Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lilith27']ja już podnosiłam tą kwestię
problem jest w tym, że zostało złożone zamówienie na stronkę
osoba, kt. miała to zrobić jest na prawdę bardzo zajęta i wszystko się opóźnia
pisałam, że trzeba dowiedzieć się najpierw czy jst już coś zrobione czy w ogóle nic
bo jeśli ktoś zaczął już pracę, szkoda rezygnować w trakcie
jeśli nic nie powstało, to można poszukać alternatywy
ale cisza w tej sprawie nikt nic nie pisze
trudno

http://allegro.pl/show_item.php?item=1978882034
20,13 PLN
allegro podrożało
wyróżnienie na pierwszej stronie teraz kosztuje 19 pln (było 12 wcześniej)

No tak, ale chyba mimo zajętości to może ta osoba łaskawie odpowiedzieć czy coś zaczęła robić w temacie strony.
Jeśli nie ponieśliście żadnych kosztów w tym temacie to może warto jednak zapytać kogoś innego? TZ jest informatykiem ludzie, on też zarobiony, albo i gorzej bo do pracy ma w jedną stronę ponad 100 km i bywa w domu co drugi dzień. Wystarczy mieć dobre chęci, nawet niewielkie aby pomóc, albo już odpowiedzieć chociaż jak sprawy się mają.
Ja uważam, że jeśli czekacie na cokolwiek nawet na odpowiedź bez skutku, to należy podziękować i znaleźć kogoś odpowiedzialnego.

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lilith27']ja nie wiem czy ktoś pytał w ogóle
nie wiem też kto to zlecał[/QUOTE]
Właśnie problem w tym, że trudno tu coś wywnioskować i można by te sprawy na wątku uporządkować, umieścić jasne informacje w tej kwestii.
Jak ktoś coś wie to niech napisze.

Posted

[quote name='mestudio']Ok, czyli ja zapytam, ale jeszcze nic nie obiecuję.[/QUOTE]
dziękuję:)
Lilith dzięi za allegro, prześłij prosze nr swojego konta Anetek na pw.
Ja się zaczęłam zastanawiać czy by nie napisać o przytulisku do "Uwagi" ale nie wiem czy by się zainteresowali takim tematem. Te ciołki z okolic potrafią juz w biały dzień podjechać pod bramę i wrzucić szczeniaka:angryy: ale to nie problem gminy, oni mają raczej problem z głowy. Pani Ala powiedziała mi ostatnio że parę dni temu po południu nakarmiła psy i usiadła na chwilę na werandzie i ..zasnęła ze zmęczenia, spała tak aż zimno jej nie obudziło, zmroziło mnie to strasznie, to już starsza kobieta.
Wyróżniłam parę dni temu ogłoszenie Koki i Kofi na gumtree, ale nikt na razie nie zadzwonił, mam nadzieję że allegro przyniesie szczęście.

Posted

[quote name='tula']dziękuję:)
Lilith dzięi za allegro, prześłij prosze nr swojego konta Anetek na pw.
Ja się zaczęłam zastanawiać czy by nie napisać o przytulisku do "Uwagi" ale nie wiem czy by się zainteresowali takim tematem. Te ciołki z okolic potrafią juz w biały dzień podjechać pod bramę i wrzucić szczeniaka:angryy: ale to nie problem gminy, oni mają raczej problem z głowy. Pani Ala powiedziała mi ostatnio że parę dni temu po południu nakarmiła psy i usiadła na chwilę na werandzie i ..zasnęła ze zmęczenia, spała tak aż zimno jej nie obudziło, zmroziło mnie to strasznie, to już starsza kobieta.
Wyróżniłam parę dni temu ogłoszenie Koki i Kofi na gumtree, ale nikt na razie nie zadzwonił, mam nadzieję że allegro przyniesie szczęście.[/QUOTE]

nic nie stracisz jak spróbujesz poszukać wsparcia w mediach
próbować warto

Posted

a ja lilith27 tak od siebie mam jedną p;ropozycję:) lduzie często w wyszukiwarke wpisuja slowo szczeniak, moze warto w tytule zrobic takie coś
DO SERCA PRZYTUL SZCZENIAKA/SZCZENIAK,SZCZENIAKI ale to moja sugestia:)

Posted

[quote name='anetek100']a ja lilith27 tak od siebie mam jedną p;ropozycję:) lduzie często w wyszukiwarke wpisuja slowo szczeniak, moze warto w tytule zrobic takie coś
DO SERCA PRZYTUL SZCZENIAKA/SZCZENIAK,SZCZENIAKI ale to moja sugestia:)

proszę
.................

Posted

[quote name='Marzenuś']Istnieje szansa, że stronka będzie do końca tygodnia.
Ja zwyczajnie już wątpię w słowność tej osoby....[/QUOTE]
o to dobrze że jest szansa, a jak z opłatami za serwer, ile by to wyniosło, no i czy będzie w razie potrzeby uaktualniana?

Posted

Kiedy w życie wszedł plan ze stronką był i sponsor.
Niestety na chwilę obecną nasz sponsor boryka się sam z problemami, chociaż wsparł nas
karmą już drugi raz. Dowiem się co i jak. Jeśli się nie da, to mam inny pomysł.
Wykopałam sporo zawieszek do telefonów. Gdyby je symbolicznie po 5 zł sprzedać na bazarku można by trochę uzbierać.

Mogę zrobić im ładne zdjęcia i wysłać komuś chętnemu do zajęcia się bazarkiem, bo ja tego nie ogarniam ani nie mam zbytnio czasu na śmiganie na pocztę.
Jakbym dobrze poszukała to może i coś jeszcze bym wynalazła na bazarek.

Jakoś musimy to ogarnąć, więcej info o obecnej stronie będę miała jutro, ale zapewne późnym wieczorem jak z pracy wrócę.

Posted

[B][SIZE=3]kochani zgłosiłam przytulisko p.Ali do akcji "świata karm" na fb, można wygrać karmę. Jeśli macie konto to wejdźcie proszę w link:[/SIZE][/B]
[URL="http://www.facebook.com/events/245251432205299/"][B][SIZE=3]http://www.facebook.com/events/245251432205299/[/SIZE][/B][/URL]
[B][SIZE=3]trzeba zaznaczyć że bierze się udział w wydarzeniu i potem w komentarzu wpisać "prywatne przytulisko Alicji Orzechowskiej w Augustowie koło Warki", z resztą jak ktoś ma tam konto to bedzie wiedział jak to zrobić, udostępniajcie znajomym z dopiskiem żeby brali udział i wpisywali że popierają przytulisko p.Ali. Czasu mało, bo tylko do jutra do południa![/SIZE][/B]