mtf zalesie Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 nie wiecie czy udalo sie synowi zdjecia karmy zrobic... Quote
JankaBezZiemii Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 mtf zalesie napisał(a):nie wiecie czy udalo sie synowi zdjecia karmy zrobic... zapomniałam zapytać :oops: Quote
Isadora7 Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']Samanta - piękna trikolorowa jamniczka mix drobniutka sunia ok 2 letnia. Szczepiona, nie sterylizowana. Koczowała w spalonym domu pilnując swoich dzieci... Jej dzieciaki to Pedro, Beza i Ptyś - pokażę ich za chwilę [QUOTE] Śliczna jest zrobie jej jutro profil na naszej stronie Quote
JankaBezZiemii Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='Isadora7'][quote name='JankaBezZiemii']Samanta - piękna trikolorowa jamniczka mix drobniutka sunia ok 2 letnia. Szczepiona, nie sterylizowana. Koczowała w spalonym domu pilnując swoich dzieci... Jej dzieciaki to Pedro, Beza i Ptyś - pokażę ich za chwilę Śliczna jest zrobie jej jutro profil na naszej stronie dziękuję w jej imieniu :loveu: może jamnikowe ciocie zaczarują jej los Quote
Isadora7 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Profil SAMANTY na naszej stronie: http://jamniki.eadopcje.org/psiak/1600 . Quote
wiosenka Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [TABLE] [TR] [TD="align: center"] SAMANTA [/TD] [TD] Typ sierści: krótkowłosa ID: 1600 Imię: SAMANTA Płeć: suczka Wiek: 2 lata Miasto: podlaskie Województwo: podlaskie [/TD] [/TR] [/TABLE] Tylko to mazowieckie nie podlaskie ;)... Quote
mtf zalesie Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 janka- masz zapchan skrzynke-udalo sie zalatwic opatrunki Quote
malagos Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']nie wiem szczerze mówiąc ale na pewno tak - źle się ostatnio rozmawia z Alą - jest umęczona bo mrozy i pali w piecach przeróznych w kilku pomieszczeniach żeby te psiuny grzać ... śpi po 3 czy 4 godziny na dobę ..[/QUOTE] Ta pani jet sama z tą robotą? Ile ma psów? Quote
Marzenuś Posted January 25, 2014 Author Posted January 25, 2014 Dziewczyny z Mielca pytają o zdjęcie karmy.... Quote
JankaBezZiemii Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='mtf zalesie']janka- masz zapchan skrzynke-udalo sie zalatwic opatrunki[/QUOTE] dzięki - jakiś problem się robi ... nie chcą jej wypuścić bo coś tam się zbiera do absurdalnych rozmiarów :-( [quote name='malagos']Ta pani jet sama z tą robotą? Ile ma psów?[/QUOTE] tak sama ... psów około 70 ... Quote
anetek100 Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 kochani bazarek niedługo będzie, jeszcze kilka fantów będę mieć od siebie i kogoś, także jeszcze cierpliwości,jak zrobię wstawię tu link:) Quote
JankaBezZiemii Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='anetek100']kochani bazarek niedługo będzie, jeszcze kilka fantów będę mieć od siebie i kogoś, także jeszcze cierpliwości,jak zrobię wstawię tu link:)[/QUOTE] ja mam kilka maskotek podarowanych przez nowe Pani Puchacza/Fredzi tylko jaak to widzisz? wysłać Ci to? czy jak to zrobimy? Quote
wiosenka Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Nie szkoda za przesyłke moim zdaniem lepiej fotki podesłać? Quote
JankaBezZiemii Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='wiosenka']Nie szkoda za przesyłke moim zdaniem lepiej fotki podesłać?[/QUOTE] moge = ale co potem z wysyłką - jak ktoś kupi jedno ,,moje" a drugie ,,nie moje"? Quote
anetek100 Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 niektóre rzeczy mam swoje, więc wiadomo, jak ktoś fant kupi, to wpłaca za fant i wysyłkę, jak ktoś kupi rzecz np od Ciebie, to Tobie przelewam kasę za wysyłkę od tej osoby,jej adres a Ty ślesz:) wiadomo wtedy ktoś będzie musiał zapłącić dwa razy za fant ode mnie i fant od kogoś, zatem jak chcesz to mi podeślij fotki maskotek, może się uda to jakoś zgrać, albo ja będę brała za swój fant mniej za wysyłkę:) Quote
wiosenka Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 i koniecznie info od kogo co wysyłane ;). Quote
anetek100 Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 już kiedyś chyba robiłam tak i poszło jakoś:) Quote
JankaBezZiemii Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 dobra - to jutro postaram sie to ogarnąć i podesłać ;) Quote
anetek100 Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 ja mam trochę rzeczy robionych na manekinie, taka bazarkowa moja inwestycja, by fanty lepiej wyglądały;P Quote
anetek100 Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='wiosenka']tylko ładne fotki :).[/QUOTE] najlepiej na tle jednolitym:) aby nic dookoła nie rozpraszało:) Quote
Marzenuś Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 Ponawiam pytanie o zdjęcie karmy.... Quote
mtf zalesie Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 pytanie miala zadane przezemnie 2 dni temu pani alinie moze bedzie odp. Quote
Marzenuś Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 Dziewczyny muszą je wkleić na wydarzenie więc dlatego tak o nie "męczą". Co z Azą, mogę ją przenieść do psów w nowym domu czy jeszcze czekamy na w razie wu? Quote
Recommended Posts