maggie1971 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Ja nie imprezuję tylko choruję niestety a na domiar złego to jeszcze mam cięzo chorą babcię, no i pracy w bród. Nie wem już w co ręce włożyć. Norka ma się bardzo dobrze, więc spokojnie mogłaby iśc już do domku. Apropos cioteczki co z ogłoszeniami słychać? Norka się bardzo do nas przywiązała i my do niej , z dnia na dzień będzie coraz trudniej, zwłaszcza że ona czuje się za nas odpowiedzialna i warczy na obcych.:cool3: Kupiłam Norce taki probiotyk Rumen Tabs, to się podaje po antybiotykach, wetka zaleciła , a Norka ich przecież mnóstwo brała. Rumen Tabs- 10 złotych Intestinal - 20 złotych Razem - 30 złotych Tak więc zostało 45 złotych Jakby ktoś chciał to mam wszystkie rachunki do wglądu. Cioteczki kochane prosimy o ogłaszanie Norki Quote
IKA & SONIA Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 maggie1971 napisał(a):Apropos cioteczki co z ogłoszeniami słychać? Na razie nic nie słychać, ponieważ mam poważne kłopoty zdrowotne (ciągle badania i wizyty u lekarzy). Może dzisiaj uda mi się zacząć, przynajmniej chciałabym ... Quote
maciaszek Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 A jest tu gdzieś gotowy tekst do ogłoszeń? Mogłabym zrobić allegro, alegratkę i gumtree, ale bez tekstu nie dam rady... Quote
IKA & SONIA Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 maciaszek napisał(a):A jest tu gdzieś gotowy tekst do ogłoszeń? Mogłabym zrobić allegro, alegratkę i gumtree, ale bez tekstu nie dam rady... Norka Allegro już ma, a tekst będę pisała dzisiaj wieczorem po pracy. Quote
maciaszek Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Korzystając z tekstu Iki dodałam Norkę na gumtree katowickie i krakowskie :). Iko&Soniu, napisz moze w tytule "owczarek dlugowlosy (mix)", bedzie wiecej wyswietlen. Quote
IKA & SONIA Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Poprawiłam w tytule na Onka długowłosego. Na razie dziewczynka jest tutaj: www.petworld.pl www.mojpupil.pl www.ogloszenia.aleokazja.pl www.ale.gratka.pl/ www.kupsprzedaj.pl www.adopcjapsa.pl www.4lapy.pl www.gieldaogloszen.pl www.eoferty.com.pl www.kokosy.pl www.ogloszenia.24polska.pl www.zwierzeta.5aleja.pl www.afisze.pl www.drobny.com.pl www.isu.pl www.dwukropek.pl www.owi.pl www.nasipupile.pl www.zoonet.pl Quote
Ada-jeje Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Ogloszonka juz sa, tylko nie chcialybysmy jej oddac bez sterylki, Maggie czy wiesz jaki czas dzieli nas od strylki :crazyeye: Quote
maggie1971 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Może napisać w tytule że to mix owczarka belgijskiego, moja wetka za kazdym rtazem mówi że to mały Belg:cool3: Co do sterylki to jeszcze długa droga niestety, we wtorek będzie drugi raz odrobaczana nie wiadomo czy nie będzie potrzeby trzeci raz(znależliśmy w koopie glisty) , dopiero potem po tygodniu sczepienie, a po szczepieniu sterylka Dziękuję za ogłoszenia:loveu: Quote
IKA & SONIA Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 www.przygarnijzwierzaka.pl www.przygarnij.pl www.spacerek.net www.ogloszenia.moje.pl www.karusek.com.pl www.zwierzaki.org www.ogloszenia.web-marketing.pl www.krakow.szerlok.pl www.ogloszenia.vtele.info http://zwierzaki.cafeanimal.pl/Nora,16461 Quote
halbina Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Jak zdrówko, Magdo?... Twoje i suni... http://www.tvs.pl/seria/73/ Kochani w imieniu prowadzacej Ani (zreszta naszej dogomaniaczki ) proszę o oglądanie HauMiau w internecie, od tego zalezy czy program utrzyma się na antenie, a Ania ma bardzo ambitne plany, wiec warto żeby sie utrzymał Quote
halbina Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 no to Tobie zdrówka życzymy! a maleńkiej szybkiego znalezienia domku! i dużo zabawy! Quote
maggie1971 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Moje zdrówko dość marnie niestety, Norka natomiast ma się wspaniale , jest coraz kochańszym psem, zachowuje się jak szczeniak, wszystkim się bawi , biega, cały czas zaczepie Fantę do zabawy........ Quote
IKA & SONIA Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Norka wygląda na jednej fotce jak mała lwica :loveu: ślicznota z niej :lol: Quote
maggie1971 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 No i jeszcze kilka kochane cioteczki, cobyście nie mówiły ze mało:diabloti: No i to już na razie koniec Quote
Ada-jeje Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 :multi::multi::multi: ciagle nie moge uwierzyc ze to ta sama sunia co wzielas na DT. Quote
maggie1971 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Ada-jeje napisał(a)::multi::multi::multi: ciagle nie moge uwierzyc ze to ta sama sunia co wzielas na DT. Ja też nie mogę czasem w to uwierzyć, ona zmieniła się pod każdym względem , nie tylko z wyglądu, to szczęśliwy pies:loveu:, pokazuje to na każdym kroku Quote
halbina Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Metemorfozy już znalazłaś, Magdo?...:cool3: Quote
Dorothy Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 farma sielanka, to ostatnie zdjecie :-) jak ida poszukiwania domku i czy w ogole ida?:cool3: czy zostaly odroczone ;) Quote
halbina Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 pojawiłay się ogłoszenia... teraz chyba czekamy na odzew... :roll: Quote
Recommended Posts