bros Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 pikne te Wasze spacerki , zdięcia są jak balsam dla duszy kiedy siedzę w pracy :) Quote
wiki4 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Witamy się po raz pierwszy ;) Jaka śliczna gromadka :lol: Quote
furciaczek Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Kilka fotek ze spotkania :) Bedzie wiecej...ale to za chwile jakos. Quote
Emigrantka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Dlaczego te 2 rude smarkule uczepily sie ogona mojej dziewczyny, huh? Acha, powiedziala im co o tym mysli? To jest ok hehehehe Quote
Goś Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Furciaczek Fajniute zdjątka :multi: I ta typowo Bruniowa minka na pierwszym :eviltong: Zerk w stylu 'Co jest bejbe' ;) Oj czekam na więcej, czekam! :D Acha, powiedziala im co o tym mysli? To jest ok heheheheAno powiedziała, powiedziała, ale te smarkule jak sie razem zgrają,to żadnego autorytetu nie słuchają...maszkary jedne :diabloti: Quote
Emigrantka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ta chila skupienia mnie rozwalila..... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo musze tu nakablowac taka sprawe - wychodze z domu to mam z 0.5kg ciasteczek przty sobie, wracam zawsz na pusto ale.......z dupskiem w psich lapach takiego malego rudzielca maznaczonym pieknie ktory na mnie skacze od tylu i lapkami sobie w moj zadek tak ... no tak skacze Jak jej Groznej Matki ("ciasteczka za cos, siad, lape blah blah" :P)z nami nie ma.. to Frycia wraca do domu jakies .3 kg wieksza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Emigrantka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Goś napisał(a): te smarkule jak sie razem zgrają,to żadnego autorytetu nie słuchają... Niech no tylo "autorytetowi" sie lapa zagoi....(sroda przeglad, przyszly poniedzuialek sciagamy szwy 18-go) to im smarkatym rudzielcom pokaze ;) Quote
Goś Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 to im smarkatym rudzielcom pokaze Nooo pokaże...swoje ostre jak brzytwa kły :roflt: Sorry, ale to, że Zara tak naprawdę dobra ciotka jest, tylko lubi sobie czasem pokrzyczeć, to już chyba wszystkie psy w okolicy wiedzą ;) to Frycia wraca do domu jakies .3 kg wieksza A ja się dziwię czemu mi kundel tyje :mad: No pięknie...ale sama ją kochana tego odciskania łap nauczyłaś ;) Nikomu innemu tak wytrwale się nie podpisuje na kieszeniach :evil_lol: A w międzyczasie, zanim furciaczek wklei kolejną porcję zdjęć, to ja podrzucę jeszcze coś z Orphym :loveu: Może uda mi się też tak Frycię z Bruniem ucapić...któregoś dnia ;) ALE Najpierw oczywiście kulturalna pogawętka A dopiero potem zabawa! :evil_lol: Pełna kulturka, a nie tak od razu z buta...jak ma Bruncio w zwyczaju :roll: Delikatnie trzeba drobinkę przytulać Bo przecież ona taka bezbronna panienka jest :eviltong: I tak się ślicznie flirtuje, nawet uśmiech zalotny puści ;) Quote
Goś Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 A chwilę później za nogę! I Bach! Rzut na taśmę! :evil_lol: Moje słodkie dziewczątko :diabloti: Quote
furciaczek Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Haha rewelacyne te fotki :) I dorzucam jeszcze kilka, jutro bedzie nastepna seria :) Konskie zaloty Jutro wiecej Frytki ;) Quote
Goś Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 http://i50.tinypic.com/s5ic8j.jpg hahaha jemu nie tylko uszyska, ale i jęzor w locie powiewa :D Quote
Goś Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 To ja też coś w międzyczasie Bruniowego wrzucę :cool3: Byłam z psiakami na chwilę u mnie w mieszkaniu i, żeby się nie nudziły, dałam im zabawki... Brontozaur zdecydowanie upodobał sobie świnkę :lol: Żuł ją właściwie bez przerwy I tyko mu się micha cieszyła ;) Sam ją sobie podrzucał I w ogóle bawił się jak szczeniak...no może nieco przerośnięty szczeniak :evil_lol: Quote
Goś Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 A ja cykałam mu foty aż się Frycia poczuła nieco zazdrosna i też musiała pojawił się w obiektywie aparatu ;) Bo jak chyba wszyscy już wiedzą, ruda do pozowania jest pierwsza :p Jak i do kopiowania zachowań :roll: Tak, że szybko też wzięła się za żuja, który nie interesował jej już przez długi czas :eviltong: A poza tym, to zaczynają się psiury powoli dogadywać i chyba nawet lubić ;) Bruncio powoli łapie, że nie należy się bawić Frytką i jest ok :loveu: Nawet na spacerku (w sumie łaziliśmy sobie ponad 1,5h) raz tylko musiałam interweniować i go nieco zastopować. Powoli łapie chłopak koncept nie skakania na Frytkę...że jak już tak bardzo musi, to Obok! :mad: I jest w dobrze. Mała już się tak nie stresuje, łażą sobie zgodnie koło siebie, trochę pobiegają i obwąchują razem krzczorki :lol: Nie będę musiała z nimi osobno wychodzić UUUFFFFFFfffff Quote
Emigrantka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Gos - TY pare tych zdjec wyslij Vanessie.... Zeby z buta nie mysleli ze Bruno to taki pies "na dwor". Taki slodziak z niego.... hehehe Quote
Goś Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 No furciak, gdzie te obiecane zdjęcia Frytki,hm hm?? :mad: ;) A ja tu mam kilka absolutnych słodzików :loveu: Z wczorajszego wieczoru Ogólnie...dogadują się psiaki ;) Frycia w ulubionej pozycji do spania...oczywiście ;) Frywolnica jedna :eviltong: A tu juz się chłodniej pieskowi zrobiło :lol: A to już z dzisiejszczego ranka... To to wszystko na zdjęciu to właśnie jest...emmm był ten miś koala, o któtym Ci Gosiu pisałam :oops: Quote
Goś Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Bo skoro nie było już co ratować, to pozwoliłam im go doszczętnie zdewastować :razz: Ciekawe swoją drogą jakby Twój TZ zareagował na tak upie....kszoną podłogę :evil_lol: Ale jak tu nie ulec takim słodzikom :loveu: A tu jeszcze Bruncio w pięknej postawie - bronię domu :lol: Quote
gosia.marta Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 aaa, piękne!! Łajka tak się nie chce przytulać do Bruna, śpi z nim na jednej kanapie pod warunkiem, że Bruno jej nie dotyka ;P a za misia to ma bęcki ;P miś przyjechał do mnie z Australii :((( Quote
Emigrantka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Gosia.Marta - wracaj bo mi Zara za Toba (chyba) wyje.... Quote
furciaczek Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Jak moje rozwala pluszaka to biore igle, nici i ratuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gosia.marta Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 za pozno!! Gos mu dala go pozrec do szczetu ;) nie no, nie szkodzi, nic sie nie stalo... Bruno jest idealny w domu, poza tym jednym misiem nic nie zniszczyl od poczatku, ladnie wszystko oddaje, jak sie go poprosi, super psiul! Quote
Emigrantka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 furciaczek napisał(a):Jak moje rozwala pluszaka to biore igle, nici i jej zaszywam pyska Furciaczek Ty sadysto.....hehehehe ;) Gosia - wracaj i to szybko nooooooooo :( Quote
furciaczek Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ja jestem w nim zakochana, rewelacyjne futro z niego. I widac ze wlozylyscie mase pracy w jego wychowanie, jeszcze pewnie sporo trzeba z nim popracowac ale jak juz znajdzie tego swojego czlowieka, zaufa to bedzie wspanialym przyjacielem....szkoda ze ja juz zapsiona maxymalnie, z kolejnym koondelm w drodze nooo Quote
Goś Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 z kolejnym koondelm w drodze nooo Yyyyy??? :-o Że tak elokwentnie zapytam ;) Jakim kundlem...nic nie mówiliście... A pisaliście się na spanielka :mad: Gosia kurcze strrrrasznie mi przykro :oops::oops::oops::oops: Przepraszam przeogromnie... Pojęcia nie miałam :shake: Grzecznie zbiorę bęcki ;) Quote
Goś Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Haha dostałam właśnie Buzi od Brunia!!! :D Normalnie liz w samego pycha :D Po raz pierwsze łiiii :loveu: Quote
furciaczek Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Goś napisał(a):Yyyyy??? :-o Że tak elokwentnie zapytam ;) Jakim kundlem...nic nie mówiliście... A pisaliście się na spanielka :mad: Nie no maly czarny sie jeszcze nie urodzil, mamy zamowionego CCta z Pl hodowli do odbioru w okolicach sierpnia ;) Quote
Recommended Posts