marysia55 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Ra_dunia napisał(a):Ja nie prysnęłam :razz: Ktoś w końcu musi pracować i utrzymywać dzienną zmianę :evil_lol: no a ja zwyczajowo podtrzymuje nocna zmianę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale pewnie zdąże zniknąć zanim pokaże sie nam nasza nocna ciotka Agata, bo ona to juz przechodzi wszystkie rekordy "nie spania w nocy" :diabloti::diabloti: Quote
marysia55 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 gonia66 napisał(a):MAryś..Skarbie...gdyby coś...bębę sie "uśmiechała":lol::lol: aaaaa uuuśmiechaj sie cioteczko goniu , usmiechaj :cool3::cool3: uwielbiam ten Twój szczery usmiech :p:p:p:p:p i zawssze na niego zareaguję :evil_lol: Quote
gonia66 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Hihihi...dziś wreszcie udało mi sie złapać cioteczke Agatke:multi::multi::multi: Quote
agata51 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Bardzo się starałam! Ale mówię cioteczkom dobranoc i idę grzecznie spać. Jutro wstaję skoro świt (9.00.!!!), bo jadę do lecznicy pożegnać się z Arielem. Ania zabiera go do Brodnicy. Wymiziam od was Arielka. Quote
Mysia_ Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Dzień dobry kochane :loveu::cool3: Ja zmykam zaraz do pracy, a Wy wypoczywajcie, w końcu dzisiaj Święto :evil_lol: Quote
marysia55 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='agata51']Jestem, jestem! Zdążyłam? gonia czy ty zauważyłaś jak nasza Agatka potrafi szybciutko zapierdzielać na wątek :evil_lol::evil_lol: ma kobitka kondycję :diabloti: ja już zapomniałam jak się to robi :eviltong::eviltong: Quote
gonia66 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 marysia55 napisał(a):gonia czy ty zauważyłaś jak nasza Agatka potrafi szybciutko zapierdzielać na wątek :evil_lol::evil_lol: ma kobitka kondycję :diabloti: ja już zapomniałam jak się to robi :eviltong::eviltong: JA chyba nigdy nie umiałam nawet:eviltong::eviltong:W-f to zdecydowanie moja pięta ahillesowa od zawsze....:cool3:No, ale Agatka to bije wszelkie rekordy, więc jej się nie dziwię:lol:JA dziś tez skoro świt wstałam o 9.30 bo mam od wczoraj 3 psiaki w domku- moja jamniorka i gościnnie Salmunia oraz Daysy(obie z cieczka:razz:)..tak, że mam niezły sajgon w domku, ale jestem happy:lol::lol: Quote
marysia55 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 gonia66 napisał(a):JA dziś tez skoro świt wstałam o 9.30 bo mam od wczoraj 3 psiaki w domku- moja jamniorka i gościnnie Salmunia oraz Daysy(obie z cieczka:razz:)..tak, że mam niezły sajgon w domku, ale jestem happy:lol::lol: :crazyeye::crazyeye: matko na niebie, to faktycznie zerwali cie z łóżka świtem bladym, ja dzisiaj wstałam o bardzo przyzwoitej porze bo o 11 :diabloti: jak ja kocham to wylegiwanie sie w łóżku ( niestety tylko w święta) tak z boczku na boczek :evil_lol: dlatego pewnie mam je takie dorodne i okrągłe :diabloti: Quote
Asia_Klero Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 a ja codziennie o5;20wstaje:eviltong::eviltong: Quote
Lionees Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Asia_Klero napisał(a):a ja codziennie o5;20wstaje:eviltong::eviltong: Eh,młodość.Jak ja byłam młoda........:eviltong: Quote
marysia55 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Asia_Klero napisał(a):a ja codziennie o5;20wstaje:eviltong::eviltong: hmmmm no różne są zboczenia na tym świecie :evil_lol::evil_lol: czasami ktoś ma preferencje masohistyczne :diabloti: Asiu ja o tej godzinie przewracam sie na drugi bok :sleep2: Quote
gonia66 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 marysia55 napisał(a):hmmmm no różne są zboczenia na tym świecie :evil_lol::evil_lol: czasami ktoś ma preferencje masohistyczne :diabloti: Asiu ja o tej godzinie przewracam sie na drugi bok :sleep2: A ja bywa, że o tej sie kładę:eviltong::eviltong::eviltong:....ciekawe, kto jest "skręcony"???;) Quote
marysia55 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 gonia66 napisał(a):A ja bywa, że o tej sie kładę:eviltong::eviltong::eviltong:....ciekawe, kto jest "skręcony"???;) Gonia Ty jesteś takim trudnym przypadkiem, że nie podejmuję sie komentować :diabloti::diabloti: ale na Dogo to chyba tylko takie przypadki są :evil_lol::evil_lol: nie znam ( chyba ) innyc. Albo ktoś jest 'zakręcony' albo skręcony' ale to i tak na jedno wychodzi :lol::lol::lol: Quote
rita60 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Kubusia ale ci sie trafiły cioteczki skrecone i zakrecone,ale najwazniejsze,ze pozytywnie:loveu: Quote
Asia_Klero Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Ja to wogole jestem nienormalna:eviltong:wstaje o 5;20 i 2godziny do szkoly jade 2autobusami i tramwajem:evil_lol:a potem do schroniska jak sie da:diabloti:moze przejawiam jakies sklonnosci masohistyczne:eviltong: Quote
marysia55 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='Asia_Klero']Ja to wogole jestem nienormalna:eviltong:wstaje o 5;20 i 2godziny do szkoly jade 2autobusami i tramwajem:evil_lol:a potem do schroniska jak sie da:diabloti:moze przejawiam jakies sklonnosci masohistyczne:eviltong: no to dobrze mówiłam, że jesteś taka jakaś zakręcona :evil_lol::evil_lol: jak napisała rita60 pozytywnie Na Dogo przydałoby się więcej takich masohistów :diabloti: Quote
agata51 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Ja przelotem - od 8 rano na chodzie! Tak się nie da żyć! 1 godzina, a mnie się oczy zamykają! Zgroza! Arielek już hasa po zielonych łąkach Brodnicy! Zobaczcie, jaki jest śliczny! http://www.dogomania.pl/forum/f28/fpr-zwp-lodz-ariel-obraz-psiego-nieszczescia-prosimy-o-pomoc-finansowa-133774/index77.html#post12225813 Quote
marysia55 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='agata51']Ja przelotem - od 8 rano na chodzie! Tak się nie da żyć! 1 godzina, a mnie się oczy zamykają! Zgroza! Arielek już hasa po zielonych łąkach Brodnicy! Zobaczcie, jaki jest śliczny! http://www.dogomania.pl/forum/f28/fpr-zwp-lodz-ariel-obraz-psiego-nieszczescia-prosimy-o-pomoc-finansowa-133774/index77.html#post12225813 Agatko jak ci się udało wstac o 8 rano :evil_lol::evil_lol: przeciez to nie przyzwoite :diabloti::diabloti: no chyba,że poszłaś na pochód :cool3::cool3: Quote
agata51 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Nie wiem, jak, ale się udało. To chyba poczucie obowiązku kazało mi się zerwać godzinę przed dzwonkiem budzika. Po prostu musiałam się pożegnać z Arielem. Ale odchoruję to na bank. Quote
gonia66 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 agata51 napisał(a):Nie wiem, jak, ale się udało. To chyba poczucie obowiązku kazało mi się zerwać godzinę przed dzwonkiem budzika. Po prostu musiałam się pożegnać z Arielem. Ale odchoruję to na bank. Nie wierzę Agaciu..nie odchorujesz, bo za bardzo kochasz naszych Milusińskich i wiesz dobrze, ze jesteś im potrzebna:lol::lol::lol:Nie dasz sie więc..a ja za to jestem dzis bardzo zadowolona, ze wstalam "o świcie", o 9.00, bo ten dzien jakis taki długi wreszcie był...:lol::lol::lol::lol:Powzięam decyzje, że jutro(znaczy dziś),też zawalczę i wstanę skoro swit ok 10:lol::lol:..będzie cięzko, ae spoko..dam radę:loveu::loveu: Quote
wiosna Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Wstawać tak późno - no wiecie co! Najpiękniejszą częśc dnia tracicie! Ja uwielbiam raniutko, jak jeszcze tak cicho jest (chociaż u nas to zawsze cicho jest ;) ). Obok mamy staw, więc często rano są takie piękne mgły, że ahh! Późniek nic już z tej porannej piękności nie zostaje (bo całkowicie zasłania ją dzienna i południowa piękność). U nas można bez wysiłków co rano podglądać sarny (i młode jelonki z małymi różkami), zające, bociany, jastrzębie... i jeszcze trochę innych takich :loveu: I nikt mnie nie przekona do ślęczenia po nocach i wstawania "już po wszystkim" :lol: Na wątku Szoguna (to nasz nowy mieszkaniec, a Kubusiowy sąsiad z naprzeciwka) wstawiłam wczoraj spotkaną sarenkę - zapraszam :) http://www.dogomania.pl/forum/f28/szogun-sliczny-przekochany-mix-boksera-szukamy-transportu-czestochowa-w-wa-132653/index29.html Quote
agata51 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Wiosenko, ja po prostu napawam się urodą poranka, ZANIM pójdę spać. :lol: Cicho (i to nie do końca) jest tylko w nocy,a za oknem od 4 rano tramwaje przemykają zamiast sarenek.:evil_lol: A jeże i zajączki spotykam wyłącznie w nocy. W dzień najwyżej bażanta z krzaków wypłoszymy. Co innego na wakacjach, które zwykle spędzam gdzieś w leśnej głuszy - zdarza mi się wstać o świcie i pozachwycać. Ale jednak jestem typową sową i pewnie już tak zostanie. Quote
marysia55 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 agata51 napisał(a):Wiosenko, ja po prostu napawam się urodą poranka, ZANIM pójdę spać. :lol: :roflt::roflt::roflt: Quote
Recommended Posts