Goś Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Strasznie jej się to taplanie podobało Aż do momentu, kiedy Donut próbował zaprosić ją do bezpośredniej zabawy... ...Wtery Larwa zgłupiała :shake: Bo niestety nikt ją nigdy nie nauczył bawić się z innymi psami... I już potem, nieco speszona, wolała obserować pozostałe psiaki nieco z boku... Bo, ha!, nawet Orphi wszedł do wody :cool3: A Donut znalazł sobie inną towarzyszkę szolonych zabaw ;) Quote
Goś Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Ale wystarczyło, żeby Orfi z Fredem dorwali się do patyka... Larwa natychmiast postanowiła pomóc! :p I praaaawie jej się udało :eviltong: Bo tak, zdecydowanie badylki to ona lubiła nosić... z prawie takim zamiłowaniem jak Orfi...który ponownie pobił swój życiowy rekord :crazyeye: Cieżkie to drzewo musiało być, bo nawet on musiał robić częste przerwy, ale wtedy natychmiast leciała z pomocą mała Uggs :lol: Quote
Goś Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 A ruda? Spędzała czas bardziej po swojemu... :evil_lol: Już nawet Freda udało jej się przekonać do bycia ofiarą :roll: Chociaż on wyraźnie dawał jej fory, nie wyciągając specjalnie swoich długaśnych nóg A może bardziej dlatego, że wyciągnięte nogi łatwiej się plączą :eviltong: ....ech co tu jeszcze...a, porozumienie międzygatunkowe :evil_lol: Quote
Goś Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 I już zupełnie na koniec spacerku, Uggs w pełnej krasie ekhem ehkem I oczywiście już standardowo po męczącym dniu, seria na bin bagu :lol: No tu wygląda nawet słodko ;) dobranoc :lol: Quote
Uru Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 nawet słodko!? przeciez ja sie rozpływam od tego lukru! :D piekna larwa! znaczy się słodka!!!:D Frytolina zmężniała:) chyba juz to musiałam kiedys pisać;) Quote
bros Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 jeju na tym bin bagu to koniecznie właścicielom pokaż , te foty są BOSKIE !!!!!!!! Quote
Goś Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 A dzisiaj to będzie misz masz zdjęciowy, czyli wszystkiego po trochę ;) Dorwałam się do fot z naszego podwójnego spaceu (czyli najpierw z chłopakami, a potem prosto do autka i wypad z dziewczynami...spokojnie, Larwa przeżyła :evil_lol:) i jest tam cała masa fajnych zdjęć przeróżnych psów, że szkoda, żeby leżały pochowane u mnie na dysku... Ale zacznę może jednak od Larwy. Z grubej rury - portrecik :diabloti::eviltong::diabloti::eviltong: I spotkanie dwóch piękności ;) A teraz już coś łagodniejszym okiem :roll: Słodko I Larwa a la buldożek francuski :lol: Egzaltowana larwa wodna :evil_lol: Quote
Goś Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Brodzić w strumyku... I mknąć niczym wiatr... I... :roflt: Dobra, to może coś o kontaktach towarzyskich... Frycia usilnie starała się zaprosić nową koleżankę do zabawy, użyła swoich wszystkich możliwości wokalno-szczekowych... ...ale jej starania... Quote
Goś Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 ...zostały skwitowane tak :roll: Nie chciała się Larwa bawić, to Frycia poszła do kogo innego... AAAAaaa właśnie, bo ja Wam nie powiedziałam kto do nas wrócił!!! Bruno do nas wrócił! :bigcool: Pamiętacie Bruna?? Frycia sobie szybko przypomniała :evil_lol: A i on też nie kazał się długo prosić do starej zabawy :multi: ;) Quote
Goś Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 To może teraz zrobię przeskok na inną zabawową parę kumpli... Najpierw przyczajka... Iiiiiiii Teraz w ramach przerywniku między spacerami Frycia...po standardzie :evil_lol: I przechodzimy do wielkiego zapoznania Uggs z kolejną grupą... Pamiętacie jak Wam pisałam, że większość psów na początku nie do końca wiedziała jak się do Larwy podchodzi?? No to Łajka zupełnie zgłupiała :splat:Przestraszyła się tego dziwnego stworzenia zupełnie... Quote
Goś Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Dobrze, że chociaż ciocia Zara szybko się zreflektowała i przyjęła ..... kaczątko pod swój ogon A Larwa do niej natychmiast przylgnęla i dreptała potem za nią przez większość spaceru ;) I nawet kiedy Frytka w towarzystwie drugiej rudej wrednej ;) przypuściła na kluskę koeljny szturm pt: no pobaw się z nami, cholera! Quote
Goś Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Biedna Uggs, nie potrafiąc za bardzo zareagować :roll: Ratowała się ucieczką Gdzie? Pod skrzydła cioci Zary :lol: Koło Zary, to nawet spaniele nie były juz takie straszne :eviltong: Tak, jak dla Łajci Uggs była nieco mniej...dziwna... I nawet warta obwąchania...delikatnego obwąchania! :evil_lol: Quote
Goś Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 ALE zrechabilituję tu troszkę Łajcię - piękna postawa:) I polowanie...na piłeczkę ;) No co? Łajcia zdecydowanie lepiej się czuje w towarzystiwe długopyskich... Na nich przynajmniej pożądnie zapolować można :diabloti: Chociaż takie szalone pościgi czasem kończą sie...kraksą :splat: Quote
Goś Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 A propos szalonych, to dorzucę jeszcze dwa zdjęcia Belli :evil_lol: Typowe zaproszenie do zabawy: A to? Hmmm to, to chyba było: "a co tam Zara ma? Ja też chcę! Ja też!!!" I już na koniec dzisiejszej galerii, uczciwie zmęczona...tym razem Frytolina :p No pozycje...prawie na larwe :eviltong: A już zupełnie na koniec, chcę się Wam w imieniu Gosi Łajkowej pochwalić jej nową domowniczką! Gosia pojechała, w ramach współpracy z owczarkowym rescue, obejrzeć sunię przeznaczoną do adopcji... I tak pojawiła się w jej domu 9letnia, futrzasta Winni :evil_lol::loveu::loveu::loveu: We wtorek idziemy powiększonym stadem na spacer, to będą FOTY :cool3: Quote
gosia.marta Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 aaa, i tu Winnie juz jest :D ugniatamy grzadki ha ha musze Wam powiedziec, ze Winnie jest absolutnie BOSKA!! Quote
Kaya93 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 http://i43.tinypic.com/2q86lp0.jpg haha :loveu: to jest ulubiona pozycja mojej Majki :diabloti: http://i44.tinypic.com/1z6ry84.jpg Zabawa na całego :evil_lol: Quote
Goś Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 To ja Was jeszcze dzisiaj zarzucę zdjęciami Uggs :diabloti: Bo jutro zupełnie czasu na to mieć nie będę, a pojutrze już spacer Winni i pewnie ona zaleje mi galerię ;) Na początek może pełen szczęścia uśmiech :loveu: I zaczepne spojrzenie :lol: Szczęśliwa świanka na obozie odchudzającym :D I nagły, wściekły atak głodu :diabloti: I wrzucę Wam teraz próbę nawiązania przez Frytkę przyjaźni z Uggs, czyli zaproszenie do zabawy Quote
Goś Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Zaproszenie oczywiście w stylu Frytki :roll: Mimo, że głośne i uparte, nie przyniosło rezultatu...Uggs niestety nie umie bawić się z innymi psami, chociaż widać, że ją do tego ciągnie :shake: Całą jej reakcją było podnoszenie łapki (jest to jedyną 'komenda', jakiej Uggs została nauczona w domu przez cale swoje życie) Co Frytka na to - spojrzenie mówi samo za siebie :roll: I tak to wyglądało... Frytka skakała dookoła... ...a Larwa machała łapką :splat: Quote
Goś Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 W końcu znudzona Frycia poleciała dalej :evil_lol: A teraz już z samochodu po spacerze...naelektryzowany łebek ;) I na zasadzie kontrastów Piękna i Bestia Z profilu dla lepszego porównania :eviltong: Quote
Emigrantka Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Przyszlam podkrasc pare zdjec.....:evil_lol: Quote
Goś Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 I jedno z moich ulubionych - kotek ze Shreka :loveu: Zdechł pies :eviltong: Po spacerze :lol: I szalony uśmiech :razz: A na koniec już nieco mniej strasznie :eviltong: W końcu to też galeria Frytki ;) Quote
gosia.marta Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 i world press photo award dla Goś za zrobienie TAKICH zdjęć LARWIE!! Quote
Goś Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 gosia.marta napisał(a):i world press photo award dla Goś za zrobienie TAKICH zdjęć LARWIE!! Moja mama powiedziała, że powinnam serię książeczek dla dzieci wydać z tymi zdjęciami :eviltong: Quote
Goś Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 No, to dzisiejszy spacer obrobiony - miłego oglądania :cool3: Wiosna u nas na całego, to i pychole na łące uśmiechnięte :) Ale dzisiaj Fryci za wiele nie będzie, bo dzisiejszy odcinek sponsoruje literka W :eviltong: Tak, że będzie Winniowo ;) I generalnie dość owczarkowo (Emi szykuj klawiaturę - będziesz miała co kopiować :evil_lol:) Ale pieski pojawią się wszystkie... ot choćby Łajcia... Wpatrzona we mnie jak w obrazek :loveu: Tak to jest jak się na spacer z psem z wegetariańskiego domu krakowską do kieszeni zabierze :lol: Quote
Goś Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Generalnie, jak już mówiła, psiaki świętują wiosnę... Zbiorowym tarzaniem :lol: Niestety całej trójki na raz nie udało mi się uchwycić...nie taki aparat :roll: I trochę więcej literki W :cool3: Znudziła ją rozwrzeszczana hołota :eviltong: Quote
Recommended Posts