Jump to content
Dogomania

ruda FRYTKA, czarny IWAN (od postu 550, str 55) i reszta tałatajstwa ;P

Recommended Posts

• Replies 595
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy za zaproszenie, bo bardzo nam się podobało ;) i jeszcze nie raz przyjedziemy :diabloti: I koniecznie musimy Was jakoś do siebie sciągnąć... A może z Basterem byście któregoś dnia wpadli,co? :cool3:
Teraz Frytka wcina kość, którą od Ciebie dostała :lol: więc mogę sobie spokojnie przed kompem posiedzieć...

Posted

[quote name='Emigrantka']Plci obojga oczywiscie :eviltong:

no to teraz idę pod kościół żebrać na bilet :diabloti:

przydały by się jakieś zdjęcia :evil_lol:

Posted

[quote name='Emigrantka']Jak tu Frytkowa zajrzy to nam da po uszach - to jest galeria frytki a nie chit chat heheheheh A ja sie boje bo ona wie gdzie ja mieszkam, to spadam stad :cool3:

mój adres też zna chyba :evil_lol: ale że do PL ma na całe szczęście daleko więc nie mam sie czego bać :lol: Chyba że się wybierasz niebawem do PL kochana Gosiu?:cool3:
(zapraszam do mojej przegadanej galerii :evil_lol:)

Posted

Do mnie ma 15 minut swinskim truchtem przez pole w gumiaczkach - az strach sie bac jak tu wpadnie...:evil_lol:

Co to za zwierze masz w avatarze? Husky? Malamute?

Bo linkk Twoj "Galeria" pokazuje "Page not found"

Buuuuuuuuuuuuuuuuu

Posted

Emigrantka napisał(a):
Do mnie ma 15 minut swinskim truchtem przez pole w gumiaczkach - az strach sie bac jak tu wpadnie...:evil_lol:

Co to za zwierze masz w avatarze? Husky? Malamute?

Bo linkk Twoj "Galeria" pokazuje "Page not found"

Buuuuuuuuuuuuuuuuu

A co to świński trucht? :diabloti:

mam kundla w typie husky :evil_lol:
no co za wielkie g! :mad:

Posted

Widzę laski, że się świetnie dogadujecie... :roll: Może więc jednak Okamia wsiądziesz w samolot i wpadniesz do nas na razie choć na weekend, to sobie wszyscy porozmawiamy w realu,hm :eviltong:

btw w sb będę miała wolne, to może sobie razem potruchtamy po polach? :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Oj wiem wiem, że dawno mnie nie było, ale zwalę to na dogo, bo jak sprawdzałam jakiś czas temu, to galeria Frytki nie wchodziła...zdjęcia były jakieś takie pocięte i dlatego trochę odpuściłam. Ale już mnie Okamia na Iwanowym wątku poinformowała, że wszystko działa, no więc jestem! ;) Ze świeżą dostawą zdjęć :cool3:
Głównym bohaterem jednak tym razem będzie Rocko, 2letni golden, który od kilku dni jest u nas na wakacjach :lol: Jako, że z Frycią się poznali już wcześniej, teraz jest po prostu czysta radość i pełne szaleństwo :evil_lol:

Każde wyjście na spacer, to dzika zabawa

I zupełnie nie chcą się zmęczyć!

Mi już czasem nogi odpadają, a przecież ja tylko chodzę, a oni nic

szaleją, jakby je ktoś poganiał

Posted

Odkryliśmy niedawno, że nasze okoliczne szuwarki trochę podlały się wodą...

to teraz przecież jest ulubione miejsce! :lol: Oba psy biegną do niego, jak tylko zorientują się w którym kierunku idziemy

Bo oczywiście Rocko ma takiego samego świra na punkcie wody, jak Frytka :evil_lol:

A może i nawet jego świr jest większy!

Pierwsze co robi, jak tylko wypatrzy wodę, to...tarzanie się, czołganie się, turlanie z radości! :evil_lol:

Niestety reakcja jest taka sama na każdą wodę...tę z błotnistej kałuży też :roll:

Posted

jejuniu Goś a czy jesteś pewna że Roco zechce do swojego domku wrócić po takich wczasach ? super zabawa, a piesy ni ebiegają jak widzę tylko lecą jak szalone w powietrzu :)

Posted

Oczywiście ku mojej rozpaczy, bo po absolutnie każdym spacerze mamy wielkie mycie :watpliwy: Bo inaczej...nawet nie chcę wiedzieć jak moje mieszkanie by to przetrwało :splat:W Anglii oficjalnie nastała pora deszczowa i wszystko zamieniło się w tereny podmokłe... Psy są oczywiście czarne, umorusane i zachwycone :razz:

Ja trocszku mniej... Zwłaszcza jak mnie Orphi przewraca w błoto! :mad: Zaszedł mi wczoraj chłopak drogę, jak biegłam w stronę Rocko i... tylko poczułam jak się ślizgam po błocie... Chwilę później wyglądałam...jak jeszcze nigdy w swoim dorosłym życiu - obłocona byłam od kaloszków po golfik kurtki :cool:
A właśnie, bo wczoraj Rocko był na dwóch zbiorowych spacerach - jednym w grupie pań, a drugim w grupie panów. I oto dlaczego m.in. jestem za kastrowaniem psów...
Popatrzcie jaki to pozytywny psiak:

Zawsze uśmiechnięta morda

Kochany ciapek, jak na goldena przystało

Idealny pies rodzinny. I z sukami cud-miód

Posted

Idealne zaproszenie do zabawy:

W ogóle kochany, pięknie bawiący się goldenek:

Ale z psami...

Spójrzcie na zimanę postawy... pies sztywny, głowa w górze, ogon w pionie...cały czas:

Nawet jeśli wszystkie psiaki naokoło po prostu świetnie się bawią

i unikają konfrotntacji