teqquila Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Witano tez przyszlam sie przywitac :) widzialam i boksie sliczna , Agenta tyz no i malenstwo :) Quote
Kisia Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='Justy$ka']Kisiu :evil_lol: Bardzo dużo osób tak mówi, wiec juz przywykłam ;) Najczesciej uzasadniaja to słowami: Nie wygląda jak kundel :-o No i wtedy się zastanawiam czy kundle mają jakis swój typ, a może nawet wzorzec :-o Do tej pory myślałam, że nie, ale jak widac ja jestem niedoinformowana w tym temacie... :evil_lol: Innym, już bardziej logicznym uzasadnieniem jest to, gdy ludzie mówią: Bo ona jest taka szlachetna.! Niektórzy reagują tak: a)kundle są najzdrowsze, b) najmądrzejsze itd. itd. Ale są i tacy, którzy nagle się mieszają i mówią, ze dla nich to najważniejsze by pies był rasowy... I odchodzą ze swoimi psami z pseudo, "rasowymi bez rodowodów" no bo niby po co, skoro nie mają w planach wystaw ?!?!?! :roll: Ale juz przywykłam....:diabloti: Przez pierwszy tydzień wiekszosc osób obstawiało, ze Lara to jamnik :cool3: Ale ponieważ Laruch rosnie jak na drożdżach zdecydowanie częsciej słyszę, że jest posokowcem, rhodezianem (:loveu:) lub wyżłem :roll: Ale ja kocham tego mojego kundla.! :diabloti: Dzisiaj znowu władowałą mi się do łóżka... A ja nieprzytomna ((przez brata do 4 nie spałam :evil_lol:)) w ogóle sie nie zorientowałam, że to złe i pospała sobie do 7,30 ((musiałam wstawac :shake: nie z jej powodu))... Ale ona kochana, taka smaczna ( bo nie słodka.!).! :loveu: hehe ja jak ide z Tajfunkiem jak mijam ludzi to tez sie pytają co to za rasa a ja no to że kundel a jaka jest reakcja ludzi ?? gapią się na mnie jak na idiotke lub przyglądają sie Tajfunowi:evil_lol: Quote
Kaya93 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Hej:loveu: http://p.webalbum.org/eb/5d/eb5d51f00663e1546c580a03bcfcc33ea,4,0.jpg o jaakie cudo:loveu::iloveyou: http://p.webalbum.org/a1/86/a186dd6b83b902d9c8010a37807b095da,4,0.jpg kluseczka :diabloti: http://p.webalbum.org/6e/33/6e33850768aeef9dbc08a25a19960b72a,4,0.jpg Mmm a jaka mamunia śliczna:loveu::loveu: Quote
Izuuus Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Rozkoszny bobasek z Laruni był i jest :loveu: A co do kundelków to.. ostanio przechodzę obok takich pań, które rozmiwaiły coś o odrastaniu sierśći swoich psów (bo jeden był wygolony) i jedna mówi do drugiej : - bo mój jest innej rasy niż Twój Pomińmy fakt,że oba psiaki to były takie typowe, malutkie kundelki :D Quote
Feigned Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 oo matko, jakie cudo! :loveu::loveu::loveu: chciałabym mieć zdjęcie mojego białasa jak był takim kurdupelkiem :placz: Quote
Patisa Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 http://p.web-album.org/6e/33/6e33850768aeef9dbc08a25a19960b72a,4,0.jpg Justysia, to jak to było w końcu z tą sunia w typie stera irlandzkiego? Ona urodziła w końcu w jakimś DT? Bo wygląda na zadbaną na tym zdjęciu. A na początku czytam tak, oglądam te zdjęcia i sobie myślę: " to Justynka ma psa hodowli...? " potem myślę " troszkę kiepskiego eksterieru tak irlandka" ( bo widac że w typie). A potem mnie oświeciło i myślę " zaraz, ale przecież Justynka miała kundelka?!" Czyżbym przeoczyła przybycie do jej domu kolejnego Czworołapa?!" :razz: Zamotałam się totalnie :lol: Quote
Moniek193 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 WOW ale super niespodzianka:multi: http://p.web-album.org/a1/86/a186dd6b83b902d9c8010a37807b095da,4,0.jpg Jakie kochane stworzenie:loveu::loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 [quote name='Moniek193']WOW ale super niespodzianka:multi: http://p.web-album.org/a1/86/a186dd6b83b902d9c8010a37807b095da,4,0.jpg Jakie kochane stworzenie:loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: [quote name='Darianna']Jaaaakie kluski fajowskie :loveu: Dziekujemy dziękujemy :loveu::multi: [quote name='Feigned']oo matko, jakie cudo! :loveu::loveu::loveu: chciałabym mieć zdjęcie mojego białasa jak był takim kurdupelkiem :placz: Hehe... Właśnie dlatego baaardzo ładnie :diabloti: prosiłam p. Magdę o zdjecia.! :loveu: [quote name='Izuuus']Rozkoszny bobasek z Laruni był i jest :loveu: A co do kundelków to.. ostanio przechodzę obok takich pań, które rozmiwaiły coś o odrastaniu sierśći swoich psów (bo jeden był wygolony) i jedna mówi do drugiej : - bo mój jest innej rasy niż Twój Pomińmy fakt,że oba psiaki to były takie typowe, malutkie kundelki :D :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A z Lary to raczej BYŁ słodki BOBASEK.! [quote name='Kisia']hehe ja jak ide z Tajfunkiem jak mijam ludzi to tez sie pytają co to za rasa a ja no to że kundel a jaka jest reakcja ludzi ?? gapią się na mnie jak na idiotke lub przyglądają sie Tajfunowi:evil_lol: Bywa Koleżanko, bywa...:diabloti: Quote
Cieplutkaa. Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 [quote name='Asiaczek']Cudniasta była!:loveu: ~http://p.web-album.org/2b/31/2b31980a27193ab436227f5dd24fdc68a,4,0.jpg Rzeczywiście słodka niespodzianka!:lol: Pzdr. Dzięki Asiaczku :loveu: [quote name='deer_1987']Ja sie witam po raz pierwszy ;) Witamy sie.! Mam nadzieję, ze jeszcze nie raz do nas zawitasz, a tymczasem my pędzimy do Ciebie z rewizytą.! ;) [quote name='teqquila']Witano tez przyszlam sie przywitac :) widzialam i boksie sliczna , Agenta tyz no i malenstwo :) Bardzo dziękujemy.! :loveu: [quote name='Izabela124.']Ale słodkim maluszkiem była:loveu: Ojjj tak... BYŁA.! :diabloti: [quote name='Kaya93']Hej:loveu: http://p.webalbum.org/eb/5d/eb5d51f00663e1546c580a03bcfcc33ea,4,0.jpg o jaakie cudo:loveu::iloveyou: http://p.webalbum.org/a1/86/a186dd6b83b902d9c8010a37807b095da,4,0.jpg kluseczka :diabloti: http://p.webalbum.org/6e/33/6e33850768aeef9dbc08a25a19960b72a,4,0.jpg Mmm a jaka mamunia śliczna:loveu::loveu: Dziekowac, dziekowac :loveu::loveu::loveu: Quote
Cieplutkaa. Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 [quote name='Patisa']http://p.web-album.org/6e/33/6e33850768aeef9dbc08a25a19960b72a,4,0.jpg Justysia, to jak to było w końcu z tą sunia w typie stera irlandzkiego? Ona urodziła w końcu w jakimś DT? Bo wygląda na zadbaną na tym zdjęciu. A na początku czytam tak, oglądam te zdjęcia i sobie myślę: " to Justynka ma psa hodowli...? " potem myślę " troszkę kiepskiego eksterieru tak irlandka" ( bo widac że w typie). A potem mnie oświeciło i myślę " zaraz, ale przecież Justynka miała kundelka?!" Czyżbym przeoczyła przybycie do jej domu kolejnego Czworołapa?!" :razz: Zamotałam się totalnie :lol: Troszkę pomieszałas.... :diabloti: Ja mam zwyklego kundla, po mamie w typie seterki irlandzkiej ;) Urodziła juz w DT, w którym znalazłą sie po odebraniu z interwencji :roll: Pzdr. Quote
Kisia Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='Justy$ka']:loveu::loveu::loveu: Dziekujemy dziękujemy :loveu::multi: Hehe... Właśnie dlatego baaardzo ładnie :diabloti: prosiłam p. Magdę o zdjecia.! :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A z Lary to raczej BYŁ słodki BOBASEK.! Bywa Koleżanko, bywa...:diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Avaloth Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 matko jakie maleństwo:loveu::loveu:jak tak oglądam zdjęcia maleńkich szczeniaków to stwierdzam ze one gumowe kości chyba mają :D prawie wszystkie jakieś takie powykręcane w rożne strony:eviltong: nie żeby moja Krowa nie spała powykręcana, ale nie aż tak :evil_lol: mnie najbardziej podijają ludzie, którzy nie mogą powiedzieć ze mają kundla czy mieszańca, tylko 'yorka z jamnikiem'. Raz się spotkałam z owczarkiem bokserskim który był połączeniem ona z bokserem :evil_lol::evil_lol: ale najbardziej uwielbiam połączenia owczarek albo coś innego z Lassie. Albo człowiek idzie ulicą, widzi szkockiego i ' O patrz, Lassie idzie !'. Szału dostaję, jak luzie na collaczki mówią lassie. U rodziny to tępiłam aż wytępiłam, i będe tępić dalej u innych:eviltong: Quote
Smile of Red Witch Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Śliczna niespodzianka ;) Larcia była uroczym szczeniaczkiem ;) Teraz wyrosła z niej mega urocza laseczka ;) Quote
Cieplutkaa. Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='deer_1987']Tak, bede zagladac codziennie :D Bardzo się cieszymy i zapraszamy :loveu: [quote name='Iś & Chester']matko jakie maleństwo:loveu::loveu:jak tak oglądam zdjęcia maleńkich szczeniaków to stwierdzam ze one gumowe kości chyba mają :D prawie wszystkie jakieś takie powykręcane w rożne strony:eviltong: nie żeby moja Krowa nie spała powykręcana, ale nie aż tak :evil_lol: mnie najbardziej podijają ludzie, którzy nie mogą powiedzieć ze mają kundla czy mieszańca, tylko 'yorka z jamnikiem'. Raz się spotkałam z owczarkiem bokserskim który był połączeniem ona z bokserem :evil_lol::evil_lol: ale najbardziej uwielbiam połączenia owczarek albo coś innego z Lassie. Albo człowiek idzie ulicą, widzi szkockiego i ' O patrz, Lassie idzie !'. Szału dostaję, jak luzie na collaczki mówią lassie. U rodziny to tępiłam aż wytępiłam, i będe tępić dalej u innych:eviltong: Lara, gdy śpi to sie zastanawiam czy ona na pewno ma kości... Nawet guma by tego wykręcania nia wytrzymała :diabloti::evil_lol: [quote name='Smile of Red Witch']Śliczna niespodzianka ;) Larcia była uroczym szczeniaczkiem ;) Teraz wyrosła z niej mega urocza laseczka ;) Witaj.! :loveu: Lara faktycznie była słodziutka... Ale wolę ją w obecnym wieku :diabloti: Juz w ogóle chciałabym by z rok miała...:diabloti: [quote name='halgre58']Cześć ... :multi: Całuski dla Laruni ... Witaj.! Larunia całuje ((lize xDD)) Cie na dzień dobry.! :loveu: Teraz zdjęc przynajmniej do końca tygodnia nie będzie :shake: Nie mam aparatu...:roll: A taka ładna pogoda......:roll: Pozdrawiamy i ponownie zapraszamy. !!! :loveu: Quote
Kisia Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 jestem ciekawa jak Lara będzie wyglądała jak będzie duża :loveu: Quote
LadyK Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Może być? :diabloti: Jak nie będziesz dała rady wstawić to poproś o pomoc jakiegoś moda ;) Quote
pati1033 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 wpadlam sie przywitac :) poogladalam sobie foteczki - przeurocza jest Larusia :loveu: a te fotki Larki- niemowlaka- przecudne :) ale jednak doskonale Cie rozumiem, ze chcialabys zeby juz starsza byla- ja tez ciesze sie, ze mam szczeniaka w domu- jednak bardzo czesto mam momenty, kiedy chcialabym zeby juz byla wieksza, wiecej rozumiala... ale takie to zycie- potem jak pies juz dorosly bedziemy myslaly- "czemu juz nie jest szczeniaczkiem" :evil_lol: no i czekam na nowe zdjecia :) Quote
Cieplutkaa. Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='Kisia']jestem ciekawa jak Lara będzie wyglądała jak będzie duża :loveu: Myslę, że już tak bardzo się nie zmieni ;) Znaczy na pewno "wymeżnieje", bo juz teraz widzę jak sie zmienia... Ma wiekszy pycholek i staje się coraz bardziej masywna... Sylwetką myślę, ze troche gończaka będzie przypominac, ale zobaczymy :razz: [quote name='Owczarkowa'] Może być? :diabloti: Jak nie będziesz dała rady wstawić to poproś o pomoc jakiegoś moda ;) Dzieki. :loveu: [quote name='Izabela124.']Poczekamy grzecznie na fotki ;) Poczekajcie, poczekajcie ;) Jak ja juz daje to hojnie... :eviltong: [quote name='pati1033']wpadlam sie przywitac :) poogladalam sobie foteczki - przeurocza jest Larusia :loveu: a te fotki Larki- niemowlaka- przecudne :) ale jednak doskonale Cie rozumiem, ze chcialabys zeby juz starsza byla- ja tez ciesze sie, ze mam szczeniaka w domu- jednak bardzo czesto mam momenty, kiedy chcialabym zeby juz byla wieksza, wiecej rozumiala... ale takie to zycie- potem jak pies juz dorosly bedziemy myslaly- "czemu juz nie jest szczeniaczkiem" :evil_lol: no i czekam na nowe zdjecia :) Witaj.! :multi::loveu: Tez sobie zdaję sprawe, że za kilka lat będe marzyła, by mój Laruch był szczylem... I zapewne minie ten czas bardzo szybko...:roll: Gdy ja tak mówię, ze chciałabym by Lara juz dorosła niektórzy właściciele psów odpowiadają.. "Ale wiesz, ze starsze nie znaczy mądrzejsze" I podają za przykład swoje pociechy :diabloti: Ale jedno jest pewne - gorzej juz nie będzie xDDDD A teraz tak dla odmiany troche pochwale mego potfffora... Lara pięknie już siada w najróżniejszych sytuacjach... Jedynie gdy bawi się z innym psem tego nie robi, ale ogólnie siad to siad i już xDD Podaje ładnie też lewą łapkę... Podawania prawej nadal się uczy - z cudownymi rezultatami. :loveu: Pzdr. Quote
pati1033 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 to gratuluje pierwszych rezultatow nauki :multi: no moja wstreciucha jeszcze sie nie moze niczym pochwalic...:angryy: Quote
Cieplutkaa. Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 pati1033 napisał(a):to gratuluje pierwszych rezultatow nauki :multi: no moja wstreciucha jeszcze sie nie moze niczym pochwalic...:angryy: Nauczy sie, nauczy ;) Ona młodsza jest od Lary, wiec ma jeszcze czas...:diabloti::loveu: Pzdr. Quote
Recommended Posts