Jump to content
Dogomania

Olkusz- nieduza puchata sunia MA DOM-ZOSTAJE NA ZAWSZE W DT !!

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczne foty:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Noreczka wypiękniała, futerko nabrało kolorów i pysio nie jest już taki smutny!!!

Dzięki Tobie maggie:loveu::loveu:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Maggie szachrajko, to nie ta sunia :shake: ktora zesmy Ci przekazaly, przyznaj sie co z nia zrobilas :cool1: :mad:

Hihi trochę ją zmieniłam, pomyślałam sobie że taka będzie ładniejsza:loveu:

Posted

Sliczna ona sie zrobila, az nie do wiary ze to tylko dwa dni po wyciagnieciu ze schronu, a na fotkach zachowuje sie jak gdyby nigdy tam nie byla. Maggie jestes naprawde czarodziejka. :lol:

Posted

Reksiu21 napisał(a):
To normalnie nie ten sam pies!:crazyeye::crazyeye:
W ciagu nastepnych paru dni powinno wplynac 50zl na mala.

Dziękujemy:loveu:. Jak tylko wpłyną pieniązki to napiszę na wątku

Posted

Poker napisał(a):
wpłaciłam 30 zł.

Pieniązki wpłynęły, dziękujemy bardzo:loveu:
Razem mamy 300 złotych, zapłacę dług w klinice.
Wczoraj kupiłam Norce jedzenie dla sczeniąt ,żeby ją trochę podtuczyć, hihi, jest baaaaaardzo chuda

Posted

dokładnie to prawda...
pies zmienia sie wtedy niesamowicie, i przypmina mi to zmiane jakiej ulega zwykły człowiek gdy sie zakocha. Niby ten sam- a jakiś promienny, jaśniejacy od środka, jakby wyższy, krok energiczny, twarz młodsza...

Posted

ja też chudziakom kupuję na początku karmę dla szczeniąt albo dla aktywnych psów. oraz gotuję mięso z makaronem i jarzynami.Jak się podtuczą, przechodzę na odpowiednią dla nich karmę i ryż .

Posted

Dorothy napisał(a):
dokładnie to prawda...
pies zmienia sie wtedy niesamowicie, i przypmina mi to zmiane jakiej ulega zwykły człowiek gdy sie zakocha. Niby ten sam- a jakiś promienny, jaśniejacy od środka, jakby wyższy, krok energiczny, twarz młodsza...

Najprawdziwsza prawda ! Milośc to jest to ! Kurcze, czy to już wiosna na mnie dziala ? :oops: Ide zobaczyć mojego tulipana . Siedzi w fotelu z pilotem w ręce.

Posted

Dziękuję za wszystkie dobra słowa, ja tylko tą sunię pokochałam, jej widocznie to wystarczyło, jest wyjątkowym i kochanym psem. :loveu:
Byłyśmy dzisiaj u weta na kontroli, sunię dalej boli kręgosłup ale jest już lepiej, niestety dostała dzisiaj biegunki wiec znowu dostała leki na to na kilka dni przyjmowania, i Rimadyl na następne kilka dni. Po pierwszej tabletce jest już poprawa. Myślę ,ze wszystko będzie ok. Dzisiejszy rachunek to 56 złotych . Jutro wstawię rozliczenie z kliniki.