niteczka Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Kubuś poogłaszany, a my możemy dalej balować. Jakby trzeba było Kubusiowi alegratkę wyróżnić, to proszę się do mnie zgłosić. Z ogłaszania, to tylko na tym się znam:evil_lol: Quote
gonia66 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 No jak już te cioteczki zabaloway to szok normalnie...chyba kaca od wczoraj leczą i to niemałego:mad: Nie wiem jak tal można pić zeby mieć kaca..no nie wiem;);)W dodatku jeszcze zanedbać piesia tak bardzo??/AAAAA..już wiem!!przecież dziś niedziela(mnie sie wszystko popier....niczyło i zapomnialam ze jutro do pracy- wiec trzeba byc sprawnym i oddech podreperować, coby szefa w rozmowie nie upić albo klienta nie spłoszyć:eviltong::eviltong:Teraz rozumiem..ale jak wrócę i nie zastanę tu wreszcie porządku to...no to ...hhmmmm...no to sie policzymy:lol::lol::lol: Quote
agata51 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Goniu, pewnie już nie zdążysz przelać ewatr kaski na wyróżnienie allegra Kubasińskiego? Ja bym dorzuciła do następnego przelewu. Baw się dobrze! [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/28/28_1_16.gif[/IMG] Quote
Lionees Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='gonia66'] Nie wiem jak tal można pić zeby mieć kaca..no nie wiem;);)[/quote] No ja też nie wiem,zupełnie tego nie rozumiem:hmmmm::diabloti: [quote]..ale jak wrócę i nie zastanę tu wreszcie porządku to...no to ...hhmmmm...no to sie policzymy:lol::lol::lol:[/quote] Jasne,będziemy liczyć ,która ile kieliszków może wypić:mdrmed: Quote
Negri_2008 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Cioteczki, balowniczki Ja Kubusiowi alegratkę wyróżniłam> To już chyba ostatnie moje pieniadze były, ale przecież nie mogłam Kubusiowi ich nie podarować :loveu: Może dzięki temu oglądalność jego ogłoszenia się zwiększy bo jak na razie około 70 osób je przeczytało a to stanowczo za mało :shake: Od doświadczonych osób w ogłaszaniu wiem, że po jakimś czasie trzeba zmieniać i tytuł i zdjęcia, żeby się ogłoszenie nie opatrzyło. Nie wiem, czy przed swoim wyjazdem na wakację zdążę wszystko poodświeżać :-( Ale może przez ten czas Wiosenka jakieś nowe zdjęcia zrobi Kubusiowi, takie blisko człowieka, przytulaski, ( bo na wątki Elzy przeczytałam, ze [B]Kubuś to przodownik w pieszczotach[/B] ) takie jak tylko Wiosna umie:loveu::evil_lol: Po następną kaskę na wyróznienia alegratki chętnie sie zgłoszę :oops::evil_lol: Quote
agata51 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Na allegro Kuba ma 761 wyświetleń i też nic. Nie rozumiem. Takie cudo! Quote
gonia66 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='agata51']Goniu, pewnie już nie zdążysz przelać ewatr kaski na wyróżnienie allegra Kubasińskiego? Ja bym dorzuciła do następnego przelewu. Baw się dobrze! [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/28/28_1_16.gif[/IMG][/quote] Agaciu- kochanie:loveu:oczywiście, że zdąze przelac kaske sla Ewatr, ale zobaczylam, ze ta wlasnie cioteczka wplaca na Kubusia deklarację 30 zł miesięcznie- może w takim raziew tym miesiącu niech przeleje o to wyróżnienie mniej a TY to uzupełnisz w swojej wpłacie?(chcę nadmienić, ze już nie trzeba wplacać dodatkowej kaski na jedzonko dla Kubolinka- bo Ty Skarbie wpłacasz cały czas dodatkową dyszkę- będziewięc prawie na wyróżnienie). CIOETCZKI- KASKA Z AKUBUSIOWY HOTELIK WPŁACONA- 300ZŁ więc kubusiowe konto troszkę zeszczuplało- bo wyslalam wcześniej niż zwykle. Obecnie mamy już tylko w skarpetce 112 zł, ale wiem, ze większośc cioteczek wpłaca na lipiec wlasnie teraz na dniach, wec jestem spokojna. TO JA SIĘ JUŻ ŻEGNAM NA "KRÓTKĄ CHWILKĘ"- BĘDE BARDZO TĘSKNIŁA ZA WAMI WSZYSTKIMI- WIEM TO NA PEWNO..UZALEŻNIENIE NIESTETY ROBI SWOJE JUŻ OD JAKIEGOŚ CZASU. JESTEŚCIE BARDZO KOCHANE I CUDOWNE I STRASZNIE SIĘ CIESZE ŻE WAS POZNAŁAM- DZIEKUJĘ I PROSZĘ O CZUWANIE NA WĄTKU KUBUSIA A JAKBY DOMEK SIE ZNALAZŁ- CO DAJ BOŻE:loveu::loveu::loveu:TO PROSZE O WIADOMOŚĆ SMSKIEM-(zmieniam numer od 5-lipca na 793712077)CAŁUSKI I UŚCISKI I "DO NASTĘPNEGO":iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::bye::bye::bye: Quote
sleepingbyday Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 no tak, niektórzy się byczą, a niektórzy w pracy gniją :razz:. kubusiowe wpłacone. miłego wypoczynku, rzecz jasna. nie zwracajcie uwagi na pierwszą linijkę :p Quote
rita60 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [B]gonia66[IMG]http://www.gify-animowane.pl/gify/Przyroda/Morze/12.gif[/IMG]miłego wypoczynku:calus:/miniemy sie,bo ja wyjezdzam 19.07:cool1:/.[/B] Quote
agata51 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Poprosiłam Brysio o ogłoszenia dla Kubalonka. Obiecała, że się tym zajmie w wolnej chwili. :multi: Goniu, dziękuję i do zobaczenia! [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_202.gif[/IMG] Quote
Negri_2008 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Goniu, pa pa cioteczko kochana :loveu: A jakbyś przechodziła koło jakiejś cafejki internetowej - zajrzyj do nas :lol: Quote
niteczka Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Gonia, życzę dobrej pogody, do usłyszenia:lol: Quote
marysia55 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 rita60 napisał(a):gonia66miłego wypoczynku:calus:/miniemy sie,bo ja wyjezdzam 19.07:cool1:/. następna urlopowiczka sie melduje na wątku, a ja :placz::placz::placz: ( ja z tych co ryja w pracy:cool3::cool3:) Quote
Lionees Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Negri_2008 napisał(a):Goniu, pa pa cioteczko kochana :loveu: A jakbyś przechodziła koło jakiejś cafejki internetowej - zajrzyj do nas :lol: Myślę,że jeżeli Goni trafiłaby się kafejka internetowa,to by nie wytrzymała i zajrzała do nas:-) No chyba,że pojechała gdzieś do buszu,odcięta od ludzi i świata:evil_lol: Quote
marysia55 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Renata5 napisał(a):Myślę,że jeżeli Goni trafiłaby się kafejka internetowa,to by nie wytrzymała i zajrzała do nas:-) No chyba,że pojechała gdzieś do buszu,odcięta od ludzi i świata:evil_lol: no pewnie, przeciez Ona jest uzależniona:evil_lol: jak nie walnie "działki" to nie zaśnie:diabloti: Quote
rita60 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 marysia55 napisał(a):no pewnie, przeciez Ona jest uzależniona:evil_lol: jak nie walnie "działki" to nie zaśnie:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:takich tutaj wiecej:cool3: Quote
sleepingbyday Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 a jak wyjechałam na boże ciało, to na początku lekki niepokó, a potem - spoooookój. może nie zdajemy sobie czasem sprawy, ale oddech potrzebny. a teraz tez wyjeżdżam na kilka dni i nie będe miała netu, ha! trzeba detoks ćwiczyc od czasu do czasu. Quote
Brysio Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 ale.gratka.pl/ogloszenie/1998184_kubus_biszkoptowy_jak_labrador.html www.eoferty.com.pl/id131040.html www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?aid=3263315&cid=170 www.nasipupile.pl/ogloszenia/zobacz/kubus-biszkoptowy-jak-labrador_1437.html wroclaw.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-Kubu-biszkoptowy-jak-labrador-W0QQAdIdZ139125143 www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,5476,Lw==.html zwierzaki.cafeanimal.pl/Kubus,20923 Quote
Brysio Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 www.gieldaogloszen.pl/ogloszenie.php?oid=18862 kupiepsa.pl/detail.php?siteid=42882 www.ojej.pl www.pajeczyna.pl www.pineska.pl www.petsy.pl www.e-zwierzak.pl Quote
ewatr Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 gonia66 napisał(a):... Ewatr, ale zobaczylam, ze ta wlasnie cioteczka wplaca na Kubusia deklarację 30 zł miesięcznie- może w takim raziew tym miesiącu niech przeleje o to wyróżnienie mniej a TY to uzupełnisz w swojej wpłacie? Czyli robimy tak : - jutro wystawiam nowe allegro Kubusia juz wyroznione i pogrubione na 14 dni / bo stare konczy sie jutro / czyli koszt 14,60 zł - i wpłacam na Kubusia 15,40 zł jako roznice do 30 zł ;) - a cioteczka Agata wpłaca róznice in plus :) na Kubuche ...moze tak byc ? Quote
marysia55 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Według mnie jak najbardziej :lol: a może pozostałe ciotki by tu zaglądnęły :mad: myslicie , że jak Goni66 nie ma to jestescie zwolnione od meldowania sie na swoich zmianach:evil_lol::evil_lol: Włazic mi tu natychmiast, bo będę kablować :eviltong: Quote
Recommended Posts