Jump to content
Dogomania

Olkusz- nieduza puchata sunia MA DOM-ZOSTAJE NA ZAWSZE W DT !!

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nie imprezuję tylko choruję niestety a na domiar złego to jeszcze mam cięzo chorą babcię, no i pracy w bród. Nie wem już w co ręce włożyć. Norka ma się bardzo dobrze, więc spokojnie mogłaby iśc już do domku. Apropos cioteczki co z ogłoszeniami słychać? Norka się bardzo do nas przywiązała i my do niej , z dnia na dzień będzie coraz trudniej, zwłaszcza że ona czuje się za nas odpowiedzialna i warczy na obcych.:cool3:

Kupiłam Norce taki probiotyk Rumen Tabs, to się podaje po antybiotykach, wetka zaleciła , a Norka ich przecież mnóstwo brała.
Rumen Tabs- 10 złotych
Intestinal - 20 złotych
Razem - 30 złotych

Tak więc zostało 45 złotych

Jakby ktoś chciał to mam wszystkie rachunki do wglądu.

Cioteczki kochane prosimy o ogłaszanie Norki

Posted

maggie1971 napisał(a):
Apropos cioteczki co z ogłoszeniami słychać?

Na razie nic nie słychać, ponieważ mam poważne kłopoty zdrowotne (ciągle badania i wizyty u lekarzy).
Może dzisiaj uda mi się zacząć, przynajmniej chciałabym ...

Posted

maciaszek napisał(a):
A jest tu gdzieś gotowy tekst do ogłoszeń? Mogłabym zrobić allegro, alegratkę i gumtree, ale bez tekstu nie dam rady...

Norka Allegro już ma, a tekst będę pisała dzisiaj wieczorem po pracy.

Posted

Może napisać w tytule że to mix owczarka belgijskiego, moja wetka za kazdym rtazem mówi że to mały Belg:cool3:
Co do sterylki to jeszcze długa droga niestety, we wtorek będzie drugi raz odrobaczana nie wiadomo czy nie będzie potrzeby trzeci raz(znależliśmy w koopie glisty) , dopiero potem po tygodniu sczepienie, a po szczepieniu sterylka
Dziękuję za ogłoszenia:loveu:

Posted

Moje zdrówko dość marnie niestety, Norka natomiast ma się wspaniale , jest coraz kochańszym psem, zachowuje się jak szczeniak, wszystkim się bawi , biega, cały czas zaczepie Fantę do zabawy........

Posted

Ada-jeje napisał(a):
:multi::multi::multi: ciagle nie moge uwierzyc ze to ta sama sunia co wzielas na DT.

Ja też nie mogę czasem w to uwierzyć, ona zmieniła się pod każdym względem , nie tylko z wyglądu, to szczęśliwy pies:loveu:, pokazuje to na każdym kroku