Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malagos napisał(a):
Myślę o Samancie. Ona jest na jamnikach w potrzebie, tak?

tak :) innych zdjęć nie mam niestety
wiele też o niej nie wiem bo widziałam ją 5 minut

Ala mowi że ona jest kochana i przytulaśna ale na nas naszczekała :cool3:
jeśli masz jakieś pytania to zadzwonię i wypytam

Posted

fundacja psi aniol 04-979 warszawa ul.kosodrzewiny 7/9 nr.konta 03 1020 1042 0000 8802 0109 6528 z dopiskiem dla Warka/Augustow

gdybys miala czas na poprawke zdjec Dropsika chyba i tej nowej suki z tylu plus nowe zdjecia MALEJ to bym sie tez wygrzebala.nie mialm czasu zadzwonic do lecznicy o ceny sterylki bo mam mlyn w pracy po urlopie ale jutro je zglosze do funduszu sterylkowego

Posted

mtf zalesie napisał(a):
fundacja psi aniol 04-979 warszawa ul.kosodrzewiny 7/9 nr.konta 03 1020 1042 0000 8802 0109 6528 z dopiskiem dla Warka/Augustow

gdybys miala czas na poprawke zdjec Dropsika chyba i tej nowej suki z tylu plus nowe zdjecia MALEJ to bym sie tez wygrzebala.nie mialm czasu zadzwonic do lecznicy o ceny sterylki bo mam mlyn w pracy po urlopie ale jutro je zglosze do funduszu sterylkowego

mtf zalesie napisał(a):
pamietasz ze mam plakaciki do dania

pamiętam ale nie ogarniam już pomału - nie wiem czy dam radę podjechać ...

ale może uda Ci się mi do skrzynki wrzucić? przepraszam ...

czasu nie będzie - jadę po maluchy, po drodze lecznica a potem do dwóch domów muszę szczyle rozwieźć (jak się uda Pedrowi - Ala ma rozmawiać jeszcze - ja rozmawiałam z domkiem i według mnie jest fajny ale nie do mnie należy decyzja...)
nie dam rady fotkować tym razem ....

Posted

no to już wiadomo - domki przeszły sito Ali :razz:

trzy dzieciaki jadą jutro do swoich domków!!! :multi::cunao:

mam nadzieję że ja to logistycznie ogarnę :roll: ale chcę kuć żelazo póki gorące ;)

jedzie Puchacz :loveu:
jedzie Pedro :loveu:
jedzie Foczka:loveu:

szczęścia dzieciaki ;)

Posted

dobre domki są dla dzieciaków :loveu: oj dobre

z KAŻDEGO miałam tel czy na pewno przyjadę jutro :)

Państwo od Pedra czekają z pełną wyprawką Pani jest wkurzona że jutro pracuje i to mąż pierwszy psa powita :razz:
Pani od Foczki dopytuje bo jak sama mówi czuje się jak dziecko przed gwiazdką :loveu:
Panie od Kudłatki przygotowały dary dla przytuliska i martwią się czy na pewno odbiorę i chcą co miesiąc przytulisko wspierać darami rzeczowymi bo taką mają możliwość ... :multi:

GRAM JUTRO W TOTOLOTKA :p