Goś Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 A tu... znajdź 3 spaniele na obrazku ;) I krajobrazowo :cool3: Reklama parku :eviltong: A tu już łąka! Można poszaleć!! :multi: I oczywiście jak zwykle spaniele nadają tempo zabawy :evil_lol: W górę! W dół Quote
Goś Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 I ziuuummmmm po polu A takiego przy tym jazgotu narobiły, że aż ciocię Zarę zirytowały i zdecydowała wkroczyć, żeby rozgonić tałatajstwo Palnęła przy tym pouczający wykład A kurduple...tak jakby ją olały :eviltong: I dalej w najlepsze szalały szczerząc paszcze :evil_lol: Quote
Goś Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 I tak właściwie cały spacer :roll: Chwila dla fotoreporterów :eviltong: I już gdzieś tak w połowie 2 spaceru Max osiągnął kolejny stopień zabrudzenia :mad: Ale to przecież takie niewinne mordki :razz: Tylko, że te niewinne dzieciaczki tak roztroiły stateczną Zarę, że nie podobało jej się nawet, kiedy bawiła się Łajka :roll: Quote
bros Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 booooooskie !!!!!!!! ktoś ma zajefajne kaloszki :evil_lol: Quote
Goś Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Zdecydowanie próbując ją opanować. 'Uspokuj się, to nie uchodzi! w Twoim wieku tak się z gówniarzerią zadwać. Fe' Uparcie goniąc za nimi jak torpeda I próbując zapanować nad sytuacją :razz: Generalnie chyba nie muszę chyba pisać, że spacer był udany... Widać to na zdjęciach spanieli, które z rudych zmieniły się w podpalane :roll: Takie śliczne kochane pieski :loveu: Nie obyło się bez pożądnego szorowania! :diabloti: Quote
bros Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Goś wpuściłaś takie brudaski na łóżko , jesteś szalona :) szalona kochana wariatka , - TĘSKNIĘ za Twoją zarażliwą energią i szybkim mówieniem :calus: Quote
Goś Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Eeeejjjj czuję się pojechana :oops: ;) Najpierw rozmiękczasz a potem chlust :eviltong: Aż się Adam ze mnie uśmiał i krzyczy "Szczera prawda" :mad: gosia.marta ratuj! Czy ja naprawdę tak szybko mówię?? No przynajmniej nie wiele szybciej niż Ty...zwłaszcza jak się zezłościsz :evil_lol: brosik ja też za Tobą Tęsknieeeeeeeę :placz:Ale do czerwca coraz bliżej, to sobie wtedy odbijemy! :diabloti: :D Quote
Goś Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 ktoś ma zajefajne kaloszki A Ty się nie śmiej - kaloszki są mega, takie prawdziwe robotnicze ;P Ale jak zdają egzamin! Tylko niestety nie są moje, a gosi.marty... Moje śliczne drogie i w kwiatki pękły już po kilku użyciach i wczoraj grzęzłam w tym bagnie po kostki (dosłownie) w glanach :/ I zanim skończyłyśmy drugi spacer, nie czułam już odmrożonych palców u nóg. Tak, więc ja też niedługo sobie taki profesjonalny sprzęt sprawię! ;) Quote
bros Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 koniecznie KONIECZNIE !!!! jak Cię jutro uszy będą piekły to się nie zdziw :cool3:- będziemy Cię z dziewczynami obgadywać :eviltong: i wogóle to polecę Ci do oglądnięcia film "Hachicko: A Dog's story" mam taką ambicję go na jutro zdobyć i przy pivku z laskami ogladnąć :eviltong: Quote
Goś Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 To ja sobie zaraz sciągnę! I też wieczorkiem obejrzę...prawie jak razem ;P Quote
Goś Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 No i jak na razie filmu nie miałam czasu obejrzeć :roll: Dobry? Bo zapowiedzi były wzruszające... A teraz wrzucę dla odmiany kilka zdjęć z domowych warunków, żeby nie było, że moje psy chodzą wiecznie brudne :eviltong: Właściciele Maxa i tak już stwierdzili, że ich pluszak pojechał do mnie na boot camp :roll: I nie zupełnie jestem pewna, czy to był komplement... ;) W każdym razie kilka fot z wizyty R-oya...tudzież z miejsca zbrodni... Ale po kolei - zaczęło się całkiem niewinnie. Opowiadałam Royowi o cudownej psiej zabawce, jaką dostałam od brosa :cool3: I oczywiście MAxiu się tematem również zainteresował... A jak tylko zobaczył z bliska o czym rozmawiamy, to... 'Daj, daj daj!!!' Haha mam! Wrrr wrrr wrrr tak się Maxio podczas zabawy rozkręcił, że Zakończył ostatecznie żywot szczura... A dokładniej to ogryzł mu ogonek :mad: Quote
Goś Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 O tu widać obie części...ogon smętnie wala się po podłodze Chociaż sam Max w ferworze zabawy zdawał się sam tej drobnostki nawet nie zauważyć :razz: O tu wtrącę jeszcze tylko dla miłośników spanieli - pies w pięknej pozie :cool3: I już po zabawie, kiedy udało się zdobyć cenną zabawkę...to typowo spanielowe spojrzenie 'Ale nie będziesz próbował mi jej odebrać? Mam Cię na oku' ;) Frycia natomiast cierpliwie czekała na swoją kolej, aż ktoś jej rzuci piłeczkę... Quote
Goś Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Ale kiedy już się doczekała! :evil_lol: Atak z uszu :D A tu już leniwym wieczorkiem po męczącym dniu :loveu: Sennie :lol: Przytulaśnie OooooOoooo Quote
Goś Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Ale jako, że młodzież ma dopiero 7mies, to po chwili i zaczepnie ;) Niestety Frycia już dostojna pani :eviltong: oddaliła się na spoczynek, więc maluchowi musiał wystarczyć człowiek Z czego bardzo skrupulatnie skorzystał :evil_lol: Dosięgnę Cię! I zliżę na śmierć Sesesese :diabloti: .....................................cdn.....................ale już nie dzisiaj ;) ................................................ Quote
cockermaister Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Piękne foty i cudne psiaki :loveu::loveu::loveu: http://i46.tinypic.com/2cmtedu.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
Goś Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 A dziękuję dziękuję! :D Zgadzam się :cool1: A teraz obiecany ciąg dalszy zdjęć domowych :cool3: Pełne napięcia oczekiwanie... I ruszyli! Zebrało nam się na późno nocne zabawy ;) Namierzenie celu Wyskok I jeeeest! :lol: Quote
Goś Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Kawałek starej skarpetki, a tyle radości :eviltong: A teraz Maxiu... z jeżykiem Z piłeczką I z ogonkiem :cool3: Bo tego to już szczurem nie nazwę :eviltong: W częściach, ale nadal ulubiona zabawka :evil_lol: Quote
Goś Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Szczególnie jak ma się takie zacięcie do przeciągania :cool3: :diabloti: Quote
Goś Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Szczególnie jak ktoś ma takie zacięcie do przeciągania ;) Kawał zwierza z niego wtedy wyłazi, a nie jakiś tak słodki puchaty spanielek :diabloti: Ok, fatalnie mi się zdjęcie dobrało, bo tu akurat ma typową minę słodziaka :roll: ... ale na pewno w głowie knuje już niecny plan :eviltong: Ale kiedy się nie przeciąga, to jednak jest kochana ciepła klucha :loveu: I przytulas :lol: Ale musi być też i ukoronowanie zabawy Wielkie rzucie zdobyczy... W tym wypadku szczurowego kadłubka :evil_lol: Quote
cockermaister Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Piękniutkie te cockerki twoje :loveu::loveu::loveu: http://i48.tinypic.com/o5ch2t.jpg jak wysoko skacze :crazyeye::-o zapraszam do nas na foty Quote
sandrulka Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 hello!! http://i48.tinypic.com/9rj09g.jpg jaaa....!! latające uszy! super!! http://i47.tinypic.com/k21ffl.jpg no psiaki miały super zabawe! http://i49.tinypic.com/2z53pzo.jpg mój Rudasek też kocha przeciąganie... piękne i bardzo ciekawe zdjęcia! pozdrawiam gorąco!! Quote
Goś Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 A dziękuję za słowa uznania :p cockermaister, zaraz wpadam do Was z wizytą :cool3: A teraz kolejna porcja zdjęć... Pokażę Wam na nich jak wyglądają obecnie kałużę w Wielkiej Brytanii :razz: A wyglądają tak, że zamieszkuje je już wodne ptactwo :cool3: A gdzie woda i ptaki, tak i oczywiście spaniele! :diabloti: Nic tym razem pisać nie będę, bo nie chcę psuć klimatu zdjęć :cool1: Fotorecja z przy domowych moczarów :lol: : Quote
Goś Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 A tu już zdjęcie z powitania ze stadkiem ;) Bo poprzednie zdjęcia były robione właściwie w drodze na spacer... Tylko, że chwilę później aparat nam zdechł :roll: Tak, że to by było na razie tyle :lol: Quote
Recommended Posts