Jump to content
Dogomania

ruda FRYTKA, czarny IWAN (od postu 550, str 55) i reszta tałatajstwa ;P

Recommended Posts

• Replies 595
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Furciaczek
Fajniute zdjątka :multi: I ta typowo Bruniowa minka na pierwszym :eviltong: Zerk w stylu 'Co jest bejbe' ;)
Oj czekam na więcej, czekam! :D

Acha, powiedziala im co o tym mysli? To jest ok hehehehe
Ano powiedziała, powiedziała, ale te smarkule jak sie razem zgrają,to żadnego autorytetu nie słuchają...maszkary jedne :diabloti:

Posted

Ta chila skupienia mnie rozwalila.....

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Bo musze tu nakablowac taka sprawe - wychodze z domu to mam z 0.5kg ciasteczek przty sobie, wracam zawsz na pusto ale.......z dupskiem w psich lapach takiego malego rudzielca maznaczonym pieknie ktory na mnie skacze od tylu i lapkami sobie w moj zadek tak ... no tak skacze

Jak jej Groznej Matki ("ciasteczka za cos, siad, lape blah blah" :P)z nami nie ma.. to Frycia wraca do domu jakies .3 kg wieksza

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Goś napisał(a):
te smarkule jak sie razem zgrają,to żadnego autorytetu nie słuchają...

Niech no tylo "autorytetowi" sie lapa zagoi....(sroda przeglad, przyszly poniedzuialek sciagamy szwy 18-go) to im smarkatym rudzielcom pokaze ;)

Posted

to im smarkatym rudzielcom pokaze

Nooo pokaże...swoje ostre jak brzytwa kły :roflt: Sorry, ale to, że Zara tak naprawdę dobra ciotka jest, tylko lubi sobie czasem pokrzyczeć, to już chyba wszystkie psy w okolicy wiedzą ;)
to Frycia wraca do domu jakies .3 kg wieksza

A ja się dziwię czemu mi kundel tyje :mad: No pięknie...ale sama ją kochana tego odciskania łap nauczyłaś ;) Nikomu innemu tak wytrwale się nie podpisuje na kieszeniach :evil_lol:
A w międzyczasie, zanim furciaczek wklei kolejną porcję zdjęć, to ja podrzucę jeszcze coś z Orphym :loveu: Może uda mi się też tak Frycię z Bruniem ucapić...któregoś dnia ;) ALE
Najpierw oczywiście kulturalna pogawętka

A dopiero potem zabawa! :evil_lol:

Pełna kulturka, a nie tak od razu z buta...jak ma Bruncio w zwyczaju :roll: Delikatnie trzeba drobinkę przytulać

Bo przecież ona taka bezbronna panienka jest :eviltong:

I tak się ślicznie flirtuje, nawet uśmiech zalotny puści ;)

Posted

To ja też coś w międzyczasie Bruniowego wrzucę :cool3: Byłam z psiakami na chwilę u mnie w mieszkaniu i, żeby się nie nudziły, dałam im zabawki... Brontozaur zdecydowanie upodobał sobie świnkę :lol:

Żuł ją właściwie bez przerwy

I tyko mu się micha cieszyła ;)

Sam ją sobie podrzucał

I w ogóle bawił się jak szczeniak...no może nieco przerośnięty szczeniak :evil_lol:

Posted

A ja cykałam mu foty aż się Frycia poczuła nieco zazdrosna i też musiała pojawił się w obiektywie aparatu ;)

Bo jak chyba wszyscy już wiedzą, ruda do pozowania jest pierwsza :p

Jak i do kopiowania zachowań :roll: Tak, że szybko też wzięła się za żuja, który nie interesował jej już przez długi czas :eviltong:

A poza tym, to zaczynają się psiury powoli dogadywać i chyba nawet lubić ;)

Bruncio powoli łapie, że nie należy się bawić Frytką i jest ok :loveu:

Nawet na spacerku (w sumie łaziliśmy sobie ponad 1,5h) raz tylko musiałam interweniować i go nieco zastopować. Powoli łapie chłopak koncept nie skakania na Frytkę...że jak już tak bardzo musi, to Obok! :mad: I jest w dobrze. Mała już się tak nie stresuje, łażą sobie zgodnie koło siebie, trochę pobiegają i obwąchują razem krzczorki :lol: Nie będę musiała z nimi osobno wychodzić UUUFFFFFFfffff

Posted

No furciak, gdzie te obiecane zdjęcia Frytki,hm hm?? :mad: ;)
A ja tu mam kilka absolutnych słodzików :loveu: Z wczorajszego wieczoru

Ogólnie...dogadują się psiaki ;)

Frycia w ulubionej pozycji do spania...oczywiście ;)

Frywolnica jedna :eviltong: A tu juz się chłodniej pieskowi zrobiło :lol:

A to już z dzisiejszczego ranka... To to wszystko na zdjęciu to właśnie jest...emmm był ten miś koala, o któtym Ci Gosiu pisałam :oops:

Posted

Bo skoro nie było już co ratować, to pozwoliłam im go doszczętnie zdewastować :razz:

Ciekawe swoją drogą jakby Twój TZ zareagował na tak upie....kszoną podłogę :evil_lol:

Ale jak tu nie ulec takim słodzikom :loveu:

A tu jeszcze Bruncio w pięknej postawie - bronię domu :lol:

Posted

aaa, piękne!!
Łajka tak się nie chce przytulać do Bruna, śpi z nim na jednej kanapie pod warunkiem, że Bruno jej nie dotyka ;P

a za misia to ma bęcki ;P miś przyjechał do mnie z Australii :(((

Posted

za pozno!! Gos mu dala go pozrec do szczetu ;) nie no, nie szkodzi, nic sie nie stalo... Bruno jest idealny w domu, poza tym jednym misiem nic nie zniszczyl od poczatku, ladnie wszystko oddaje, jak sie go poprosi, super psiul!

Posted

Ja jestem w nim zakochana, rewelacyjne futro z niego. I widac ze wlozylyscie mase pracy w jego wychowanie, jeszcze pewnie sporo trzeba z nim popracowac ale jak juz znajdzie tego swojego czlowieka, zaufa to bedzie wspanialym przyjacielem....szkoda ze ja juz zapsiona maxymalnie, z kolejnym koondelm w drodze nooo

Posted

z kolejnym koondelm w drodze nooo

Yyyyy??? :-o Że tak elokwentnie zapytam ;) Jakim kundlem...nic nie mówiliście... A pisaliście się na spanielka :mad:

Gosia kurcze strrrrasznie mi przykro :oops::oops::oops::oops: Przepraszam przeogromnie... Pojęcia nie miałam :shake: Grzecznie zbiorę bęcki ;)

Posted

Goś napisał(a):
Yyyyy??? :-o Że tak elokwentnie zapytam ;) Jakim kundlem...nic nie mówiliście... A pisaliście się na spanielka :mad:

Nie no maly czarny sie jeszcze nie urodzil, mamy zamowionego CCta z Pl hodowli do odbioru w okolicach sierpnia ;)