Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja powiem,że własnie rozmawiałam z osobą, która ma dla mnie wór ubran na bazarek:)nastepny zatem będzie znowu dla Pani Ali:):):):) zatem jak coś z bazarkami jestem wciąz do dyspozycji:)

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie, myślę że czas znaleźć sponsora na stronkę. Osoba, która miała ją zrobić że tak powiem - zamilkła. Ja już mam dość upominania się i czekania na odpowiedź.
Miało być chyba w kwietniu, jest październik i du....a. No i rzeczywiście, mieliśmy również sponsora ale sponsor jest sam aktualnie w potrzebie i raczej
nie możemy liczyć na wsparcie....

Posted

Słuchajcie, muszę PILNIE skontaktować z p. Alą ale nie mogę się do niej dodzwonić....

Gdyby któraś z Was z nią rozmawiała to bardzo proszę jej przekazać żeby się ze mną skontaktowała. Jutro po godz 13 na komórkę, ewentualnie wieczorem na nr domowy. W sobotę do godz 12 mniej więcej będę dostępna bo potem będę na zajęciach a niedziele mam całą zawaloną ;/

A to naprawdę ważne.

Nawet i dziś do 23 można dzwonić :)

Posted

no też się dzisiaj od p.Ali dowiedziałam (podobno bardzo fajny domek w Warce, ludzie już mają jednego pieska:)) jak w końcu udało mi się do niej dodzwonić po wielu próbach..bo chciałam jej powiedzieć żeby do Ciebie Marzenuś zadzwoniła i uwaga: że firma Krakvet dzisiaj wysłała dla jej psiaków kolejne 90 kg karmy!!:):)
Z CAŁEGO SERCA DZIĘKUJĘ FIRMIE KRAKVET:loveu: I OCZYWIŚCIE NIEOCENIONEJ PANI MAGDZIE:loveu:

W związku z tym że ja wyjeżdżam na turnus i nie będę mogła niestety wysłać o czasie rzeczy z bazarku do wszystkich kupujących Lilith zgodziła się to zrobić, bardzo Ci Lilith dziękuję:lol:. Dzisiaj podrzucę wszystkie rzeczy. Anetek to jeśli możesz to co do przesyłek kontaktuj się z Lilith ok? Ja dam pieniądze na przesyłki.

Posted

spoczko nie ma problemu:)po zakończeniu bazarku wysyłam Lilith dane adresowe a jak już Lilith wyśle paczki, to wtedy poda mi koszty wysyłki - tak będzie najlepiej:)a krakvet jej cópowiedzieć szacunek:)

Posted

[quote name='Marzenuś']Słuchajcie, myślę że czas znaleźć sponsora na stronkę. Osoba, która miała ją zrobić że tak powiem - zamilkła. Ja już mam dość upominania się i czekania na odpowiedź.
Miało być chyba w kwietniu, jest październik i du....a. No i rzeczywiście, mieliśmy również sponsora ale sponsor jest sam aktualnie w potrzebie i raczej
nie możemy liczyć na wsparcie....[/QUOTE]

dopytaj, czy może strona nie jest już w fazie tworzenia ....

Posted

KRAKVECIE - dziękujemy :)

A ja musiałam przekazać p. Ali, że pewni przyjaciele chcą nam pomóc właśnie karmą. Sami dostali taką ilość, że zechcieli się z nami podzieli :)
Tak więc dzięki wspaniałym ludziom mamy zapas karmy. :)

Mieliśmy maila w sprawie Astry, ale niestety w domu jest kot i dziecko, a my nie wiemy jak Astra może reagować. Ona jest dość hmmm indywidualistyczna.

Posted

Nie w tym przypadku....

Astra nie jest typowym pieszczochem. Daje się głaskać ale sama o to nie zabiega, a w przypadku gdy w domu jest dziecko
nie możemy ryzykować, bo nie wiemy jak Astra reaguje na dzieci. Kot to akurat najmniejszy problem, chociaż też nie do końca, ponieważ
ona ma silny instynkt myśliwski. Kot mógłby mieć albo przerąbane albo stracić życie....

Posted

pani Ala mi tez mówiła że Astra nie ma takiego łatwego charakteru, ale i tak jest o niebo lepsza od swojego syna Bodzia. Pani Ala marzy żeby go wyadoptować, on zaczepia inne psy, chyba to własnie on brał udział w zagryzieniu tamtego biedaka ostatnio:( do ludzi jest ok. Ostatnio znowu psy się pogryzły, tym razem na szczęście nie skończyło sie tragicznie ale Barry ucierpiał, pogryzły mu łapy jakieś mniejsze psy. Ten Barry to taki łagodny psiak i ładny, gdyby miał dobre fotki to może znalazłby dom.
Super Marzenuś że załatwiłaś karmę, wielkie dzięki dla Twoich przyjaciół:) u pani Ali każda ilość pójdzie w mgnieniu oka.

Posted

Karma z Krakvetu dotarła do Pani Ali jeszcze raz bardzo dziękujemy.
U pani Ali jest nowa sunia szczeniaczek, malutka ze złamaną nózką i zapaleniem płuc..jest leczona, syn p.Ali ma zrobić zdjęcia. Na jakiejś działce w okolicach p,Ali oszczeniła się kolejna sunia i tam są chyba dwa szczeniaczki, pani Ala prosiła aby poszukać jakiegoś DT bo sama już nie daje rady a maluchy tam nie mogą zostać, ale nie wiem czy jest sznsa na znalezienie takiego.
I nie wiem jak mam to napisać ale muszę...ten psiak którego niedawno inne zagryzły to był Tofik:(:(, pani Ala nazywała go jakoś inaczej (chyba Gacek) dlatego na początku nie skojarzyłam, ale jakoś nie dawało mi to spokoju i dzisiaj jak z nią rozmawiałam to zapytałam o Tofika i okazało się że niestety moje podejrzenia okazały się prawdą:(:( To był ukochany psiak pani Ali ona strasznie za nim płacze, powiedziała że wolałaby aby bardziej ją pogryzły jak próbowała go ratować żeby tylko żył..Biegaj kochany spokojnie za TM:(:(

Posted

Rozmawiałam z p. Alą w piątek. Mówiła o zagryzionym psiaku, ale nie że to Toffiś.... :( Chryste, nie on :(
Taki fajny psiak. Taki mega adopcyjny, przytulasty i kochany jamnikomutant. Jeju, no popłakałam się.

Posted

Nie mogę sobie miejsca znaleźć taki fajny jamniś. Pytało ostatnio o niego ze 2 -3 osoby. Drugi jamniś w ciągu paru dni zagryziony. W zeszłym tygodniu Groszek.

Toffiku taki fajny byłeś :(
No chlipie kurcze cały czas.

Posted

u pani Ali są te dwa szczeniaki o których wcześniej pisałam że były na działkach, są razem z matką..siedzą w łazience bo już nie ma gdzie ich umieścić..niedługo będzie potrzebna sterylka ich matki, sterylka Czesi i sterylka jeszcze jednej suni z działek (której potrzebny jest DT również)...czyli jednym słowem masakra..
Syn p. Ali miał wczoraj porobić nowe fotki to może w najbliższym czasie dostanę..
Czy ktoś mógłby zrobić w photoshopie podziękowanie dla Krakvetu aby umieścić je na FB?

Posted

tula napisał(a):
u pani Ali są te dwa szczeniaki o których wcześniej pisałam że były na działkach, są razem z matką..siedzą w łazience bo już nie ma gdzie ich umieścić..niedługo będzie potrzebna sterylka ich matki, sterylka Czesi i sterylka jeszcze jednej suni z działek (której potrzebny jest DT również)...czyli jednym słowem masakra..
Syn p. Ali miał wczoraj porobić nowe fotki to może w najbliższym czasie dostanę..
Czy ktoś mógłby zrobić w photoshopie podziękowanie dla Krakvetu aby umieścić je na FB?

a sprecyzuje jak to ma wyglądać

Posted

lilith27 napisał(a):
a sprecyzuje jak to ma wyglądać

a sama nie wiem dokładnie:) Lilith chodzi mi o coś na kształt dyplomu, może z takim tekstem:
"Serdeczne dziękujemy firmie KRAKVET za dużą ilość karmy podarowanej psiakom z przytuliska Ali Orzechowskiej. To już kolejny raz kiedy Państwo pamiętali o kilkudziesięciu podopiecznych pani Ali za co jesteśmy bardzo wdzięczni :)"

mam nowe zdjęcia nowych psiaków, potem wstawię.

Posted

fajnie, nowe zdjęcia zawsze się przydadzą:)a ja dziergam kolejny abzar na psiaki Pani Ali:) nie mam jeszcze wszystkich wpłat z tego co rozliczam, ale następny robię a co:):):)niech elci:)