Jump to content
Dogomania

błagamy o szansę dla pięknego Kubusia! MA DOM:) wielkie oblewanie!!! :)

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kubuś poogłaszany, a my możemy dalej balować. Jakby trzeba było Kubusiowi alegratkę wyróżnić, to proszę się do mnie zgłosić. Z ogłaszania, to tylko na tym się znam:evil_lol:

Posted

No jak już te cioteczki zabaloway to szok normalnie...chyba kaca od wczoraj leczą i to niemałego:mad:
Nie wiem jak tal można pić zeby mieć kaca..no nie wiem;);)W dodatku jeszcze zanedbać piesia tak bardzo??/AAAAA..już wiem!!przecież dziś niedziela(mnie sie wszystko popier....niczyło i zapomnialam ze jutro do pracy- wiec trzeba byc sprawnym i oddech podreperować, coby szefa w rozmowie nie upić albo klienta nie spłoszyć:eviltong::eviltong:Teraz rozumiem..ale jak wrócę i nie zastanę tu wreszcie porządku to...no to ...hhmmmm...no to sie policzymy:lol::lol::lol:

Posted

Goniu, pewnie już nie zdążysz przelać ewatr kaski na wyróżnienie allegra Kubasińskiego? Ja bym dorzuciła do następnego przelewu.

Baw się dobrze! [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/28/28_1_16.gif[/IMG]

Posted

[quote name='gonia66']
Nie wiem jak tal można pić zeby mieć kaca..no nie wiem;);)[/quote]
No ja też nie wiem,zupełnie tego nie rozumiem:hmmmm::diabloti:
[quote]..ale jak wrócę i nie zastanę tu wreszcie porządku to...no to ...hhmmmm...no to sie policzymy:lol::lol::lol:[/quote]
Jasne,będziemy liczyć ,która ile kieliszków może wypić:mdrmed:

Posted

Cioteczki, balowniczki
Ja Kubusiowi alegratkę wyróżniłam> To już chyba ostatnie moje pieniadze były, ale przecież nie mogłam Kubusiowi ich nie podarować :loveu:

Może dzięki temu oglądalność jego ogłoszenia się zwiększy bo jak na razie około 70 osób je przeczytało a to stanowczo za mało :shake:

Od doświadczonych osób w ogłaszaniu wiem, że po jakimś czasie trzeba zmieniać i tytuł i zdjęcia, żeby się ogłoszenie nie opatrzyło. Nie wiem, czy przed swoim wyjazdem na wakację zdążę wszystko poodświeżać :-(

Ale może przez ten czas Wiosenka jakieś nowe zdjęcia zrobi Kubusiowi, takie blisko człowieka, przytulaski, ( bo na wątki Elzy przeczytałam, ze [B]Kubuś to przodownik w pieszczotach[/B] ) takie jak tylko Wiosna umie:loveu::evil_lol:

Po następną kaskę na wyróznienia alegratki chętnie sie zgłoszę :oops::evil_lol:

Posted

[quote name='agata51']Goniu, pewnie już nie zdążysz przelać ewatr kaski na wyróżnienie allegra Kubasińskiego? Ja bym dorzuciła do następnego przelewu.

Baw się dobrze! [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/28/28_1_16.gif[/IMG][/quote]
Agaciu- kochanie:loveu:oczywiście, że zdąze przelac kaske sla Ewatr, ale zobaczylam, ze ta wlasnie cioteczka wplaca na Kubusia deklarację 30 zł miesięcznie- może w takim raziew tym miesiącu niech przeleje o to wyróżnienie mniej a TY to uzupełnisz w swojej wpłacie?(chcę nadmienić, ze już nie trzeba wplacać dodatkowej kaski na jedzonko dla Kubolinka- bo Ty Skarbie wpłacasz cały czas dodatkową dyszkę- będziewięc prawie na wyróżnienie).
CIOETCZKI- KASKA Z AKUBUSIOWY HOTELIK WPŁACONA- 300ZŁ więc kubusiowe konto troszkę zeszczuplało- bo wyslalam wcześniej niż zwykle. Obecnie mamy już tylko w skarpetce 112 zł, ale wiem, ze większośc cioteczek wpłaca na lipiec wlasnie teraz na dniach, wec jestem spokojna.
TO JA SIĘ JUŻ ŻEGNAM NA "KRÓTKĄ CHWILKĘ"- BĘDE BARDZO TĘSKNIŁA ZA WAMI WSZYSTKIMI- WIEM TO NA PEWNO..UZALEŻNIENIE NIESTETY ROBI SWOJE JUŻ OD JAKIEGOŚ CZASU. JESTEŚCIE BARDZO KOCHANE I CUDOWNE I STRASZNIE SIĘ CIESZE ŻE WAS POZNAŁAM- DZIEKUJĘ I PROSZĘ O CZUWANIE NA WĄTKU KUBUSIA A JAKBY DOMEK SIE ZNALAZŁ- CO DAJ BOŻE:loveu::loveu::loveu:TO PROSZE O WIADOMOŚĆ SMSKIEM-(zmieniam numer od 5-lipca na 793712077)CAŁUSKI I UŚCISKI I "DO NASTĘPNEGO":iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::bye::bye::bye:

Posted

Poprosiłam Brysio o ogłoszenia dla Kubalonka. Obiecała, że się tym zajmie w wolnej chwili. :multi:

Goniu, dziękuję i do zobaczenia! [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_1_202.gif[/IMG]

Posted

rita60 napisał(a):
gonia66miłego wypoczynku:calus:/miniemy sie,bo ja wyjezdzam 19.07:cool1:/.

następna urlopowiczka sie melduje na wątku, a ja :placz::placz::placz: ( ja z tych co ryja w pracy:cool3::cool3:)

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Goniu, pa pa cioteczko kochana :loveu:
A jakbyś przechodziła koło jakiejś cafejki internetowej - zajrzyj do nas :lol:

Myślę,że jeżeli Goni trafiłaby się kafejka internetowa,to by nie wytrzymała i zajrzała do nas:-)
No chyba,że pojechała gdzieś do buszu,odcięta od ludzi i świata:evil_lol:

Posted

Renata5 napisał(a):
Myślę,że jeżeli Goni trafiłaby się kafejka internetowa,to by nie wytrzymała i zajrzała do nas:-)
No chyba,że pojechała gdzieś do buszu,odcięta od ludzi i świata:evil_lol:

no pewnie, przeciez Ona jest uzależniona:evil_lol: jak nie walnie "działki" to nie zaśnie:diabloti:

Posted

marysia55 napisał(a):
no pewnie, przeciez Ona jest uzależniona:evil_lol: jak nie walnie "działki" to nie zaśnie:diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:takich tutaj wiecej:cool3:

Posted

a jak wyjechałam na boże ciało, to na początku lekki niepokó, a potem - spoooookój. może nie zdajemy sobie czasem sprawy, ale oddech potrzebny. a teraz tez wyjeżdżam na kilka dni i nie będe miała netu, ha! trzeba detoks ćwiczyc od czasu do czasu.

Posted

gonia66 napisał(a):
... Ewatr, ale zobaczylam, ze ta wlasnie cioteczka wplaca na Kubusia deklarację 30 zł miesięcznie- może w takim raziew tym miesiącu niech przeleje o to wyróżnienie mniej a TY to uzupełnisz w swojej wpłacie?

Czyli robimy tak :

- jutro wystawiam nowe allegro Kubusia juz wyroznione i pogrubione na 14 dni
/ bo stare konczy sie jutro / czyli koszt 14,60 zł

- i wpłacam na Kubusia 15,40 zł jako roznice do 30 zł ;)

- a cioteczka Agata wpłaca róznice in plus :) na Kubuche ...moze tak byc ?

Posted

Według mnie jak najbardziej :lol: a może pozostałe ciotki by tu zaglądnęły :mad: myslicie , że jak Goni66 nie ma to jestescie zwolnione od meldowania sie na swoich zmianach:evil_lol::evil_lol: Włazic mi tu natychmiast, bo będę kablować :eviltong: