukamy dla niego domku... Quote
Guest TyŚka Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Dziękuję ;). Chętnie coś napiszę, ale nie wiem jak szybko, w najbliższych dniach jestem dość zabiegana. Znajdę czas dopiero w okolicach weekendu, więc jeśli to nie problem to wtedy stworzę coś do ogłoszeń :) 1 Quote
Bogusik Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Dziękuję ;). Chętnie coś napiszę, ale nie wiem jak szybko, w najbliższych dniach jestem dość zabiegana. Znajdę czas dopiero w okolicach weekendu, więc jeśli to nie problem to wtedy stworzę coś do ogłoszeń :) Kochana jesteś :) Quote
Poker Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Ja jestem upier.... i czepiam się szczegółów,W jednej wersji podana waga to 6,4 kg ,a w drugiej 4,5 kg. Mogę poprawić jeszcze niedostatki gramatyczne? Quote
Anecik Posted October 27, 2015 Author Posted October 27, 2015 Ja jestem upier.... i czepiam się szczegółów,W jednej wersji podana waga to 6,4 kg ,a w drugiej 4,5 kg. Mogę poprawić jeszcze niedostatki gramatyczne? TySka napisała że można modyfikować, skracać, poprawiać ....to pewnie można i niedostatki gramatyczne poprawić :D : Quote
Guest TyŚka Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Ja jestem upier.... i czepiam się szczegółów,W jednej wersji podana waga to 6,4 kg ,a w drugiej 4,5 kg. Mogę poprawić jeszcze niedostatki gramatyczne? Faktycznie! Co za gafa. Za szybko chciałam napisać drugi opis i z rozpędu, bezmyślnie wpisałam 4,5kg. Jak ja to zrobiłam? :p Przepraszam, już poprawiam. I poprawiaj gramatycznie, ja dzisiaj już padam na twarz i nie myślę. Quote
b-b Posted October 27, 2015 Posted October 27, 2015 Dziewczyny, zrobiłam już Kejli ogłoszenia na OLX, Gumtree i Alegratka. Kontakt do Toli. Dziękujemy Havanko :) Tak, tak, już klecę. Pisałam parę tekstów dzisiaj, np. dla staruszka: http://www.dogomania.com/forum/topic/333682-sponiewierany-staruszek-franio-z-ulicy-ma-15-latale-chce-%C5%BCy%C4%87/, ale już jestem dla Kejlusi. Oczywiście możecie modyfikować, zmieniać, skracać, dopisywać coś, no wedle uznania :)Opis nr 1 Cześć! Jestem Kejla: - jestem niezwykle spokojna i rozkoszna, - kocham wszystkich ludzi, - uwielbiam się tulić i być blisko człowieka, - świetnie dogaduję się z psami, - jestem łagodna wobec kotów, - jestem również uległa i delikatna, - bardzo szybko się uczę zasad panujących w domu, - mam 2,5roku, - jestem nieduża (ważę zaledwie 6,5kg). Jeśli szukasz uroczego przyjaciela, który wprowadzi do Twojego życia wiele radości i jesteś osobą wrażliwą to zadzwoń do moich Opiekunów - możemy zostać rodziną :) Jestem zaszczepiona, odrobaczona, zachipowana i wysterylizowana. Przebywam w psim hoteliku w woj. lubelskim. W razie potrzeby moi Opiekunowie pomogą w transporcie. NIE JESTEM ZABAWKĄ! Moi Opiekunowi nie oddadzą mnie do budy, jestem typowo domowym psem. Opis nr 2 Kejla to przeurocza 2,5roczna sunia o wyjątkowej kicie oraz nietuzinkowym umaszczeniu. Wiecznie uśmiechnięty pyszczek zdradza jej delikatną i wesołą naturę. Suczka jest oazą łagodności: przyjacielska zarówno wobec psów, kotów, jak i ludzi, choć bywa nieśmiała wobec nowo poznanych sobie osób. Przy odrobinie miłości zaczyna się przymilać i rozdawać całusy na prawo i lewo. Parę dni temu trafiła ze schroniska do Hoteliku, gdzie uczy się zasad panujących w domu. Jest bardzo pojętna: coraz ładniej chodzi na smyczy oraz sygnalizuje swoje potrzeby. Niezwykle wesoła i pocieszna, będzie wspaniałym przyjacielem dla spokojnej rodziny, która zna potrzeby psa. Ze względu na swoje małe rozmiary (6,5kg) będzie świetnym kompanem plenerowych wycieczek. Ktoś, kto ją zaadoptuje będzie wielkim szczęściarzem. Suczka jest zaszczepiona, odrobaczona i wysterylizowana. Ma również chipa. W razie potrzeby pomożemy z transportem. :) Pies to nie zabawka. Nie wydajemy psów do budy! Świetne :) Ja jestem upier.... i czepiam się szczegółów,W jednej wersji podana waga to 6,4 kg ,a w drugiej 4,5 kg. Mogę poprawić jeszcze niedostatki gramatyczne? Teraz tylko jak Poker poprawi to tylko trzeba ustalićna jakie woj. i miasto i można ogłaszać :) Quote
Tola Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Po sporej nieobecności jestem i ja u malutkiej. Dziękuję bardzo anecik za wątek no i za takie jego sprawne prowadzenie :) Cieszę się, ze malutka Kejla ma tak wiele Dobrych Serc - bądźcie z sunią i z nami, bardzo dziękuję za oferowaną pomoc :) Ja na razie nadrabiam zaległości na wątkach ;) 1 Quote
Anecik Posted October 28, 2015 Author Posted October 28, 2015 Witaj Tolu :) Już poczułam się pewniej jak jesteś :D Quote
monika083 Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Slodka ta malizna, do ogloszen fajnie wstawic fotki z ludziem :) dla pokazania jej wielkosci (malenkosci) :D Quote
Tola Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Stęskniłam się za Wami Nigdy więcej żadnych operacji! Quote
Havanka Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Stęskniłam się za Wami Nigdy więcej żadnych operacji! Witaj Tolu ! Mnie też bardzo Cię brakowało. Dobrze, ze już po wszystkim i znowu jesteś z nami ! Quote
b-b Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Stęskniłam się za Wami Nigdy więcej żadnych operacji! Zdrowiej i wracaj do sił :) Quote
Poker Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Stęskniłam się za Wami Nigdy więcej żadnych operacji! oby nigdy więcej . Zdrowiej dobra kobieto i dalej pomagaj futrzakom, bo bez Ciebie tyle osób by się nudziło Quote
Anula Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Mam wykupione pakiety na tym bazarku. http://www.dogomania.com/forum/topic/333676-og%C5%82oszeniowy-dla-stuszk%C3%B3w-u-tamb-5-z%C5%82-30-og%C5%82osze%C5%84-jest-23-pakiety/ Jeżeli Kejla wyrazi chęć ogłaszania jej to bardzo proszę o wstawienie na powyższym wątku tekstu i zdjęć. 1 Quote
terra Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 O! Tola już wróciła :) Życzę szybkiego powrotu do formy. A co u malizny? Jakieś postępy w nauce życia wśród ludzi? Quote
Tola Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Mam wykupione pakiety na tym bazarku. http://www.dogomania.com/forum/topic/333676-og%C5%82oszeniowy-dla-stuszk%C3%B3w-u-tamb-5-z%C5%82-30-og%C5%82osze%C5%84-jest-23-pakiety/ Jeżeli Kejla wyrazi chęć ogłaszania jej to bardzo proszę o wstawienie na powyższym wątku tekstu i zdjęć. Anulka - bardzo dziękujemy :) Jutro postaram się to zrobić. Dziękuję Wam za ciepłe słowa :) Quote
Recommended Posts