Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dostałam takie zapytanie o Wikę, odesłałam do Pani Ali:)

"Dobry wieczór,mam pytanie-mieszkamy w Wodzisławiu slaskim,gdybysmy zdecydowali sie na adopcje od Państwa-jest możliwość dowozu psinki??jakie są warunki,koszty?-dziękuję za fatygę odpowiedzi Anna"

Posted (edited)

anetek100 napisał(a):
dostałam takie zapytanie o Wikę, odesłałam do Pani Ali:)

"Dobry wieczór,mam pytanie-mieszkamy w Wodzisławiu slaskim,gdybysmy zdecydowali sie na adopcje od Państwa-jest możliwość dowozu psinki??jakie są warunki,koszty?-dziękuję za fatygę odpowiedzi Anna"

Anetko ale Wika jest juz w DS:) może zaproponuj im Psotkę - córkę Wiki, poszukalibyśmy jakiegos transportu. Anetko mogłabyś zrobic allegro tej dużej Bercie której zdjecia wkleiłam?

Edited by tula
Posted

no własnie widziałam, że na stronie jej nie ma, ale byłam pewna, że może fotki jeszcze nie ma a tu taka niespodzianka hehehehe, to napisze do nich i powiem o Psotce:) allegro zrobić moge, ale niewyróżnione bo od razu zauważąi mi zdejmą:(:(:(

Posted

no właśnie byli na tyle mili, że niewyróżnione mi wypiep......, a to zostawili do końca. Wszystkim wywalają ogłoszenia. Jakaś akcja jest. Nie wiem zatem czy jest sens, żebym trzymała te pieniążki u siebie. Zostało ok. 10 pln.

Posted

wawalają ogłoszenia psów, gdzie jest napisane, żeby nie licytować
to sprzeczne z ich regulaminem

tyle, że od stycznai nei można sprzedawac psów jeśli się nie jest hodowcą
więc tylko hodowcy mogą się ogłaszać na allegro
sami sobie zarobki ukrócą

Posted

ale ja nawet tego zdanie że nie licytowac nie miałam i tez wywalili, a że psa ktory nie ma rodowodu mozna oglosic tylko do oddania za darmo to jest sprzecznie, bo na allegro nie ma ogłoszeń że za damro pies, bo jets opcja licytuj lub kup teraz

Posted

marzenka czy to dobry pomysl aby poprosic pania aline ktora czesto rozmawia z p.ala aby wymoglana na niej opisy tych 17 psow do adopcji i wyslala ci na twoja poczte a ty skopiujesz na strone internetowa augustowa.pani alina ma adres strony.te opisy sa bardzo lakoniczne,chociaz wiek,sterylka/kastracja i dwa zdania o charakterze.

Posted

dzwonila pani alina z prosba aby zrobic zbiorke na bude dla tej nowej duzej rudo -bialej suki bo jest chora a ida mrozy-deklarowala tez wplate- czy ktos moglby sie dolaczyc-oraz napisac ten apel na stronie internetowej

Posted

o losie:( ja oglosze chetnie, usuneli mi aukcję allegro także nie mam treści i nie pamietam za bardzo ile ma latek:(foteknie mm mialam jedynie w oglsozeniach, tzreba poszperac na watlu jak uporam sie z bazarkiem posuzkam i porobie ogloszenia

Posted

na stonie internetowej pani ali znalazlam jego zdjecie z nr,6 tylko nie umiem wkleic tutaj i moze na tertierach bo on ladny jest .adres do strony przytuliska jest na str.76 tego watku -tam marzenka podala ze rok ale mysle ze ma 1,5 roku.umiesz przekleic tutaj