Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiosenka napisał(a):
Małą wcześniej ogłaszałam więc musi mieć inne fotki i treść, taka fajna psica :(...

mała z niebieskim oczkiem? to poszukaj jakie miała tekst co? można ją jeszcze raz - chociaż może cyknę jej nowe fotki? często pomaga zmiana

Posted

Przypominam, że Samba jest już w nowym domku od października i nie trzeba odświeżać jej ogłoszeń bo pani właścicielka zadzwoniła do mnie wczoraj z pretensjami o to ogłoszenie ;)

Posted

Marzenuś napisał(a):
Przypominam, że Samba jest już w nowym domku od października i nie trzeba odświeżać jej ogłoszeń bo pani właścicielka zadzwoniła do mnie wczoraj z pretensjami o to ogłoszenie ;)

a to ona w ogóle ma jakieś? nic nie wiem ;)

Posted

Marzenuś napisał(a):
Czesława jest moja!! :) Ulubiona :)

Prowadzenie strony to nie jest dla mnie problem, na prawde.
Zawsze w pierwszej kolejności aktualizuję fb, bo tam się najwięcej dzieje.

ok - pamiętaj jakby co wołaj pomogę ;)
chodzi o to że Ala tam ludzi z telefonu odsyła bo zna adres/umie a tam koooopa :diabloti:

Posted

Marzenuś napisał(a):
Dla kogo ten domek w Skierniewicach? Można by przez fb popytać o jakiegoś zwierzoluba, ja tam jestem na takiej jednej stronie o wizytach PA więc może ktoś by się trafił.

dla małej Mi - ale ja powiem szczerze mi się ta kobieta nie podoba - mówi jakby na lekach jakiś była i ma chyba 100 lat a może nawet 101...
no i po rozmowach z Alą na razie zamilkła więc może się rozmyśliła

był fajny domek w Ełku ale dla Ale za daleko :roll: bo się martwi jak zabrać z powrotem jakby co

Posted

anetek100 napisał(a):
a ja wynalazłam kilka jeszcze fantów na bazarek:) na razie zbieram, by niedługo już zacząć "dziergać"

super :) cieszymy bardzo - przyda się grosz
trzeba ich odpchlić - ja w sobotę zawiozłam jedem duży fiprex za 55 zł ale jeden to zdecydowanie za mało :shake: