Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JankaBezZiemii napisał(a):
no to już wiadomo - domki przeszły sito Ali :razz:

trzy dzieciaki jadą jutro do swoich domków!!! :multi::cunao:

mam nadzieję że ja to logistycznie ogarnę :roll: ale chcę kuć żelazo póki gorące ;)

jedzie Puchacz :loveu:
jedzie Pedro :loveu:
jedzie Foczka:loveu:

szczęścia dzieciaki ;)

Dasz radę :thumbs:

Posted (edited)

wiosenka napisał(a):
Trzymam kciuki.

dzięki - przydały się :)

malagos napisał(a):
Powodzenia! super akcja!!

akcja zakończona pełnym sukcesem :multi:

ania0112 napisał(a):
też trzymam kciuki! Daj znać jak tam poszło obdarowywanie ludzi psiakami :loveu:

już się będę produkować i mam fotki nawet :cool3:

wiosenka napisał(a):
Widziałam maluchy ;).

dzięki :loveu: kochana wiosenka przybiegła gdzieś na rozstaje dróg podarować karmę dla psiaków - duuuuuuuuuuuuuuuże puchy mniam mniamków :loveu:

edytujemy żeby pokazać jak jechaliśmy ;)

auto jest strrrraszne ale intrygujące

Edited by JankaBezZiemii
Posted

Pedro dotarł jako pierwszy

To klasyczny chłop :p po wyjściu z kontenerka natychmiast strzelił kupę na środku po czym truchcikiem bez żenady udał się do kuchni :evil_lol:
tam się trwale zainstalował i postanowił nie wychodzić póki coś do brzuszka nie wpadnie ;)

i o! mały chłopczyk mi to przyniósł i mówi że to moje jest!

i powiedział też że będzie mnie glastal :evil_lol: i dał żyrafkę jeszcze :loveu:

a Pan powiedział że imię Pedrrrro jest ekstra i tak już będzie :) zostaję :multi:

Posted

jako druga dojechała Foczka i Pani jak zobaczyła to ... padła :loveu: i Foczka też sami zobaczcie

najpierw zrobiła na kanapę hyc! i łaaaaał jaka czadowa kanapa :p

a potem było już tylko tak :loveu:

widzicie jak na mnie patrzy? idź już sobie i mnie nie zabieraj! małpa :roll:

oooo co tam za oknem słychać? tramwaj ;)

Posted

malagos napisał(a):
Janko bez ziemi, koffam Cię za te psy i te relacje i te zdjęcia!!!!!!!!!!!!
A 'moją" Samantę widziałaś w przytulisku?..........

tak i zawiozłam po drodze na sterylkę - na szybko cyknęłam jakaś fotkę zaraz wrzucę

Posted

Puchataka pojechała ostatnia

zakocykowana i amęczona już i głoooooooodna

w domku się cykać nie dało - wlazła w michę i tyle ją widziałam :D

mam w telefonie zdjęcie od Pani ale nie umiem wyjąć umie ktoś to wyślę
Puchatka nazywa się Fredzia :loveu:

i mam też fotę upranego Pedra w ręczniczku ale jak wyżej NIE UMIEM - UMIE KTOŚ?

i Samanta - tylko tyle w locie i w biegu ale tutaj lepiej widać jaki z niej jamnior :loveu: drobny fajny jamnior ale gryzelda :diabloti:

Posted

malagos napisał(a):
Oczywiście, ze naprawią :) Kiedy sterylka, dziś? Ta druga, kosmatka, też się załapała na operację? Bidulki kochane!

nie :shake: ja nie miałam czasu czekać na te operacje a później Ala nie miałaby jak odebrac więc tylko jedna dziś poszła

Posted

oki

nie ma co się upajać - do roboty!

ogłaszamy Pimpka :razz:

Pimpek nieduży młody psiak ADOPTUJ!

Pimpek to przeuroczy piesek. Nieduży, niewysoki o zniewalającym spojrzeniu. Ma ok 3 lat więc jeszcze wiele lat szczęśliwego życia przed nim. Jest łagodny i kontaktowy - bardzo chce mieć swój własny dom.

Piesek jest zaszczepiony, odrobaczony i wykastrowany.

Prosimy o dobry dom dla tego słodziaka.

Piesek przebywa w okolicach Warki. Możemy pomóc w transporcie - kwestia do dogadania, zwrot kosztu transportu.

i sio Pimpek do domku no!

Posted

i ,,naruszam" pakiety od wiosenki :Rose:

i jedziemy z Samantą :)

Samanta młodziutka jamniczka ADOPTUJ!

Samanta ma dopiero ok 2 lat a już wiele w swoim życiu przeszła. Została uratowana ze spalonego domu gdzie koczowała z trójką swoich dzieci. Samotna malutka suczka dbała jak mogła o swoje maluchy. Samanta się zgadza z innymi psami i suczkami. Lubi ludzi choć początkowo jest troszkę nieśmiała. Jednak gdy pierwsze lody zostaną przełamane to kochany pies.

Teraz czeka na własny dom i swojego człowieka. Jest zaszczepiona, odrobaczona i wysterylizowana. To drobny jamnik mix trikolor.

Widoczne na zdjęciu jej dzieci Beza i Ptyś są również do adopcji - mają ok 4 miesięcy i są drobniutkie jak ich mama :).

Piesek przebywa w okolicach Warki. Możemy pomóc w transporcie - kwestia do dogadania, zwrot kosztu transportu.

Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna i podpisanie umowy.

Posted

i Bączek fruuuuu!

Bączek rezolutny nieduży młodziutki psiak ADOPTUJ

Bączek jest młodziutki - ma około roku. Urodził się gdzieś w jakimś gospodarstwie gdzie nikt o psy nie dbał. Został zabrany dosłownie w ostatniej chwili - jego rodzeństwo zamarzło - przetrwał tylko on.

Bączek jest młodziutkim psem - zachowuje się jeszcze jak szczeniak. Jest rezolutny lubi się bawić. Wesoły i kontaktowy.
To niewielki psiak - waży mniej niż 10 kg. Urodę ma niebanalną - w pyszczku coś z mopsika, urocze łapki.

Bączek bardzo chce mieć swój własny dom.

Posted

1.jest zgoda FS na zwrot za sterylki Samanty i Kiki- wysle sms pani Ali.zawiezie ona lub moge teraz pojechac jak dopasuje sie jakis transport
2.wezme sie za oglaszanie Berty,Azy,Bodzia,Milej,Samanty i chyba jeszcze Karmelek zostal,przypominam ze kluska ma pakiet gratis u Juldan
3.zdjecia ladne ale czekam na reszte z naszej wizyty