JankaBezZiemii Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 wiosenka napisał(a):Do północy może się uda ;). Jeśli psinka okaże się mieć robale to pozostałe maluchy na Cito powinny być odpchlone i odrobaczone :(. :evil_lol: to dobrze - ja bym się do wielkanocy motała Quote
JankaBezZiemii Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 wiosenka napisał(a):3 fotki widzę ten mały cudny :). no fajne te foty :loveu: dlatego chciałam je pokazać Quote
JankaBezZiemii Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 wiosenka napisał(a):Jeszcze jest 9 szczeniąt? z moich notatek i rachub -8 szt Kluska Pyza rozetki x 3 beza ptyś mała mi z tym że na małą mi jest ktoś chętny ale gada z Alą i jakoś ciężko to idzie ;) Quote
JankaBezZiemii Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 wiosenka napisał(a):A te? Pimpek Bączek Misia to już nie szczeniaki - ogłoszone już są :) Quote
wiosenka Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Małą wcześniej ogłaszałam więc musi mieć inne fotki i treść, taka fajna psica :(... Quote
JankaBezZiemii Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 wiosenka napisał(a):Małą wcześniej ogłaszałam więc musi mieć inne fotki i treść, taka fajna psica :(... mała z niebieskim oczkiem? to poszukaj jakie miała tekst co? można ją jeszcze raz - chociaż może cyknę jej nowe fotki? często pomaga zmiana Quote
wiosenka Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 (edited) Edited January 13, 2014 by wiosenka Quote
JankaBezZiemii Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 wiosenka napisał(a): musisz na serwer wrzucić albo mi na poczt ę Quote
JankaBezZiemii Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 wiosenka napisał(a)::)... udało się. dzięki :iloveyou: teraz wszyscy mogą popodziwiać szczęśliwe psiaki w nowych domkach a nawet w wypasionych sweterkach :cool3: Quote
JankaBezZiemii Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 wiosenka napisał(a):Miłych snów :). wzajemnie i podziękuj TZ za trud wniesiony :) Quote
wiosenka Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Jak jesteś łasuchem zajrzyj na bazarek do Mazowszanki2 ;)... Quote
Marzenuś Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 Przypominam, że Samba jest już w nowym domku od października i nie trzeba odświeżać jej ogłoszeń bo pani właścicielka zadzwoniła do mnie wczoraj z pretensjami o to ogłoszenie ;) Quote
JankaBezZiemii Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Marzenuś napisał(a):Przypominam, że Samba jest już w nowym domku od października i nie trzeba odświeżać jej ogłoszeń bo pani właścicielka zadzwoniła do mnie wczoraj z pretensjami o to ogłoszenie ;) a to ona w ogóle ma jakieś? nic nie wiem ;) Quote
Marzenuś Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 Czesława jest moja!! :) Ulubiona :) Prowadzenie strony to nie jest dla mnie problem, na prawde. Zawsze w pierwszej kolejności aktualizuję fb, bo tam się najwięcej dzieje. Quote
JankaBezZiemii Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Marzenuś napisał(a):Czesława jest moja!! :) Ulubiona :) Prowadzenie strony to nie jest dla mnie problem, na prawde. Zawsze w pierwszej kolejności aktualizuję fb, bo tam się najwięcej dzieje. ok - pamiętaj jakby co wołaj pomogę ;) chodzi o to że Ala tam ludzi z telefonu odsyła bo zna adres/umie a tam koooopa :diabloti: Quote
Marzenuś Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 Dla kogo ten domek w Skierniewicach? Można by przez fb popytać o jakiegoś zwierzoluba, ja tam jestem na takiej jednej stronie o wizytach PA więc może ktoś by się trafił. Quote
JankaBezZiemii Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Marzenuś napisał(a):Dla kogo ten domek w Skierniewicach? Można by przez fb popytać o jakiegoś zwierzoluba, ja tam jestem na takiej jednej stronie o wizytach PA więc może ktoś by się trafił. dla małej Mi - ale ja powiem szczerze mi się ta kobieta nie podoba - mówi jakby na lekach jakiś była i ma chyba 100 lat a może nawet 101... no i po rozmowach z Alą na razie zamilkła więc może się rozmyśliła był fajny domek w Ełku ale dla Ale za daleko :roll: bo się martwi jak zabrać z powrotem jakby co Quote
anetek100 Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 a ja wynalazłam kilka jeszcze fantów na bazarek:) na razie zbieram, by niedługo już zacząć "dziergać" Quote
JankaBezZiemii Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 anetek100 napisał(a):a ja wynalazłam kilka jeszcze fantów na bazarek:) na razie zbieram, by niedługo już zacząć "dziergać" super :) cieszymy bardzo - przyda się grosz trzeba ich odpchlić - ja w sobotę zawiozłam jedem duży fiprex za 55 zł ale jeden to zdecydowanie za mało :shake: Quote
Recommended Posts