.Agata. Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Noo,wreszcie tu przyczłapałam - i wyjść się nie da :multi::cool3: http://p.web-album.org/5c/e2/5ce2470d02fdcc3b9f816e768301da69a,4,0.jpg o mamuni jakie boskie maleństwo :loveu::loveu: A obecnie Lara ma cuuudowne uszyy :loveu: Pozdrawiamy się Agata i prawie najsympatyczniejszy pies miasta Chełm - Roki :evil_lol: Quote
Cieplutkaa. Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='Agata_Roki']Noo,wreszcie tu przyczłapałam - i wyjść się nie da :multi::cool3: http://p.web-album.org/5c/e2/5ce2470d02fdcc3b9f816e768301da69a,4,0.jpg o mamuni jakie boskie maleństwo :loveu::loveu: A obecnie Lara ma cuuudowne uszyy :loveu: Pozdrawiamy się Agata i prawie najsympatyczniejszy pies miasta Chełm - Roki :evil_lol: Witamy.! :multi: Bardzo dziękujemy za odwiedzinki i zapraszamy ponownie.! ;):loveu: Pzdr. Quote
Kisia Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 ]Myslę, że już tak bardzo się nie zmieni ;) Znaczy na pewno "wymeżnieje", bo juz teraz widzę jak sie zmienia... Ma wiekszy pycholek i staje się coraz bardziej masywna... Sylwetką myślę, ze troche gończaka będzie przypominac, ale zobaczymy :razz: [/quote] aha ;) Quote
halgre Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Witam się ... :multi::multi::multi: [quote name='Justy$ka'] Witaj.! Larunia całuje ((lize xDD)) Cie na dzień dobry.! :loveu: Ano taaak ... a ja się dziwiłam, z czego takie mokre lica mam ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Arden Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 My tu pierwszy raz... ale na pewno nie ostatni- mała jest przecudna! :loveu: Bardzo w moim typie, zwłaszcza ten kolorek ;)Justy$ka napisał(a):Podaje ładnie też lewą łapkę... Podawania prawej nadal się uczy - z cudownymi rezultatami. :loveu:Co jest takiego w tej lewej łapie, że ją łatwiej podawać? :lol: U nas już standardowo komenda "łapa" (na co podnosi się łapa lewa) poprzedza inną komendę - "ale druga!" (i tu dopiero idzie prawa ;)) Quote
LadyK Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [CENTER]Czekamy na jakieś foteczki Laruni :loveu:[/CENTER] Quote
teqquila Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 ja dopiero teraz zobaczylam ze Ty z Lodzi jestes :oops::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Gratuluje pierwszych sukcesów ;) Ucałuj Larunię :loveu: No i oczywiście czekam z utęsknieniem na fotki :diabloti: Quote
Izuuus Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Zdolna Lara :cool3: Lubi się uczyć, pracować z Tobą ?:razz: Quote
Cieplutkaa. Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='halgre58']Witam się ... Ano taaak ... a ja się dziwiłam, z czego takie mokre lica mam ... No tak... Lara rozdaje bardzo soczyste buziole...:evil_lol: [quote name='Arden']My tu pierwszy raz... ale na pewno nie ostatni- mała jest przecudna! :loveu: Bardzo w moim typie, zwłaszcza ten kolorek ;)Co jest takiego w tej lewej łapie, że ją łatwiej podawać? :lol: U nas już standardowo komenda "łapa" (na co podnosi się łapa lewa) poprzedza inną komendę - "ale druga!" (i tu dopiero idzie prawa ;)) Serdecznie witamy nowego goscia.! ;) Bardzo się cieszę, ze Laruchna się podoba... Kolorek też mnie urzekł - wcześniej miałam złota bokserke i chyba taki sentyment pozostał...:lol: A jej braciszek Gburek (który nadal czeka na adopcje) to własnie kolorki ma jak po jakims psie pasterskim (szwajcarze np.) :loveu: [quote name='Owczarkowa']Czekamy na jakieś foteczki Laruni :loveu: Dzisiaj deszcz pada, a w końcu mam aparat :shake: [quote name='teqquila']ja dopiero teraz zobaczylam ze Ty z Lodzi jestes :oops::evil_lol: To kiedys na spacer może sie wybierzemy.? Jak mój potfffur troszkę podrośnie :razz: [quote name='agaciaaa']Gratuluje pierwszych sukcesów ;) Ucałuj Larunię :loveu: No i oczywiście czekam z utęsknieniem na fotki :diabloti: Ucałuję, ucałuję :loveu: A na fotki, tak jak wczesniej pisałam, musicie troszeczkę poczekac... Ale postaram sie cos popstrykac...:razz: [quote name='Izuuus']Zdolna Lara :cool3: Lubi się uczyć, pracować z Tobą ?:razz: Zdolna, zdolna... Z Lara to jest tak, że ona ogólnie jest bardzo energiczna i wesoła... Wygłupy tylko jej w głowie :razz: Ale kiedy juz zabieramy się do pracy mam wrażenie, że wielką przyjemnosc jej sprawia, gdy dostaje jakies polecenia, a jeszcze większa, gdy wykona je dobrze. :loveu::diabloti: Siad ma już opanowane do perfekcji mogłabym powiedziec... Naprawde w przeróżnych sytuacjach z nią tą ćwiczę i na ogół sie udaje ;) Lewa łapka też super... Prawa - coraz lepiej...:lol: [quote name='halgre58'] Ale fajna łapusia.! :loveu: Witamy się, witamy.! :lol: [quote name='deer_1987']nie ka fotek? Nie ma :shake::diabloti: Quote
Izabela124. Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Justy$ka napisał(a): Nie ma :shake::diabloti:A kiedy będą? :cool3::eviltong: Quote
Arden Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Justy$ka napisał(a):Serdecznie witamy nowego goscia.! ;) Bardzo się cieszę, ze Laruchna się podoba... Kolorek też mnie urzekł - wcześniej miałam złota bokserke i chyba taki sentyment pozostał...:lol: A jej braciszek Gburek (który nadal czeka na adopcje) to własnie kolorki ma jak po jakims psie pasterskim (szwajcarze np.) :loveu:Gburka widziałam (na zdjęciach, rzecz jasna)... gdyby nie to, że do mnie przypadkiem moje trzykolorowe bernopodobne niewiadomoco trafiło, a na dwa psy sobie w tej chwili pozwolić nie mogę, to kto wie... bo mnie z tych szczyli własnie On najbardziej za serce chwycił :oops: Quote
Cieplutkaa. Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Arden napisał(a):Gburka widziałam (na zdjęciach, rzecz jasna)... gdyby nie to, że do mnie przypadkiem moje trzykolorowe bernopodobne niewiadomoco trafiło, a na dwa psy sobie w tej chwili pozwolić nie mogę, to kto wie... bo mnie z tych szczyli własnie On najbardziej za serce chwycił :oops: Ja w ogóle miałam miec psa z rodowodem... Duzo było pomysłów na ras.. Jedno było pewne - przed zakupem szczyla chciałam dokładnie sprawidzc rodowod, by sprawdzic choroby w linii... Miał byc pies wytawowy z dobrym eksterierem... A Lara wszystkie te plany zmieniła xD Zobaczyłam ją i wiedziałam, że to Ona.. Moja przyjaciółka na następne kilkanascie lat.. I bardzo sie cieszę z tego wyboru :lol: Tuż po Larze (wtedy jeszcze Gobi) to własnie Gburek podobał mi sie najbardziej.. Ale decyzja była oczywista jak dla mnie..;) Quote
teqquila Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 niom jak podrosnie to mozemy sie spotkac :) psiury mooje sie uciesza :) Quote
Arden Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Justy$ka napisał(a):Ja w ogóle miałam miec psa z rodowodem... Duzo było pomysłów na ras.. Jedno było pewne - przed zakupem szczyla chciałam dokładnie sprawidzc rodowod, by sprawdzic choroby w linii... Miał byc pies wytawowy z dobrym eksterierem...U mnie dokładnie to samo ;) Sprawdzony rodowód, jeszcze szczeniak minimum 5 miesięczny po pierwszym prześwietleniu na dysplazję i po paru innych badaniach... i zdecydowanie nie berneńczyk ;) Ale wypadło ze urodził sie miot z którego mam Amber - trafiła do mnie mając 8 tygodni, brak pewności co do ojcostwa i generalnie decyzja podjęta niemal z dnia na dzień... bo po prostu było wiadomo, że to ONA ;) Quote
Asiaczek Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 ...pisała, że nie ma fot!:diabloti: Ciekawe... Pzdr. Quote
halgre Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [FONT=Georgia]Witam ... :multi::multi::multi: Gdzie foteczki :mad: :evil_lol: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='halgre58'][FONT=Georgia]Witam ... :multi::multi::multi: Gdzie foteczki :mad: :evil_lol: [/FONT] [FONT=Georgia]właśnie :mad::mad:[/FONT] Quote
Martens Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Ja się witam po raz pierwszy u Was :) Larcia piękna; nigdy bym nie zgadła że jest w połowie seterem - bardziej przypomina mi posokowca albo ridgebacka, może ich mixa ;) No i przydalyby sie nowe fotki, bo takie maluchy błyskawicznie rosną i się zmieniają ;) Quote
Cieplutkaa. Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='teqquila']niom jak podrosnie to mozemy sie spotkac psiury mooje sie uciesza To super.! :loveu: Moja juz teraz śmiga z dorosłymi psami ;) Haszczak, wyżeł, seterka i boksia - jej najlepsi przyjaciele...:lol: (wszyscy od 8 miesiecy w górę ;)) [quote name='Arden']U mnie dokładnie to samo Sprawdzony rodowód, jeszcze szczeniak minimum 5 miesięczny po pierwszym prześwietleniu na dysplazję i po paru innych badaniach... i zdecydowanie nie berneńczyk Ale wypadło ze urodził sie miot z którego mam Amber - trafiła do mnie mając 8 tygodni, brak pewności co do ojcostwa i generalnie decyzja podjęta niemal z dnia na dzień... bo po prostu było wiadomo, że to ONA Dokładnie. ;) Ona i koniec.! :evil_lol: [quote name='deer_1987']Witanko Hej, hej.! [quote name='Iś & Chester']daj fotyy Dam, dam.! :evil_lol: [quote name='Asiaczek']...pisała, że nie ma fot!:diabloti: Ciekawe... Pzdr. Asiaczku... :mad::diabloti: Ale kiedyś będą... Z naciskiem na KIEDYŚ.! :diabloti: [quote name='halgre58'][FONT=Georgia]Witam ... [/FONT] [FONT=Georgia]Gdzie foteczki [/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]właśnie [/FONT] Nawet nie ma ich jeszcze w aparacie...:shake::diabloti: [quote name='Martens']Ja się witam po raz pierwszy u Was Larcia piękna; nigdy bym nie zgadła że jest w połowie seterem - bardziej przypomina mi posokowca albo ridgebacka, może ich mixa No i przydalyby sie nowe fotki, bo takie maluchy błyskawicznie rosną i się zmieniają Witaj Martnes.! :loveu: zapraszamy do siebie ponownie... ;) W sumie to Lara nawet przypomina trochę z pyszczka seterka.. Ale najlepiej to widac gdy stoi obok psa tej rasy i razem się w coś wpatrują... Ale sama też bym nie zgadła że to 50 % sweter :diabloti: Z sylwetki Lara bardzo przypomina posokowca.! :-o:loveu: A do rodeziana duzo osób ja porównuje ;) ...................................................................................... Ile ostatnio miałam na głowie :cool1: Wyciaganie ocen i te sprawy xDD Nie no żartuje... Nie wyciagnęłam żadnej, ale to zadnej oceny.! Wszystko tak jak miało byc... Tylko jestem wkurzona na ocene z w-fuuuu.! :mad::shake: Miałam miec 6 (za uczestnictwo w wieluuuuu zawodach i za oceny), ale pani uznała, że źle się zachowuję na jej lekcjach (sieję rozroooobę :diabloti:) i mi obniżyła ocenę do 5.! A dostałabym stypendium.! :shake: ...................................................................................... Żeby nie było - ja do Was zagladam gdzies co drugi dzień ;) Tylko nie zawszę cos piszę, tylko podziwiam i lecę dalej... Ale w wakacje na pewno bede więcej komentowac ;):evil_lol: Gorzej znów od nowego roku, gdyz ide do jednego z najlepszych gimów w Łodzi :shake::shake::shake: Quote
Recommended Posts