Cieplutkaa. Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Ogólnie oceny nie takie złe były... Ale najśmieszniejsze jest to, ze ja praktycznie w ogóle w domu się nie uczę... Tyle co na lekcjach załapię...xDD I jeszcze czasu po szkole bardzo mało :shake: Teraz chcą ze mnie ratowniczke zrobic :mad::mad::mad: Ehh... A i 5,16 to super średnia.! :loveu: Gratuluję.! :loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Yana napisał(a):to Ty zdolniacha jesteś :crazyeye: Nieeee... :-o Ajccc.... Się zaczełam przechwalać :p No bo jak tak pochwalicie to az miło się robi :diabloti: A ostatnio mam doła, ze ho-ho xDD U mnie to jest tak, że ja uwieeeelbiam pływac :loveu: ale dla przyjemności.! I nie chcę jeszcze robic kursu na młodszego ratownika.! Ja mam wiele pasji, a dzieciństwo jedno.. I chce je dobrze wykorzystac :siara: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Yana Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 masz rację, rób to na co masz ochotę i co Ci sprawia naprawdę przyjemność :loveu: a Larunia dorośleje, ząbeczki gubi :loveu: wycałuj ode mnie jej pycholka :loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Wiecie co właśnie trzymam w ręce...? Zabka Lary :loveu: Juz jedyneczki wymieniła wszystkie :loveu::loveu::loveu: A ja mam piękną 2jkę.! :loveu: Oj moja Larunia.! :loveu:;):loveu::lol::loveu::multi::loveu: Quote
jonQuilla Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [FONT=Georgia]cześć :multi::loveu: [/FONT][FONT=Georgia]wybiłaś Larze zęba :diabloti::evil_lol: ale Ci zazdroszczę wakacji ;) szkoła jednak miała swoje plusy, szczególnie ten jeden ;) że były dwa miesiące wolne :loveu: teraz jestem szczęśliwa jak mam cały weekend wolny ;) [/FONT] Quote
LadyK Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [CENTER]Dajże fotki jakieś Laruchny :loveu::eviltong:[/CENTER] Quote
Dynamique Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Justy$ka napisał(a):Wiecie co właśnie trzymam w ręce...? Zabka Lary :loveu: Juz jedyneczki wymieniła wszystkie :loveu::loveu::loveu: A ja mam piękną 2jkę.! :loveu: Oj moja Larunia.! :loveu:;):loveu::lol::loveu::multi::loveu: Zbieraj, zbieraj te ząbki :loveu::evil_lol: Quote
Avaloth Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 hej:loveu: śliczne fotki Agencika :loveu: jak z nim ? lepiej ? będzie dobrze, musi być :calus: Włóż larze ząba pod poduszkę i wymień w nocy na ciacho :D Quote
agaciaaa Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 http://photos.nasza-klasa.pl/24494387/31/other/std/fcc129395e.jpeg ale fajne miny macie :lol::lol: A fotek to sie doczekamy kiedyś? :diabloti: Bo coś nam ich strasznie żałujesz :eviltong: A Lara rośnie i rośnie i my tego nie widzimy :placz: Quote
Moniek193 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Hej Wam:multi: Do ktorej Ty klasy chodzisz:-o Ja ostatnio raz mialam srednia 5.6 w 6 klasie podstawowki:evil_lol: Znaczy ogolnie w podst zawsze mialam powyzej 5.2:evil_lol: A w gimnazjum i to naszym gimnazjum moja najlepsza srednia to 5.0:D:cool3: Ale i tak zawsze mam pasek:evil_lol:Nie wiem jakim cudem ciekawe jak mnie wytepia w LO:evil_lol:Bede na 3.0 błagac:evil_lol::diabloti: Quote
Cieplutkaa. Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='deer_1987']Ale tu nagadane :/ :siara: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć [/FONT] [FONT=Georgia]wybiłaś Larze zęba [/FONT] [FONT=Georgia]ale Ci zazdroszczę wakacji [/FONT] [FONT=Georgia]szkoła jednak miała swoje plusy, szczególnie ten jeden że były dwa miesiące wolne :loveu: teraz jestem szczęśliwa jak mam cały weekend wolny [/FONT] Eee tam zaraz wybiłam. :evil_lol: Yyy... Pomogłam jej, ponieważ uznała, że czas wymienic Go na nowszy model :evil_lol: Ja w szkole widzę jeszcze jeden plus.. Ze po 45 minutach jest przerwa, na której można obgadac wieeele rzeczy :diabloti:;) [quote name='Owczarkowa']Dajże fotki jakieś Laruchny Ojojoj... U mnie fotki to odświętnie...:evil_lol: Ale się postaram ;) Żebyście mi nie pouciekali :evil_lol::loveu: [quote name='Dynamique']Zbieraj, zbieraj te ząbki To jedyny... Ale mam nadzieje, że kiełka też jakoś "podkradne" :loveu::evil_lol: [quote name='Iś & Chester']hej śliczne fotki Agencika jak z nim ? lepiej ? będzie dobrze, musi być :calus: Włóż larze ząba pod poduszkę i wymień w nocy na ciacho :D Witaj.! :loveu: Z agencikiem ponoc naprawdę lepiej.! Jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa :loveu: [quote name='agaciaaa']http://photos.nasza-klasa.pl/24494387/31/other/std/fcc129395e.jpeg ale fajne miny macie A fotek to sie doczekamy kiedyś? Bo coś nam ich strasznie żałujesz A Lara rośnie i rośnie i my tego nie widzimy Aiii.. Zapraszam do Łodzi :diabloti: To zobaczycie Larkę w akcji ;) A miny.. takie normalne jak na nas :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Moniek193']Hej Wam Do ktorej Ty klasy chodzisz:-o Ja ostatnio raz mialam srednia 5.6 w 6 klasie podstawowki Znaczy ogolnie w podst zawsze mialam powyzej 5.2 A w gimnazjum i to naszym gimnazjum moja najlepsza srednia to 5.0:D Ale i tak zawsze mam pasek Nie wiem jakim cudem ciekawe jak mnie wytepia w LO Bede na 3.0 błagac No właśnie skończyłam 6 klasę Moniczku.! :evil_lol: Łoo Matko.. Czyżbys chciała mnie postarzyc.?! :evil_lol::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Moniek193 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Justy$ka napisał(a): No właśnie skończyłam 6 klasę Moniczku.! :evil_lol: Łoo Matko.. Czyżbys chciała mnie postarzyc.?! :evil_lol::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale Ci dobrze młoda damo:loveu: Ja juz idem do LO, a najchetniej bym sie do podstaawowki cofnela:evil_lol: Nie nie straszne skądże:loveu: Tylko że ja poszłam do takiego gim, co jest najlepsze w calym wojewodztwie i tam tak tępią, ze zeby miec 6 to sie omalo nie posralam :D:D Ale u nas w gim miec 5.0 to tak jakby miec 5.5 w innych gimach:diabloti:Wiec jestem z siebie dumna:evil_lol:Ale koniec chwalenia sie bo mi juz glupio:-o:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Justy$ka'] Ja w szkole widzę jeszcze jeden plus.. Ze po 45 minutach jest przerwa, na której można obgadac wieeele rzeczy :diabloti:;) [FONT=Georgia] tych przerw to mi nie brakuje, za krótkie zawsze były :evil_lol: w pracy łatwiej po przerwę (bynajmniej w mojej) [/FONT] Quote
Cieplutkaa. Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Hej, hej.! :loveu: Jaaaaka ładna pogoda.!!! Mówie... Ocho... Pójdę z Larą na glinianki, porobię jej nowe zdjęcia, dam do galerii..! :diabloti: Wyjmuję Taty czarna szkrzynkę... rozładowana :shake: Mówie... Nie no szczeniak rośnie trzeba zdjecia porobic... Wyjęłam stary aprat... rozładowany... Noo nie mogę po prostu.! Kasiu14.! Przyjeżdżaj do mnie.! :diabloti: Może Ty jakieś ładne zdjecia porobisz. :eviltong: Pzdr. Quote
Cieplutkaa. Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Ale zeby Wam się miło do galerii zaglądało dam jeszcze troszke fotek od Pani Magdy, gdy Larka jeszcze u niej była ;) Najpierw domowe: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cdn. Quote
Cieplutkaa. Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Teraz troszke z dworku: Moja to ta, która chodzi po siostrzyczce :diabloti: Lara z najbardziej oryyyginalną miną :evil_lol: Oii tak.! Moja krew.! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cdn. Quote
Cieplutkaa. Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 A teraz zdjecia mojej piękności :loveu: Ze wskazaniem na nią :eviltong: :loveu::loveu::loveu: I tyle na dziś :lol: Jadę w odwiedzinki do Agenciaka, bo wczoraj nie byłam ;):loveu: Pzdr. Quote
Izuuus Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 ladne miała szeleczki i smycz. Takie kolorowe :loveu: Quote
LadyK Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 http://p.web-album.org/84/97/8497cfdf2a1c87f5a4a4553f1950d282a,4,0.jpg jakie super szelki kolorowe :loveu: a Lara śliczna jak zawsze :loveu::loveu::loveu: Quote
halgre Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 http://p.web-album.org/be/7b/be7b46a000e91466757ca9057c06d93ba,4,0.jpg [FONT=Georgia]Jaka słodziutka ... :sweetCyb:[/FONT] [FONT=Georgia]jejku [/FONT]:B-fly: http://p.web-album.org/35/28/35287fe3de321be4fc5865a73e0e81aba,4,0.jpg [FONT=Georgia]Ładny husky ... :loveu:[/FONT] http://p.web-album.org/c3/85/c38534bdbf285c34bfa24e6ef3d2031ca,4,0.jpg [FONT=Georgia]Ile pieseczków ... śliczne ...[/FONT] :multi::multi: Quote
Kisia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 jakie śliczności :loveu: cudna była, jest i będzie :lol: Quote
Recommended Posts