maggie1971 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Oto obiecane zdjęcia, narazie nie najlepsze ale postarmy się bardziej następnym razem:oops: Quote
IKA & SONIA Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Śliczne foty:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Noreczka wypiękniała, futerko nabrało kolorów i pysio nie jest już taki smutny!!! Dzięki Tobie maggie:loveu::loveu: Quote
Dorothy Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 alez piekne!! One pasuja do siebie, te sunie :-) siczne! ogromnie milo widziec małą na kanapie, nie w blocie... maggie1971 :calus: calusów moc Quote
Ada-jeje Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Maggie szachrajko, to nie ta sunia :shake: ktora zesmy Ci przekazaly, przyznaj sie co z nia zrobilas :cool1: :mad: Quote
IKA & SONIA Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Ślicznotka odżyła :loveu::loveu: super foto! Quote
maggie1971 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Czy ktoś chce zobaczyć uśmiechniętego psa:loveu: Przed chwilą zrobione zdjęcie Quote
Poker Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 ona jest r o z m a r z o n a :loveu: śliczna lalka, co znaczą dobre warunki i poczucie bezpieczeństwa :lol: Quote
maggie1971 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Ada-jeje napisał(a):Maggie szachrajko, to nie ta sunia :shake: ktora zesmy Ci przekazaly, przyznaj sie co z nia zrobilas :cool1: :mad: Hihi trochę ją zmieniłam, pomyślałam sobie że taka będzie ładniejsza:loveu: Quote
Ada-jeje Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Sliczna ona sie zrobila, az nie do wiary ze to tylko dwa dni po wyciagnieciu ze schronu, a na fotkach zachowuje sie jak gdyby nigdy tam nie byla. Maggie jestes naprawde czarodziejka. :lol: Quote
Reksiu21 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 To normalnie nie ten sam pies!:crazyeye::crazyeye: W ciagu nastepnych paru dni powinno wplynac 50zl na mala. Quote
maggie1971 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Reksiu21 napisał(a):To normalnie nie ten sam pies!:crazyeye::crazyeye: W ciagu nastepnych paru dni powinno wplynac 50zl na mala. Dziękujemy:loveu:. Jak tylko wpłyną pieniązki to napiszę na wątku Quote
maggie1971 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Poker napisał(a):wpłaciłam 30 zł. Pieniązki wpłynęły, dziękujemy bardzo:loveu: Razem mamy 300 złotych, zapłacę dług w klinice. Wczoraj kupiłam Norce jedzenie dla sczeniąt ,żeby ją trochę podtuczyć, hihi, jest baaaaaardzo chuda Quote
Weronikaa Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 To nie możliwe, że to ta sama sunia ! :-o ŁAŁ, po prostu nie mam słów :multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
basia0607 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Psy zaraz po opuszczeniu bram schroniska przechodzą metamorfozę. Inaczej trzymają głowę, ogon, robią się piękniejsze. Kocham te chwile ! Quote
Dorothy Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 dokładnie to prawda... pies zmienia sie wtedy niesamowicie, i przypmina mi to zmiane jakiej ulega zwykły człowiek gdy sie zakocha. Niby ten sam- a jakiś promienny, jaśniejacy od środka, jakby wyższy, krok energiczny, twarz młodsza... Quote
Poker Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 ja też chudziakom kupuję na początku karmę dla szczeniąt albo dla aktywnych psów. oraz gotuję mięso z makaronem i jarzynami.Jak się podtuczą, przechodzę na odpowiednią dla nich karmę i ryż . Quote
basia0607 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Dorothy napisał(a):dokładnie to prawda... pies zmienia sie wtedy niesamowicie, i przypmina mi to zmiane jakiej ulega zwykły człowiek gdy sie zakocha. Niby ten sam- a jakiś promienny, jaśniejacy od środka, jakby wyższy, krok energiczny, twarz młodsza... Najprawdziwsza prawda ! Milośc to jest to ! Kurcze, czy to już wiosna na mnie dziala ? :oops: Ide zobaczyć mojego tulipana . Siedzi w fotelu z pilotem w ręce. Quote
maggie1971 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Dziękuję za wszystkie dobra słowa, ja tylko tą sunię pokochałam, jej widocznie to wystarczyło, jest wyjątkowym i kochanym psem. :loveu: Byłyśmy dzisiaj u weta na kontroli, sunię dalej boli kręgosłup ale jest już lepiej, niestety dostała dzisiaj biegunki wiec znowu dostała leki na to na kilka dni przyjmowania, i Rimadyl na następne kilka dni. Po pierwszej tabletce jest już poprawa. Myślę ,ze wszystko będzie ok. Dzisiejszy rachunek to 56 złotych . Jutro wstawię rozliczenie z kliniki. Quote
agunia76 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Madziu i po co mówisz że psina u ciebie jest na DT,przecież ty jej nie oddasz :eviltong: :shake:.Szkoda że nie mogę,bo już by była u mnie.:placz::placz: Quote
Ada-jeje Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Zagladamy, podziwiamy, i wiecznie nie najedzone na foty czekamy :evil_lol: Quote
IKA & SONIA Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 maggie1971 napisał(a):Nikt do nas nie zagląda:-( Nie zagląda, ale pamięta. Jak się ma dzisiaj Maleńka? Quote
DG32 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 maggie1971 napisał(a):Nikt do nas nie zagląda:-( My tu pierwszy raz, ale będziemy stale zaglądać. Quote
Recommended Posts